Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünkü maç sonrası ortamdan daha iyi ortam.eleştiriler yapıcı olmaya başlanmış,bu güzel ya. hoca defol vs tarzı sözler yok buna sevindim

Ben takımın geçen seneden daha iyi takım olduğunu, ama takım kurgusunu 90 dakikaya yaymakta zorlandığını görüyorum.İyi takımız.Allahın izniyle,bu süreçi atlattığımızda geçen senekindendaha iyi sonuçlar alaibliriz.

Yeni kurulan takımın hemen istikrar yakalanması zor olur biraz.1 sene oynamak gerekir.

Ben bu takımın yinede 70 puan civarı toplayacağını düşünüyorum.
    Bu yüzden babamla birbirmize girdik resmen akşam Şenol bıraksın artık diyo küfürle karışık Bizim bu sabırsız ve skora dayalı taraftarlık anlayışı olduğu sürece zaten yol alamayız

Yorum

• halil belki dün tutuk olabilir ama bence takımdaki son maçlarda en çok çıkış gösteren oyuncu nereye koyarsan orda oynuyor aslında forvete koyulsa burakla biraz alışsın birbirine sürekli koşularla birbirlerine yer açabilirler. ortasahaya çok iş düşüyor ilerinin iyi beslenmesi lazım sol tarafada mümkünse sapara monte edilsin takımda birden çok yaratıcı topçu olsun öteki türlü biri durdumu takım duruyor 11'de insiyatif alacak topçu sayısının artması gerekiyor zokoranın defansif olarak yaptıklarını hucumsal anlamda yapacak birileri olmalı

Yorum

• Şanssızlıkda yakamızı bırakmıyor 2 maçdır direkleri dövüyoruz

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Halil'i bende cok begendim iyi oynuyor ama tam anlamıyla 9 numara degil. .

Halil-Pawel-Burak üclüsü cok daha iyi olur kanımca. .

Pawel'in bileklerine hakim olması ve top dagıtabilmesi ikisinin daha da verimli olmasını saglar.

En önemli ekslikligimiz (benim gördüğüm) ilerde top tutamıyoruz. .

Bence tek dolduramadıgımız yer Jaja'nın yeri. .
          İkili forvet bence yeterli..Burak da Halil de hücum presi yapan oyuncular..Halil henüz formunu yakalayamadı ama mazisi belli adamın..Alman disiplini ile yetişmiş..alt yapısı iyi..bunu da maç içinde gösteriyor zaten..fakat henüz tam anlamıyla gücünü yakalayamadı..iyi çalışıyor ve sanırım Burak-Halil forvetiyle devam edeceğiz lige..bu yabancı kontenjanı konusunda da bize kolaylık sağlayacak..

Sapara yerli forvetle oynadığımız müddet içinde orta sahada kullanabileceğimiz bir oyuncu olacak..orta saha üretkenliğimiz bu sayede artabilir..komple yabancılardan kurulu bir orta saha izleyebiliriz..

Zokora-Adrian-Sapara ve Colman dörtlüsünü izleyebiliriz..defansta da Glowacki ve Cech banko gibi..bu durumda Celustka yedek kalabilir yine..
          Herkese Merhaba

Yorum

• Halil'in kaçırdığı o gol pozisyonunu Umut kaçırsaydı acaba burada neler yazardık? Burada Umut'u savunuyorum anlamı çıkmasın. Yani demem o ki, hangi futbolcu olursa olsun bu tip pozisyonları kaçırabileceğine en güzel örneklerini sağolsunlar Halil ve Colman kaçırınca şans eseri bir golle maç berabere bitti. Ergün Teber, hayatında böyle bir gol atmış mı? Bırakın gol atmayı, profösyonel futbolculuk hayatında acaba kaç gol atmıştır?

Görünen o ki, bu takım ikinci golü bulamadıktan sonra, sahada oyuncuların kendine olan güveni azalmaktadır. Bu yüzden pas hataları ve tedirginlik maçın sonlarına doğru yorgunluk ve konsantrasyon eksikliğinden dolayı da en üst seviyeye çıkmaktadır. Dikkatlerin dağıldığı o son bölümlerde çok zor anlar yaşıyoruz.

Haliyle bu tabloya bakıp, müneccim olmaya gerek yok. Bu takım bu görüntüsüyle her an gol yiyecek gibi hatalar yapıyor. Bizlerde her maçı tedirgin izlmekteyiz.

Takım olarak özellikle ikinci yarı çok kötü bir maç çıkardık. Sadece orta saha da Zokora ve Colman'ın pas hataları takımı çok yormuştur. Özellikle Zokora'dan artık orta sahaya ağırlığını koymasını bekliyoruz. Ama İnter maçından beri (ikinci yarısı) Zokora'yı araki bulasın.

Özellikle takım olarak geri dönüşlerde sıkıntılar yaşadık. Sol tarafımızda Cech yalnız kalmıştır. Yalnız kaldığı içinde çok fazla ileri çıkamamış ve bindirmeler yapamıştır.

Celuska ve Giray'ın ilk yarıda bir pozisyonda taç atışında ilerde olmalarından dolayı Samsun'lu oyuncunun vuruşu şans eseri gol olmazken, bu hatayı yapan oyuncuların hatası affedilir gibi değildi. Şenol hocamızın ya da yardımcılarının Celuska'ya taç atışından ofsayt olmadığını acilen öğretmesi lazım. Maç boyunca çok kere arkasına adam kaçırdı. Tabi bunların en büyük nedeni daha takım olamayışımızın göstergesidir. Kadro yeni ve bu kadro birlikte oynadıkça birbirlerinin açıklarını daha iyi kapatacaklardır. Sahada kimin ne oynadığını, nasıl oynaması gerektiğini oyuncular birlikte oynadıkça daha iyi anlayacaklardır.

Burak'ı defansın arkasına kaçıracak topları Colman'dan başka atan yok. Zokora ve Adrıan'dan bu tip varyasyonlar yapmasını beklemek hata mı? Tamam Adrıan bir kaç kez orta yaptı Burak'a ama asıl Burak'ın en büyük özelliği olan defansın arkasına hızlı koşular yapmasını daha öğrenenemiş. Bunları öğrendiği anda bilekleri yumuşak olan Adrıan'dan ben çok gol pası bekliyorum.

Şenol hocamızın maç sonu yaptığı açıklamalarda biraz sitem, biraz kinaye, biraz eleştiri vardı. Özellikle ''lig'le ilgili bir planım yok, Şampiyonlar ligine bakıyoruz'' demesi kafamı karıştırdı. Her ne olursa olsun şampiyonlar ligine gitmek için bu senede şampiyon olamamız gerekmektedir. O yüzden hocamızın 3 günde bir yapılan maçlardan dolayı dağılan konsantrasyonunu bir an önce toplamalı. Yoksa ligin ikinci yarısı bizim için formalite olursa o zaman sezon sonu gelmez bizim için...

Bu arada maçın hakemi Fırat Aydınus efendi maalesef Samsunspor'un resmen sert futboluna prim tanımıştır. Bir çok kez kartları zamanında kullanmadığından ve eksik kullandığından dolayı çok tekme yedik.Bunların en başında da Burak gelmektedir. Burak hızlı bir oyuncu olduğu için onu durdurmakta ancak tekmeyle olacağından, çok tekme yemiştir. Ama hakem bunların bir çoğunu görmezden gelmiştir.

Bu takım daha iyi olacaktır, ama birlikte oynadıkça bu takım daha iyi olacaktır. Ertuğrul Sağlam'ın geçen sene yaptığı hatayı umarım Senol hocamız yapmaz. Ben bu rotasyon işinden çok anlamam. Takımda çok değişiklik yapmak bana göre doğru değil. Bursa'da geçen sene aynı hatayı yapınca lig'den kopmuşlardı!
            En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 11:40.
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Şenol Hoca'nın bu işi belli kıstaslarda bildiğini düşündürmeye başladı. Kadroda Forvet elemanını sol açık gibi oynatmaya çalışıyor. Sonra takım forvetsiz kalıyor. Adrian Jaja'dan daha iyi diye bekliyoruz daha Jaja kadar geriye defansa yardım yapmadı bile. Defans çok kötü, nasıl düzeltilir bilinmez. Birde biz adrianla oynayacağımıza Saparayla oynamamız lazım.

Tolga
              Celustka - Giray (Mustafa) - Glowacki - Marek

Colman - Zokora

Sapara

Volkan - Burak

Halil

sonra bunu üstünde denemeler yapsın hoca. Takımda kaybetme alışkanlığı yerleştimi hiç bir faydası olmaz yapacaklarının.

Hoca takımda yorgun bahanesine sığınmasın. Elindeki 30 oyuncunun yarısını kullanarak takım kuruyor. Giren çıkan oyuncular aynı. Takımın tamamından yararlanamıyorsa bu sadece hocanın suçu zaten kendide kabul ediyor. Başkanda (ayrı bir havada) Ünal'ı kulübeden almalı. Bırakın adam Sportif direktörlük yapsın. Ünal olduğu sürece Şenol sanki kulübeye demir artmış gibi duruyor. 70-85 arası kulübeden çıkıp biraz oyuncuların üstünde baskı kursa oyuncuda hocanın ciddi olduğunu anlar. Şenol Ünal'a anlatıyor oda gidip oyuncuya anlatıyor. Bununla ilgili bir atasözü var zaten ama neyse.

Diyeceksinizki Giray kafa topunu taça doğru atsaydı bunları demiyecektiniz. atsaydı ben mi tuttum onu. O topun geriye doğru aşırarak taça atılmasını 14-16 yaş grupları bile biliyor. Bir futbolcu profesyonel olmuş ve hala yandan gelen ortada topu ceza sahası yayının olduğu tarafa doğru atıyorsa TRABZONSPORDA işi yok o adamın. Taça atılacak topu rakibe ver sonra gol olsun. Veya yanındaki arkadaşına verilecek topu git uzun kullanıp rakibe at sonra tekrar savunma yap... Eeeee buna güç dayanmaz. İnsan kenarda otururken bunları görür ya.

Hiç bir şey bilmiyorsan Bayer Lewerkusen maçını izleseydin. İlk yarı bir sıfır öne geçti adamlar ondan sonra devamlı top çevirdi. İkinci yarı 70 dakkadan sonra rakip bitti maçı 3-1 kazandı. Biz ise böyle yapmıyor topu tekrar rakibe nasıl veririz diye düşünüyoruz. Takım bir ara top yaptı samsun izledi ama bunu genele yayamadıktan sonra bir anlamı yok. Bazılarımız takım yeni, alışmaları lazım demesin kimse. Çünkü bunlar 300 bin euroluk oyuncular değil içinlerinde sadece 5 milyon euro bonservis bedeli olan oyuncular var unutmayın.

Ben adrian'ın artık maçın başından beri oynamasına karşıyım ikinci yarıları girsin kondisyonu yetmiyorsa başından beri oynamasın. Hocada artık belli bir 11 iskeletini kursun geri kalanlar değişsin. Her hafta hücumda farklı oyuncular oynuyor.

Yorum

• serkan geçen sene ikinci yarıdan beri yokları oynuyor ve bu formsuzluğuna rağmen oynatılmasının tek sebebi yerli bir alternatifinin olmaması

sağbekte celudan yaralanmak istediğinde serkanı ya yedek bırakacaksın ya da orta sahaya çekeceksin

orta sahada zokora ve colmanın yanına yapılabilecek tek takviye serkan gözüküyor çünkü sapara sakat bildiğim kadarıyla yada diğer alternatif 4-2-4 e dönmek yani colman ve zokoranın önünde burak adrian henriq halil
                "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                (ALINTIDIR)

Yorum

• En büyük sorunumuz kondisyon. 30 kişilik kadro var hesapta ama Colman'ı gönül rahatlığı ile dinlendirecek bir alternatfin yok. Zokora, Colman, Halil, Adrian çok yorgun. Bence Lille maçını düşünüp Karabük maçında bu oyuncuları oynatmamalıyız. Eğer oynarlarsa Lille maçında son yarım saat yürüyerek oynarız. Futbolcular çok yorgun. Bir tarafı seçmeliyiz, yoksa ikisi de elimizden gidecek.

Yorum

• Tamamen kaliteli yerli sıkıntısından bu hallerdeyiz diye düşünüyorum. Aynı takım Avrupa maçlarında bu kadar dağınık oynamıyor(Olimpiyat Benfica maçı dışında)

İsimler üzerinde tartışmayacağım. Selçuk ve Egemen'in mevkiilerinde iki tane kaliteli yerli oyuncumuz olsa çok daha organize bir takım sürebiliriz sahaya.

Bu yıl Türkiye Liglerinde işimiz zor maalesef!
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi
                      bu nasıl mesaj kardeşim. yabancı sınırı var kimi oynatacan orda? tayfunu mu?

Çok mu meraklıyım serkan yazmaya. Hasbinallah.

ya serkan ya mustafa ya ferhat ya tayfun oynayacak seç birini. ben demiyorum ha federasyon diyor, küfretme sonra.

akşamdan beri ve daha öncesinden beri serkan'a sinirim geçmemiş.kadro yapıyorsan serkan'ı koymadan yapabilirsin.bu mesaj senin şahsına değil ayrıca.tamamen serkan'a.senin üstüne alınmana gerek yok.ve gerçekten kadrona rica etcem koyma...
                      KACANDAN

Ben bu takımın taraftarı değilim.
                      Ben bu şehrin de takımın da sevdalısıyım.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah dediğin gibi olur ama benim çok umudum yok. Orta kesmenin formla bir ilgisi var mı mesela? Duran toplarda bir orta kesiyor mübarek, top zorla ceza sahasına gidiyor. Bir Alex'in bir Selçuk'un kestiği toplar ise kimse dokunmasa bile tehlike yaratıyor. Yani ne bileyim ben 5 milyonluk bir adam göremiyorum sahada. Culio belki de daha faydalı olabilirdi Adrian'dan. Çok sinir oldum akşam ona, belki ondan çok kötümserim.
                        vucüdün yogun tempoya hazirlikli degilse gücü de kaybedersin. Bu durumda orta yapmak bile zor gelir insana. Suanda hem gücsüz hemde formsuz.
                        Bu durumu da coktan asmasi gerekiyordu o ayri. Okadar mac yaptik, artik yavas yavas hazir hale gelmeleri gerekiyor oyuncularin.

Yorum

• kımse ama hıc kımse senol hocaya tek kelıme dahı etmesın edemez etmemelı,şu 3 macta tamamen futbolcuların hatalarından verıldı,bu kadronun kalıtesındende hıcbır suphem yok kadro gayet ıyı ama konsantrasyon eksıklıgı ve emın olunkı şu kaybettıgımız 2 macın bır sebebıde ınter galıbıyetı...oyuncularada kızmıyorum ama senol hocaya kımse dıl uzatmamalı cunku senol hoca cok kırılgan bırısı(bana gore senol hocanın en buyuk zaafıdır bu)bu nedenle onu kırmak onun ıcındekı heycanı bos laflarla oldurmemek lazım...ayrıca bu sene playof dıye salak bırseyde var bu lıg cok seye gebe,hepsnı bır kenara bırakın bu sene sampıyonlar lıgınde bı seyler yapalım varsın lıg gıtsın sorun degıl ama seneye bu kadro bırkac takvıye ıle 3-4 sene kafaya oynar cunku hem genc hemde cok yeteneklı oyuncularımız var...gecen senekı kadroda 2-3 senede kendını bulmustu bu kadro senol hoca ıle 1 sene ıcınde kendını fazlasıyla bulur...senı her daım sevıyoruz senol hocammm...ha unutmadan tartısmasız turkıyenın en ıyı hocasıdır senol gunes,trabzonlu oldugu ıcın soylemıyorum uefa kupasını alanların hocasını daha sonra gs de ve mıllı takımda tekrar gorduk emınım bu senede bırsey yapamayacak

Yorum

• Maç Sonu Şenol Hocamızın açıklamaları İLGİNÇ

Şenol Hocam maç sonu ligden beklentisi olmadığını söyleyince ben sıkıntıyı anladım, heyecanı BİTMİŞ ve KÜSMÜŞ Şenol Hocam gibi oynuyor takım, lakayt ve savruk. Colman şutu antrenmanda çekiyor sanki, Halil bomboş plase yapıyor yavaşça, Burak sol ayakla plase deniyor vs.

Bir an evvel lige CİDDİ bakmamız lazım hocam, yoksa 1 senemiz heba olur.

Kemal Tokak hıyarını da iyi ki almamışız, Burağı sakatlamaya oynadı, sarı kartlı iken elle uçarak kontrayı kesti atamadı fırat. Resmen fenerasyon bizi sindirmeye oynuyor, Burağa sarı kart verdi cezalı olsun diye, Tolgaya da ağzını açmadan kart verdi.

Dikkatli olmazsak bu sene sarı-kırmızı kartlar, penaltılar havada uçuşur...
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              vucüdün yogun tempoya hazirlikli degilse gücü de kaybedersin. Bu durumda orta yapmak bile zor gelir insana. Suanda hem gücsüz hemde formsuz.
                              Bu durumu da coktan asmasi gerekiyordu o ayri. Okadar mac yaptik, artik yavas yavas hazir hale gelmeleri gerekiyor oyuncularin.
                              Abi ama orta bu ya, 1 saniyelik iş. Depar at demiyoruz ya adama. Bence bu, vuruş tekniğiyle alakalı bir durum. Colman da aynı, ortaları yumuşak, asla Selçuk gibi orta yapamıyor, dediğim gibi bu teknikle alakalı. ve Adrian'da da bu teknik yok, o da yumuşakçalardan

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elimizdeki tek ''9'' numara olan Pawel Brozek takıma monte edilmeli

en azından bu kadar rotasyon'un için e şans verilmeli.bu adam bu kadar kötüyse neden satmadık.
                                KACANDAN

Ben bu takımın taraftarı değilim.
                                Ben bu şehrin de takımın da sevdalısıyım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X