Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fb ile aramızdaki puan farkı 3, G.saray ile ise 1 Play-off sisteminde.

Yorum

• başı kesik tavuk gibi dolaşmasından belli serkanın bu kadro birbirini hiç tanımıyor zamanla belki

Yorum

• 5-6 maçlık seri yakalamız şart hatta ilk yarıyı en fazla 5 puan daha kaybederek kapatmalıyız yoksa işimiz çok zor

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hepsinin hatasi var, ama tüm bunlar Yönetimin bizi 3 vasat Stopere mahkum etti gercegini degistirmez.

Glo yarin öbür günü sakatlaninca ne olacak?

Kadroyu koruyamadiklari gibi aciklarida kapatamadilar?

Ne ise yara bu adamlar?

Bende orada olsam hicbirsey yapmadan bu kadarini yapardim.
          Kardeşim tamam haklısın kesinlikle hepsinin hatası var da hani takım 3 maçta 3 gol yemiş o kadar hücuma orta sahaya Şenol Hoca'nın istedikleri alınmasına rağmen 3 maçta sadece 2 gol atmış 2'sini de Burak atmış.Hani defans tamam kötü de gol de atamıyor bu takım.Fb'nin defansını bizden daha rezil.Ama çok daha fazla atarak telafi ediyorlar durumu.

Yorum

• Ligde kasaplar çoğalmış.Her maç biçiyorlar resmen takımı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fb ile aramızdaki puan farkı 3, G.saray ile ise 1 Play-off sisteminde.
              icimi rahatlattin

Yorum

• Şuana Kadar ligin en kötü top oynayan takımıyız..Takım atak üstüne atak yiyor bizim külübe uyuyor....Bu takımda şans bulamayanların şans verilmesi gerekiyor artık bu oyuncular 3 gunde 1 maçı kaldıramıyorlar hocam gör artıkkkk...
                tRaBz10SpOr

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ama o maçta taraftar yine küfürleri saydırıyordu..Böyle takım mı olur diye
                  Onlar maçı bile izlemeyen gazete haberine göre yorum yapanlardır
                  Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• takım yeni takım oturacak ....

Bunları geçin lütfen.

Bi tek bizim takım mı transfer yaptı.

Maçlara en erken başlayan biziz hala oturmuyorsa bazı şeyler demekki var bi b*kluk
                    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• belki saçma gelecek ama kendimi rahatlatmak için düşündügüm bir şeyi sölicem... geçen sezon attıgımız son dakika golleri bize geri geliyor Canları sagolsun bunalmayın uşaklarrr
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zamanla iyi olacagızda ki zaman ne kadarlık bir süreyi kapsıyor? ( 1 hafta mı 1 ay mı)

Ciddi ciddi bi sorudur yanlış anlamayın
                        Bana göre bu takımın tam kapasiteye ulaşması 20 maçı bulur . Bazı pozisyonlarda şapkadan tavşan çıkması gerekiyor , kolay değil .

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onlar maçı bile izlemeyen gazete haberine göre yorum yapanlardır
                          Hayır Trabzon taraftarı skora göre yorum yapıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zamanla iyi olacagızda ki zaman ne kadarlık bir süreyi kapsıyor? ( 1 hafta mı 1 ay mı)

Ciddi ciddi bi sorudur yanlış anlamayın

Sezon boyu istikrarsiz sonuclar alacagiz maalesef.

Yani bu sezonu unutun. Bu zaman kaybinin sorumlusuda Yönetimdir.

Bütün yükü aldilar Senol Hoca'nin omuzlarina koydular. Yazik..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Futbolda dün yoktur bugün vardır. Sanırım 27 sene Inter galibiyetine sevinip bir 27 yıl daha beklemek istemeyiz. Geçen yıl şampiyon olduk diye 27 yıl bununla sevinemeyiz. İş ciddiyeti gerek, disiplin gerek. Eleştiri, yapıcı olduğu sürece faydalıdır. Eleştirmekten kaçınmamak lazım. Oynadığımız her alanda en iyisini istememiz gerekir. Büyük takım olmak o kadar kolay değil. Seneye Avrupa'da olabilmek de ne yazık ki bu ligden geçiyor ve biz 3 maçta 2 puan alabildik. Bu o kadar iyimser olunabilecek bir durum değil. Üstelik bu takımın ritm bulması için daha çok puan kayıpları olacağını da görüyoruz.
                              Tamamen katılıyorum. Eleştirileri farklı yönlere çekip iyi gün taraftarı denmesi çok yalnış bence. Daha yolun başındayız hataları eksikleri görüyoruz. Eleştirelimki lig ilerledikçe bunlar düzelsin. İstifa falan diyenler için geçerli değil ama bu sözlerim onlar ayrı bi dünyadalar.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi bazı arkadaşlarda anlama kapasitesi yok. Şenol hoca iki kupa almışmışta daha ne yapsınmış. O ikinci kupa nerede yahu bir sizmi görüyorsunuz o ikinci kupayı yönetim mi sakladı ,yoksa farelermi yedi ,nerede bzide görmek istiyoruz.Bu sene şenol hoca tam bir fiyasko lamı,cimi yok tammmmmm bir fiyasko her haliyle, yönetimi saymıyorum onları yüce mevlaya havale ediyorum.polyannalar yine başlamış sabırda ,sabır ne sabırı 2002 de böyle söylediniz takım sondan bir önceki hafta kümede kaldı,takım kümeye gidiyor körlere duyurulur çabulcu samsuna 70 dakka defans yaptırıyorsun takımı yuhki yuh oğlu yuhhh..
                                Büyük iht. beni kastediyorsun.
                                1-Ben orda kupa aldırdı daha ne yapsın demiyorum.
                                2-Dikkatli okumadığın bir yerden daha belli ben de eleştiriyorum futbol anlamında ama küfür,saygısızlık nedir babamız yaşındaki adama?
                                Benim tek isteğim güzel günler güzel futbol oynatan hocamızı bir başarısızlıkta günah keçisi ilan etmememiz yani tabiki eleştiricez hakkımızdır.Ama hemen istifa o bu ne demek o zaman sürekli t.direktör mü değişicez?1 sezon iyi olunca 2.sezon kötü olduğunda gönder yenisi gelsin yine aynısı oh ne güzel.Hocamız baştan beri başarısız olsa haklısınız ama destek gerekir sadece destek verelim diyorum.Gerçi benim anlama kapasitem yok doğrudur...
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X