Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne Colman'nin kacirdigi gol, ne Giray'in asisti, ne de Senol Günes taktigi...
    Macin sonlarinda gelen düsüsün en önemli nedeni;

Üc oyuncu degisikligi ve takima yapabildikleri katki...SIFIR!

Yorum

• Futbolda dün yoktur bugün vardır. Sanırım 27 sene Inter galibiyetine sevinip bir 27 yıl daha beklemek istemeyiz. Geçen yıl şampiyon olduk diye 27 yıl bununla sevinemeyiz. İş ciddiyeti gerek, disiplin gerek. Eleştiri, yapıcı olduğu sürece faydalıdır. Eleştirmekten kaçınmamak lazım. Oynadığımız her alanda en iyisini istememiz gerekir. Büyük takım olmak o kadar kolay değil. Seneye Avrupa'da olabilmek de ne yazık ki bu ligden geçiyor ve biz 3 maçta 2 puan alabildik. Bu o kadar iyimser olunabilecek bir durum değil. Üstelik bu takımın ritm bulması için daha çok puan kayıpları olacağını da görüyoruz.

Yorum

• Zamanla daha iyi olacagimiza bende inaniyorum.

Bu zaman kaybinin tek nedeni izlenilen Transfer Politikasidir.

Baska sözede gerek yok.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Daha 3.hafta normal puan kayıpları ama tabiki bir yarı içinde yani biz kredimizi ilk yarı için baya tükettik maalesef bunlar sonra da olabilirdi erken oldu takım en kısa zamanda düzelecektir ve 5-6 maçlık galibiyet serisi bekliyorum takımdan.Bize yaşattığı güzel günleri ne çabuk unutuyoruz Şenol hocanın da bugünlerde hemen ortaya çıkıyoruz ne zekiyiz biz.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Önümüzdeki maclara bakacagiz.
            "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Belki ölçü değil ama son 20 yıldaki 3.hafta puan durumlarına baktığımızda en son 2006-2007'de 1, 2002-2003 yılında da sadece 2 puan toplayabilmişiz. Geri kalan hiçbir sezonda böylesine kötü bir başlangıcımız yok...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geçen seneki takımı özledim...
                o her maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkan takımı...
                oynadığımız maçlarda kesin bundanda 3 puan alıcaz demeyi özledim...
                bir gol yesek bile merak etmeyip nasıl olsa maçı çeviririz demeyi özledim...
                bir maçta gollük 6-7 pozisyon görmeyi özledim.......

aynen... hatta ben umut un 2 metreden bomboş kale yerine stadın dışına yolladığı şutları bile özledim. geçen sezondan aldığım keyfi, süper kupayla birlikte başlayan o serüveni asla unutamam, o tadı bir dahada alabileceğimi sanmıyorum rüya gibiydi gerçekten. 22 mayıs akşamı kabus olmuştu 3 temmuzdan sonra tekrar ayağa kalktık manevi anlamda güçlenerek çıktık o süreçten yalnız şuanki durum hiç iç açıcı değil...

CL de sürpriz takım olalım ligde şampiyon olamasakta sonuna kadar kovalayalım başkada birşey istemiyorum.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizler kendimizi kandiriyoruz bos verelimde bizi paramparca ediyor biz nerde baska bir takimi paramparca edemiyiz bu filbolcu kadroyuylan bir birimizi kandiriyoruz dostlar bakin haftaya sampionlar ligindeki takimlardan ne kadar gol yeriz
                  İnşallah hepimiz daha buralardayız sevgili abicim .
                  4-5 kere okudum hala tam anlayamadım ,fikstür az ilerledikten sonra bilahere bana izah edersiniz .

Yorum

• federasyonun şike yapan takımlara ceza vermemesinin ceremesini Trabzonspor çekiyor ne yazık ki!!! federasyon tarafından ceza verilmeyince, gereksiz olan bir sezonda gereksiz sonuçlar alıyoruz... temennim bu sezonda en azından avrupaya gidebilecek bir sonuç çıkaralım.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siz sallayın Şenol hocaya geçen sezon takım şampiyonluğa giderken müthiş top oynarken sevinçten deliye dönen de sendin Türkiye Kupası,Süper Kupa'yı kazanırken tur atan da sendin bir başarısızlıkta küfür eden de sensin yazıklar olsun size Şenol hocayı eleştirebilirsiniz tamam küfür saygısızlık nedir bu kadar mı körsünüz sizi 2 sezon önceye kasımpaşadan 3 yediğimiz maçlara gönderelim yazıklar olsun size...
                      tutmayın hürgünü gerçi forumda ateş söndü hürgünüm karadenizliliğimize verdim ben
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne Colman'nin kacirdigi gol, ne Giray'in asisti, ne de Senol Günes taktigi...
                        Macin sonlarinda gelen düsüsün en önemli nedeni;

Üc oyuncu degisikligi ve takima yapabildikleri katki...SIFIR!

Güzel bir tespit, yedekten gelenlerin hicbir katkisi olmadi.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Zamanla iyi olacagızda ki zaman ne kadarlık bir süreyi kapsıyor? ( 1 hafta mı 1 ay mı)

Ciddi ciddi bi sorudur yanlış anlamayın

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ztk ile süper kupa hacı sen trabzonspor'u takip ettigine emin msn
                            hacı ben çok iyi takip ediyorum hacccııııı okinci kupa derken geçen sene iki kupa aldığını onlardan ikincisininde şampiyonluk kupsaı olduğunu söylüyorlar hacı, anladınmı hacı bende o kupa nerede onu soruyorum haccııııı
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• inter maçında ki 15 dakikalık vitteki bu sene tüm maçlarda arayacağız anlaşılan

ben zaten 15 yabancı transfer edip içlerinden birinin santrafor birinide sol ayaklı defans olma ihtimalini sevdim...
                              "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                              (ALINTIDIR)

Yorum

• Bu takım Ağustos ayından beri maç yapıyor Benfica maçının 11'ine bakın bir de bu maçın 11'ine bakın belli oyuncular sürekli oynuyor...
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X