Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    size bi soru Adrian forvet oynarmı? Jaja forvet oynar mı?
    - Jaja ortasahadan ilerde ne olursa oynar , Adrian oynayamaz bana göre...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• arkadaşlar skor yazarlığı yapmayın halilin ve colmanın pozisyonları girseydi takım şimdi kahramandı.sabredin ben mücadeleyi beğendim takım tempolu oynuyor.biraz sabır.
      haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• Trabzonspor'un Slovak defansı Marek Chech, maç sonrası açıklama yaptı.

Chech, "Hayal kırıklığına uğradım. Bitime 5 dakika kala gol yedik ve bu olunca geriye dönemiyorsunuz. Ve bu gol de beni hayal kırıklığına uğrattı. Konsantrasyon sorunu var maçlarımızda.

3 maçta bitime dakikalar kala gol yiyorsanız bunda bu sorun vardır demektir. Şampiyonlar Ligi maçlarımız var psikolojik olarak da yıpranıyoruz ve özellikle zihinsel yorgunluğun bunda önemli bir payı var" diye konuştu.

haber61
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• takımda yeter kalitede yerl oyuncu olmayınca bjk nın durumuna düşersiniz. şenol hoca inşallah gençleri kazanma yoluna giderde belki eren, sercan veya tahmin etmediğimiz bir oyuncuyu ortaya çıkarır

Yorum

• evet gene döndük şenol hocanın 95-96 yılında yaptığı hatalara çıkar adrianı al serkanı yat defansa golün üstüne ondan sonra gol yeee al alanzinhoyu maç kurtaracan 85den itibaren ben böyle saçma salak bir trabzonspor daha izlemedim en kötü o...lduğumuz sezon bile forvetsiz takım mı olur? pawel brozek diye bir adamımız var güya ama sadece adı var kendisi piyasa da yok burak forvet oynıyacak halil diye milletin takımdan kovduğu kalas gibi bir adam trabzonspor da oynıyacak engin baytar diye sorunlu bir adamı tedavi edip satacak yerine volkan şen diye sorunlu bir adam alacak onu da rehabilitasyon merkezine sokacaksın diğerleri kafasına göre takılıp lakayıt oynayacak ben de her zaman yaptığım avanaklık gibi gene gidip bu lahanaları izleyip kanser olacağım yeter yaaa....

Yorum

• taç olduğu zaman yorgunluktan gidip atamayan nefes nefese kalan kıpkırmızı suratlı topçularımız vardı sahada.takım ayakta duramıyor!!!!!1bir

Yorum

• bu takım iki kişi istiyor: 1-egemen 2- jaja...adrian jajanın tırnağı olamaz..adrian oynayacağına alan oynasın daha iyi...
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• 5 £ euro = ADRİAN !!!!
                  & ONUR RECEP KIVRAK &
                  ^^KELEBEK^^

Yorum

• Resmen kickbox mücadelesi gibiydi..

Samsun'dan iyidik..

Halil ve Colmam micti oyunun icine

Ama olsun...

C'tesi kesin kazaniriz

Bu arada Firat Aydinus berbat ötesi mac yönetti?!!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yapma Sedat abi, adam top kaybetti mi oldugu yerde sayiyordu. Ne pres ne baska birsey.

Takim olamadik henüz, bunun sancilari var bence.
                      Yaw Quaresma'da dönmüyor geri böyle adamları idare edeceksin adam her maç gol asist oynuyordu bu takım şampiyon olduysa geçen sene baş mimar Jajadır o takımda.

Olmayacak yerlerde adam geçip asist yapıyordu, gol atıyordu.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barış Özbek'in alınmasını Şenol Güneş mi istedi?

Selçuk ve Egemen'i kim gönderdi?

Liverpool maçından önce Umut'u kim satmaya çalıştı transfere kim engel oldu?

Vittek transferinde hangi menejerin parmağı var?

Yönetim'in izledigi Transfer Politikasini herkes görmezden geliyor.

Egemen'in yeri dolmadi iste! 3 Kulvarda 3 tane vasat Stoper ile mücadele etmek zorunda birakti bizi Yönetim.

Böyle bir anlayis olamaz, OLAMAZ!
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kim ne derse desin...

2. yari oynanan futbolu bu taraftar haketmiyor.

bazılarına anlatamıyoruz bunu

yok halil colman kaçırmışta yok hakemmişte

ben geçen yıl trabzonsporun bukadar kapandığı bir maç hatırlamıyorum

hatta daha geri gidiyorum

Ersun Yanal döneminden buyana böyle bir TRABZONSPOR görmedim.

bu yorumum 3 maç içinde geçerli.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O burak değilmiydi
                            Ona da aynen gösterdi...Ama benim dediğim sağda Cech'i itip düşürdüler, pozisyon aut oldu, Tolga gitti hocam itti adamı dedi hemde gayet normal bir uslüple, hemen sarıyı bastı...Açıp kitabı okusun hakemler o kural öyle değil, her itiraz edilene kart verilecekse, Alex dün 3 kırmızı kart görmeliydi...

Yorum

• Karabük maçında da puan kayıpları olursa Şenol hoca zor durur orada?

Artık işin mazereti de kalmıyor.

Takım yeni desen o da artık bahane değil.Bu topçular aylardır beraber, yeni lafları yeni değil.

Yorum

• Inter maçındaki oyun alkışlanacak bir oyundu.
                                Manisa, İBB ve Samsun maçlarındaki oyun ise eleştirilmesi gereken bir oyundu.
                                Burada herkesin üç aşağı beş yukarı hemfikir olması lazım.
                                Skor taraftarı falan değilim, olmadım da.Her eleştiri yapana da ''inter maçında alkışlarken iyiydi de şimdi kötü mü oldular tü yazıklar olsun size'' tarzı cümlelerle tepki vermeyin.Takım kötü, kötü, kötü oynuyor işte ne dememizi bekliyorsunuz?
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X