Kaçan üç puana üzülmüşken maç sonrası sitede yazılanlardan sonra maçı unuttum.Acım içimi parçaladı meğer ne sahte camiamız varmış...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Abi bazı arkadaşlarda anlama kapasitesi yok. Şenol hoca iki kupa almışmışta daha ne yapsınmış. O ikinci kupa nerede yahu bir sizmi görüyorsunuz o ikinci kupayı yönetim mi sakladı ,yoksa farelermi yedi ,nerede bzide görmek istiyoruz.Bu sene şenol hoca tam bir fiyasko lamı,cimi yok tammmmmm bir fiyasko her haliyle, yönetimi saymıyorum onları yüce mevlaya havale ediyorum.polyannalar yine başlamış sabırda ,sabır ne sabırı 2002 de böyle söylediniz takım sondan bir önceki hafta kümede kaldı,takım kümeye gidiyor körlere duyurulur çabulcu samsuna 70 dakka defans yaptırıyorsun takımı yuhki yuh oğlu yuhhh..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
aynen katılıyorum renkdaş. şikebahçeninin kadınları bile destek için stadı dordururken biz her puan kaybında giyridiyoruz oyuncu ve hovamıza. ya Allahınaşkına bir kerede ne sonuç çıkarsa çıksın destek olun destek. bırakın gidenleri önümüze bakalım. bursaspor bile sınırlı kadrosuyla şampiyon oldu. biz onların şampiyon olduğundan daha iyi oyunculara sahibiz ama takım değiliz. oaa olacak ama sadece futbolcusuyla değil. taraftarı oyuncusu hocası yani camiası ile.İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsenin fos çıktığı yok fos çıkan daha 3.haftada takımına güvenmeyen skora taraftarları.
HEP DESTEK TAM DESTEK. içimde o kadar çok şey var ki söylemek istediğim ama .....En son Aytaç Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 00:33.
Yorum
-
Şunu artık anlamamız gereki kimse selçuğun egemenin jajanın kara kaşına kara gözüne hasta değildi. Gittiler güle güle yolları açık olsun dedik. Ama sorun o kalitedeki oyuncuların gönderildikten sonra aynı kalitede oyuncu alınmaması. Kim takar bu adamları. Derdimiz kalite şu andada kaliteli oyuncu sayımız çok az.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidenlerin ardından ağlamayı da bırakmalıyız.
Kalsa da faydalı olacak isim verin bana, var mı?
Kafasında Trabzonspor'u bitirmiş Selçuk mu?
Kendi takımında oynarken başka takımla görüşen Egemen mi?
Sahada ne yaptığı belirsiz Ceyhun mu?
Allah'a el açıp yalvardığımız, ula göster kendini dolaşıp durma, biliyoruz kaliten bambaşka dediğimiz, dua ederek gol beklediğimiz Jaja mı?
Ben küstüm oynamıyorum diyen Engin mi?
Evet, belki Umut. Onu da taraftar yese doymuyordu. Aramaya hakkı bile yok.
Yattara çoktan silindi bile.
Daha kimin niye yasını tutuyoruz?
Gidenleri düşüneceğimize, gelenlere dua edelim.
Yorum
-
Yine taçtan gol yiyecektik. Hatalarımızdan ders alsak şaşardım zaten.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bu arada dikkat ettiniz mi bilmem, şut çekmiyoruz
kalenin ağzına kadar giriyorlar zımbala kaleye ama yok manisa maçından beri aynı şey, kalenin ağzındada paslaşmayı düşünüyorlar.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Senol Hocayi elestirenler...
Glowacki sakatlaninca yerine kim oynayacak? Daha bunun kirmizi karti var osu var busu var..
Hadi ligi idare ettik SL'de ne yapacagiz?
Ne yani, Stoper Transferini Yönetim yaptida Senol Hoca mi istemedi??İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Siz sallayın Şenol hocaya geçen sezon takım şampiyonluğa giderken müthiş top oynarken sevinçten deliye dönen de sendin Türkiye Kupası,Süper Kupa'yı kazanırken tur atan da sendin bir başarısızlıkta küfür eden de sensin yazıklar olsun size Şenol hocayı eleştirebilirsiniz tamam küfür saygısızlık nedir bu kadar mı körsünüz sizi 2 sezon önceye kasımpaşadan 3 yediğimiz maçlara gönderelim yazıklar olsun size...Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
geçen seneki takımı özledim...
o her maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkan takımı...
oynadığımız maçlarda kesin bundanda 3 puan alıcaz demeyi özledim...
bir gol yesek bile merak etmeyip nasıl olsa maçı çeviririz demeyi özledim...
bir maçta gollük 6-7 pozisyon görmeyi özledim.......Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
onu hiç hatırlatma zatenİlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine taçtan gol yiyecektik. Hatalarımızdan ders alsak şaşardım zaten.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum