Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar skor yazarlığı yapmayın halilin ve colmanın pozisyonları girseydi takım şimdi kahramandı.sabredin ben mücadeleyi beğendim takım tempolu oynuyor.biraz sabır.
    doğru eleştiriler daha az olacaktı ama serkan haftaya da sağ açık çıkacaktı tek olumlu hareket yapmadan bilmem kaç metre koşacaktı.iyi skor aslında hatalarımızı örtüyor.takım iyi sonuç alınca da eleştiren oyun bozan oluyor.iyi niyetli eleştiri faydalıdır.keşke hocanın yanında da yeri gelince kuvvetle onu tenkit edecek adamlar olsa.
    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• su halilin yerine webo gibi iyi bir golcü, savunmaya iyi bir stoper ve adrianin yerine iyi bir oyun kurucu alsaydik emin olun 9 puan cikarirdik...
      herkes yeni takim kurduk sabredin diyor fakat tek yeni kadro kuran biz degiliz, mesela bursada yeni kadro kurdu ama kayipsiz gidiyor, neden?
      iyi takim iyi oyuncularla kurulur, adrian ve halil misali oyuncularla iyi takim kurulmaz en fazla kopuk kopuk iyi oynanir ve son dakikalarda takim oyundan düser..
      artik yeni gökdeniz ve fatihlerimizi cikarmamiz lazim, böyle adrian ve glowacki gibi siradan oyuncularla tüm sezonu kaybetmek yerine
      genclerimizi oynatalim, bu sezonu kaybederiz fakat gelecek sezonlari kazaniriz...
      suc kimin? bence ilk önce yönetimin, ondan sonra tffnin..
      tff zamaninda karar verip bizi sampiyonlar ligine göndermedi, o maddi kaynakla bol zamanimiz olsa belkide istedigimiz kaliteli oyunculari alcaktik
      yönetim ise oyunculari tutamayarak en büyük hatasini yapti, transferde cok gevsek davrandi ve kalitesiz oyunculara cok para verdi..
      adrian 5,5 mil € ederse burak 30 mil€ eder herhalde..

Yorum

• Alanzinho geçen sene kaç maçi çevirdi IBB maçinda Adrian'in yerine girdiginde oyuna hareketlilik getirdi Adrian deyil Jaja'nin tirnagi Alanzinho'nun tirnagi olamaz koca maç ne yapti burda Adrian'i savunan arkadaslar soylesin koca maç sunu yapti desin Volkan Sen keza oyle transferler koca SIFIR
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Tek suçlu yönetimdir.Yıldız kimseyi alamamıştır.Takımımız mahalle takımından farkı yoktur.Organize hücum yoktur.Bir takımdan 5 yiyeceğiz ama hangisinden bekliyorum.Bu kadar ruhsuz takım Bank asyada yok

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anlamadığım Şenol Hoca iyiydik diyor neye göre iyiydik anlamadım..
            Teknik direktörler hep antremanlarda birseyler calistirir. O calistiklari sey macda görününce "iyi oynadik" demektir.
            Takim daha gelisdigi icin skora cok önem vermiyor hoca.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Ben Şenol Hoca'yı şu yönde eleştiriyorum onu aldı bunu çıkardı felan filan önemli değil , ama 3 maçtır aynı şeyler , ben mücadeleyi hiç beğenmedim , oynadığımız futbol rakibe cesaret veriyor ve bana son saniyeye kadar gol atabilirsin mesajı veriyor , yoksa Şenol Hoca'nın hepimizi adamlıktada , futbol konusundada cebinden çıkartıcağını hepimiz biliyoruz...
              Kesinlikle Sedat abi.

Bizim gibi bir takım bir farkın üstüne yatma değil , ilk yarıda iki - üç gol atıp maçı bitirme amacında olmalı.

Trabzonspora yakışan da budur.

Ayrıca rakibe cesaret vermese zaten adamlar seksenden sonra gol atamazdı.Oraya da ayrı bir katılıyorum.
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada maç sonrası neden sevindiğine anlam veremediğimiz samsunun kalecisi ;

1 puana bu kadar sevinmesi beni deli etti

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şenol Hoca iyi oynadık demiş , ben başka maçı izledim heralde .Benim izlediğim maçta golü bulana kadar dengeli oynadık daha sonra ise nefes alamadık , şenol hoca yine kapanma hastalığına yenik düştü .İnter'e bile böyle kapanmadık yahu yazıktır !

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Adrian nereye alındı pardon bir açıklarmısınız çok anlayan arkadaşlar...
                    Adrian ile Jaja farklı oyuncular. Bir oyuncunun yerine adam alırsan aynı özelliklerde olması gerekir, Jaja farklı oyuncu evet ama disiplinsiz olacaksa ne anlamı va,

çıkıp ta biz Trabzonspor'uz ahlaksız disiplinsiz oynayacaksa oynamasın diyenler, şimdi eksikliğini hissediyoruz demesinler hiç,
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Samsunspor'u tebrik ediyorum.Helal olsun hepsine. 1 puanı çok istediler, şansları da vardı 1 puanı aldılar. Yolun açık olsun Trabzonum.
                      Tüm engellere rağmen inatla yola devam.Sen bu yolda asla yanlız yürümeyeceksin....
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Ah Shota ah neredesin ??? !!!!!!!! Vah Ogün vah !!!!!! Ulan Ünal çıksan da sahaya top oynasan !!!!!!!!!!!!!

Ruh çağırma seansı falan da yapalım mı ?
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben burada bir maç sonrası ( sanırım İnter) doğrudan o zatı muhtereme açık açık teşekkürlerini sunan -Allah razı olsun- içerikli mesajları da gördüm . Şahitlik ederim , aratın menajerin adını forumda , okuyun . Aynı arkadaşlar şimdi tam tersi tutum içinde , yer yer iş hakaret boyutuna da varıyor .

Nereden tutsan elinde kalıyor . Hak vermeye çalışıyorum , iş mantığımı aşıyor .
                          Şenol Hoca transferden önce takımın bozulmasını istemedi bunu defalarca tekrar etti ama takım bozuldu as kadrodan 5 futbolcu gitti yerleri gerçek anlamda dolmamışken zaten eksik olan bölgelere de tavkiye yapılmadı.Oynanan futbol geçen senenin ikinci yarısından iyiken sırf güya umursamadığımız bu ligde puan kaybediyoruz diye 27 yıl sonra bizi şampiyon yapan adamdan istifa istiyoruz.Şenol Hoca olsam zoruma giderdi...
                          Bordomavi.net

Yorum

• ghgfhfgh

ligde geçen 3 maçta kulübede amatör bi antrenör bile olsaydı şu an 9 puanımız vardı.. şenol hocanın oyuncu deişikliklerine karışmaması lazım.. ne yazıkki deişik fantezi uygulamaları yüzünden bu duruma düştük.. ilk geldiinde colmana takmıştı kafayı dakka 60ta çıkarıodu şimdide adriana taktı.. yazık oluo çok yazık.. takımın özgüvenide gidio artık cumartesi bol gollü galibiyet lazım yoksa şampiyonlar ligindede vasatı geçemicez

Yorum

• Bugün sahanın tek iyi olan ismi Burak'tı o da kafa olarak rahat ve dinlenmiş olarak döndü takıma diğer oyuncularımız malesef hem fizik oarak hem de kafa olarak çok gerilerdeydi yoğun maç temposu mu yoka lige konsantre olamamak mı bunu bilemiyorum tek bildiğim bu takım havasını yakalarsa çok iyi yerlere geleceği.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• Adrian kimin yerine alındı acıklayında o zaman ögrenelim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X