Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eleştiri herkesin hakkı, ama skora göre yorum yapmayın lütfen (sözüm meclisten dışarı).
    Bir deplasman maçında sezonun başında bu kadar uyum sorunu yaşayan bir takım için hiç de fena oyun oynamadık!
    Bir şeyleri değerlendirirken at gözlüğü ile bakmayınız.
    Kaçan golleri söylemiyorum bile! pozisyon vermeden gol yiyoruz. 3 haftadır 85 dkdan sonra gol yememizi uyum sorununa ve bunun sonucu toplu halde konsantrasyon bozulmasına bağlıyorum. Manisa maçında çok kötü oynadık, belediye maçında bir kademe üste koyduk ve Şenol hocanında dediği gibi Samsun maçında geride kalan 2 maçtan daha iyi oynadık.
    Bu devran böyle dönmeyecek tabiki 2 yide 3 de bulacağımız zamanlar yakındır.
    Ben bu takıma güveniyorum ve her zaman maçlarda yerimi alacağım sonuna kadar destek vereceğim..
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hala hoca'yı ilahlaştırmak isteyenler var şenol hoca'yı insan olarak trabzonspor efsanesi olarak seviyorum. ama ligde son 3 maçtır olan anlayışını çözemiyorum ayrıca şenol hoca takımın maaşlı çalışanıdır felsefe öğretmenliği yapmak istiyorsa M.E.B'e başvurması lazım iyi oynadıkdiyip göz boyamakla olmaz futboldan ve futbolcudan anlayan bir taraftar yemez bunu gittikçe ziya doğan mantalitesini benimsiyor koskoca TRABZONSPOR samsun'a karşı 1-0 yatmaya çalışamaz bu kabul edilemez.
      Yunus Emre yalnış düşünüyorsun .
      Şenol hocayı söylediğin mertebeye koyan yok .
      Takım içine düştüğü bu zor süreçten çıkaracak parlak bir fikrin varsa , lütfen bizlerle paylaş .

Yorum

• bu işin sorumlusu federasyondur feneri ne yapıcaz nasıl edicezde kayırıcaz diye ligi ertelediler 3 gunde bir maç yapmaya başladık (kimse avrupada her takım öle oynuyo demesin biz avrupaya daha yeni gidiyoruz ve onlar 3-4 maçtan sora arada 1 hafta dinleniyolar) son anda bizi şampiyonlar ligine aldılar ne araştırıp edip edip doğru dürüst transfer yapabildik nede kafa olarak bu döneme kendimizi hazırlayabildik hem taraftar hem takım hem şehir olarak şimdi hepsini toparlamaya çalışıyoruz bu doğal olarak böle sonuçlar getiriyo böle bi durumu dünyada kaç tane takım yaşıyo ki
        fırtına geliyor

Yorum

• Jaja için kampanya başlatalım ya deli olacam deli
          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            görende pawel dünyanın en iyi golcüsü

oda vasat bir oyuncu
            vasat vasat.

çok izledin ya adamı ilk 11 de vasat ilan ettin.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• bu arada hala anlamayanlara,

ADRİAN JAJA'nın yerine alınmadı.
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu ligde herkes herkesten puan alır. sadece moral açısından biraz kötü ama başta kaybedilen puanlar hayırlıdır. takım yeterli mi görünün sıkıntı var. sapara bu takıma kesin girmeli. ve henriqe toparlanmalı. ayrıca şu direkleri biraz 5 cm daha açsalar iyi olacak yanlara doğru
                bugün bende onu düşündüm 2 haftadır puanlarımız gitti direklerden neyse vardır her işte hayır

bence bizim takım şuanda geriliyor birden tırmanışa geçecek.
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Bu maçı almalıydık.Bahane falan aramıyorum.Rakip samsun adamlar bize düşman bazı maçlar vardır önemlidir bir kazanırsın bir sezonu unutturursun.Adamlar bize her gün küfür ediyor bizim yaptığımıza bak.manisa ve ibb maçını iplemedim ama bu maç baya üzdü beni.şerefsizleri sevindirdik ona yanıyorum
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İyi geceler Trabzonskor taraftarları

Yorum

• Tek bir açıklaması var...

Maç seçiyoruz, bu kadar basit...

Şimdi aklında Karabük maçı olan futbolcu varmıdır? Asla...Lille maçında yine bizi mahçup edecek bu takım

Yine harikalar yaratacaktır, bekleyin...

Yorum

• Bizi bu stoperlere muhtac etti diye yonetimi elestirenlere bir soru..
                        bu takimin hocasi yok mu arkadas?kuklami senol gunes..bir stoper aldiramadiysa elestirilecek adam senol gunes..
                        iyi ne varsa hoca kotuler yonetim..
                        boyle bir sey olamaz..
                        hem yonetim hem hoca bu savunmanin yegane sorumlusudur..

Yorum

• şenol hoca Ligle ilgili bir düşüncem yok benim diyor şampiyonlar liginde ceyrek final oynayınca sene ye direk mi alıyorlar avrupa kupalarına
                          Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sapara sakatmı ?? yoksa kulübeye transfermi?

Evet riske edilmedi.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              takımda yeter kalitede yerl oyuncu olmayınca bjk nın durumuna düşersiniz. şenol hoca inşallah gençleri kazanma yoluna giderde belki eren, sercan veya tahmin etmediğimiz bir oyuncuyu ortaya çıkarır
                              Senol hocamı gencleri kazanacak?
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adrian'ı cıkarıp Aykut'u almak anlamsız bi hareketti. .

İlerde top tutan adamımız zaten azdı o da cıkınca( Aykut girince) mecburen geriye yaslanmak zorunda kaldık. .

Ve serinin ikinci filmini piyasaya sunduk
                                Geriye yaslanmak zorunda kalmadık hocamız skorun üstüne yatmayı düşündü.
                                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X