Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca'yi savunun savunun da, lan bir tane mi mantikli yorum yapilmaz ??

1. topçularin kafasinin sampiyonlar liginde oldugunu söylüyorsunuz, peki Senol Günes'in kafasi nerde lan ???? tepemi attirmayin simdi, topçularin kafasi samp ligindeymis hadi lan ordan hocanin kafasi çok ligde yaaa heeeyy gidiiii

2. Tuncay Bekiroglu'nu getirin bana, her konusmasinda yalakalik yapmaktan bikmadi mi ??? yok Celustka'yi Dünya taniyacakmis, yok Adrian'i zorla aldik gelmeyi çok istedi çok faydali olacak yok bilmem ne, terbiyesiz herif 5m€'yu utanmadan verdiniz rekorlarini kirdiniz, ondan 2 gömlek üstün Jaja'yi hem de Araplar'a daha ucuza 4.2'ye satiyorsun utanmiyor musun ????? ali koç'u samp ligi karsilasmasina davet ederek olmuyor bu isler

3. Hoca isini bilir diye yazip çizenler çiksin meydana simdi, isini bilirmis, kiçi boklu samsun pek firsat yakalamasa da hep bizim sahamizdaydi, tamam Inter'e karsi bunu yaprsin akilli oynarsin bir sey demem, ama samsun kim yaaa ??? simdi i.nelerin diline düstük yakisti mi bu bize ??? hoca takima hücum yaptirip farki açip takimi da kendisini de bizi de sevindirseydi fena mi olurdu ??? iyi oynadik diyor bir de yaaaa çildiracam, kabul ediyorum firsatlar bizdeydi ama 2-3 taneden fazla degil, su takima karsi 5-6 firsat yakalamamiz lazimdi haneler ??

4. takim oyuncusu diye alinan Adrian'i gördük o da Alanzinho gibi, simdi diyecez bekleyecez pisecek alisacak uyum saglayacak diye onun için 5.250m€ veren yönetim cehennemin dibine girsin, Henrique'den umutluyum ama Adrian 000, bir de yalandan yere kendini yere atip sakat numarasi yapmasi yok mu çildiracaammm !!

5. Jajààààààààà, istedigin kadar hovardalik yap, bu taraftar arkanda durmadi dogru dürüst, güya daha iyi takim kuracaz diye, iste o kesim aldi agzinin payini, Adrian orasini burasini yirtsa da Jajà ondan 2 gömlek ÜSTÜNDÜR .

o kkadaarrrr
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• iyi futbolcu kendini belli eder

kadro derinliği var diyorlar

Allah için

sezer,aykut,mustafa,alanzinho,pawel,piotr,sercan,eren

bumu kadro derinliği?

Hoca pawel ve piotr dan memnun olmamasına rağmen ısrarla gidip Glowacki alındı oda vasat gitti adrianı aldılar hakkını vereyim adrian ara ara iyi oynadı ama sahada yok

Henruqie yi aldılar adam 3. maçında kadro dışı kaldı

Eren ve sercan alındı daha resmi maçları yok

bas bas stoper diye bağırdık sonuç yok

en değerli oyuncuları yolladılar..jaja disiplinsiz diye yollandı olsaydı şuan liderdik belkide

daha hala birileri birşeyden bahsediyor

BU TRANSFERLERİ BENMİ YAPTIM ?
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Glowacki saatte kaç km hız yapar ?
        Colmanın yaptığı kadar.

Yorum

• İlk olarak grigandalf1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fırat aydınusu çok beğendim.ne güzel maç yönetti.ne güzel...
          katiliyorum, müthis yönetti.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak sakaryalı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            suçlu belli selçuğu, engini,ceyhunu g.saraya hediye eden kimse o suçlu başka yerde aramayın jajayı,umutu,egemeni kşm kaçırdıysa o suçlu başka yerde aramayın bu işte en az günahı olan belkide hiç günahı olmayan şenol hocadır
            yönetim kendinide satsın kendinide.şenol hocann sesi çıkmıyor zarar gelmesin klübe diye ama yönetim yüklendikçe yüklendi.sadri çıksın sitkomda oynasın böyle yöneticilik olmaz gidip polonyadan slovakyadan topçu alıyosun.bide bana kimse yeni kurulmuş takım bahanesini sunmasın bi tek bizmi adam sattık bi tek biz mi adam aldık bak fenere galatasaraya en azından galibiyet alıyolar !!!
            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Düştüysek kalkarız daha ölmedikya ?
              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu an kesinlikle kendimden şüphe duyuyorum. Zokora'nın doğru dürüst 3 pas yaptığı yok. Dan dun yapıp durdu.

Nedense çoğunluk çok beğenmiş. Ben tası tarağı toplayıp gidiyorum. Etikete mi bakılıyor acaba? Umut mücadele ederken tu kakaydı . Zokora mücadele edince(!) ki ben öyle bişey de göremedim "vay bee ne topçu" mu oluyor.

Maalesef....

Ayrica bu sonuclarin tek sorumlusu var: YÖNETIM..!
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• benim anlamadığım her macta serkanı oynatmak ne oluyor en önemlisi adrianı cıkartıp aykutu oyuna almak ne oluyor küfür edin bizlere daha iyi 89 dakika defans oynadık yazık Valla neyse bizleri bu hallere düşürenlerin hepsi ALLAHIN'dan bulsun

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu takım bas bas EGEMEN'i arıyor...

Egemen kim laaaaa golcümüzmüydü?
                    Sen at gözlüğüylemi maç seyrediyon zaten sinirler gergin.Gol atamıyoruz rakip kaleye gidemiyoruz.Sorun bu gol yemek değil.Orta sahada top yapabilsen defans zaten sıkıntı yaşamaz

Yorum

• Play off a kalırız dert etmeyin diyorum rahatlayın relax C.L maçı var haftaya.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• çok transfer yapan tek takım biz değiliz, samsun bizden daha az transfer yapmadı, ancak bizde ahenk ve uyum sağlanamadı ve tolga ile burak hariç herkes formsuz...
                        Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Bu arada Kemal'in sarı kartı yoktu..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Valencia Barca'nın sağ tarafı otoban yaptı resmen

Serkan olsa o kadar olmaz
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Panik yok arkadaşlar bu takım oturacak bir kaç haftaya hepimiz keyifle izleyeceğiz inşallah.
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Üzüldüm, yıkıldım ve de kızdım. Sinirlendim, ağladım ama sakin olmaya çalışıyorum.
                                Her şeyde vardır bir hayır.
                                Oyuncularımız iyi oyuncular. Ama bir türlü kendi formlarını yakalayamadılar. Takım ruhu henüz oturmadı,yok.
                                Şans bizden yana değil. Hiç bir zaman da olmadı.
                                Hakemler, biçerdöver rakipler...
                                Kötü günler yaşıyoruz. Bizim kaderimiz bu. Allah bilir, ligi 4. bitirir, play off da şampiyon oluruz.
                                Tek dert ettiğim konu, bu bir farka rahatlayan oyun sistemi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X