Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Skor yazarlığı yok, FUTBOL YOK ortada bugun halil colman atsa 3-1 alsak iyi top oynadık diyecek varmı, lige yeni çıkmış tkaım %70 topla oynama
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• 4-5 Milyon avroya alınan topçuları bedavaya gönderen, Ş.L. gelen paralar ile kafasına göre transfer yapan ve istanbul kulüplerinin yararına çalışan Sadri başkan bu hezimet senin eserin.Sen gideceksin başkası değil sennnnnnnnnn...
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Jaja oynamz oynamaz buraka bir ara pasi verirdi veya golünü atardi...sizce buna adrian yapabilirmi,malesef
        Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
        irkciliga hayir bursa
        Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• dün stadyuma giden fenerli kadınlarıve çocukları hepsi orjinal formalı, forması olmayanda da mutlak bir lisanslı ürün,

şimdi çıkıp derki bazıları alsam takıma para kazandırsam adam mı alacaklar,

adamların başkanı,yöneticisi antrenör içeride ama saha dışından içinden her yerden destek veriyorlar, geçen sene de Ayku'a mükemmel destek verdiler, iyimiydi ilk yarı fener, bizim taraftarımız ise aynen şöyle,

Geçen sene 82 puan aldık harika takımdık Şenol Güneş çok iyiydi, şimdi Şenol Güneş çok kötü, oyunculardan bir şey olmaz, neden çünkü maç kazanamadık, ama bunları söyleyenler aynı zamanda İnter maçından sonra coşuyorlardı,

Skor taraftarısınız ve sizinle tartışmaya hiç gerek yok
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bana kimse laf anlatmasın arkadaş bi elle tutulur Tolga ve Burak var takımda diyerleri fasa fiso bugün kazansaydık bile burak maçı tek başına almış olcaktı bi geçn seneye bak 82 puan toplayan takım 3 haftada galibiyeti yok yazıklar olsun... çok dağınık oynuyoruz bu ne böyle herkez ayrı telden çalıyor kısa zamanda toparlanmamız lazım

Yorum

• Bizde topu alip rakip kaleye getirip assist veren adam kalmadi ki.

ey gidi Jaja

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaw burak ofsaytta gidiyor nasil verecek ona, verse ofsayt olacak, ozamanda diceksiniz niye kendi vurmadi ...
                neyse ben yatmaya , 5saat sonra kalkmam lazim , burda strese girip uykum kacacak gibi ...
                colman şut atmayı kafaya koymuş yavaş yavaş gidiyor. asisti düşünse attırırdı.

bu arada hakem makeme suç atarsak bizi daha çok puan kaybederiz kendimizi kandırmayalım. dün fenerin net golünü vermedi hakemler bugün bize net hata görmedim.

önce halilden kurtulmamız lazım. 10 kişi oynamak istemiyorsak tabi..

ispanyadan geldiğinde bjkde rezil oynayan nihat gibi aynıı.

Yorum

• hala hoca'yı ilahlaştırmak isteyenler var şenol hoca'yı insan olarak trabzonspor efsanesi olarak seviyorum. ama ligde son 3 maçtır olan anlayışını çözemiyorum ayrıca şenol hoca takımın maaşlı çalışanıdır felsefe öğretmenliği yapmak istiyorsa M.E.B'e başvurması lazım iyi oynadıkdiyip göz boyamakla olmaz futboldan ve futbolcudan anlayan bir taraftar yemez bunu gittikçe ziya doğan mantalitesini benimsiyor koskoca TRABZONSPOR samsun'a karşı 1-0 yatmaya çalışamaz bu kabul edilemez.

Yorum

• GOLU YEMESEYDIIK BILE GORUNEN KOY KILAVUZ ISTEMEZ BU TAKIMDAN BU SENE BI ŞEY OLMAZ! 82 puan topliyan tarihimizin belkide en iyi topunu oyniyan takimini tutamadik elimizde bi bursaspor kadar olamadik kuçuk takim tutunamaz dagiliz bizede oyle oldu bu kadar basit!
                    En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 23:55.
                    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu takım iki kişi istiyor: 1-egemen 2- jaja...adrian jajanın tırnağı olamaz..adrian oynayacağına alan oynasın daha iyi...
                      Yerlerdeyim gülmekten sürünüyorum.
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barış Özbek'in alınmasını Şenol Güneş mi istedi?

Selçuk ve Egemen'i kim gönderdi?

Liverpool maçından önce Umut'u kim satmaya çalıştı transfere kim engel oldu?

Vittek transferinde hangi menejerin parmağı var?
                        Ben burada bir maç sonrası ( sanırım İnter) doğrudan o zatı muhtereme açık açık teşekkürlerini sunan -Allah razı olsun- içerikli mesajları da gördüm . Şahitlik ederim , aratın menajerin adını forumda , okuyun . Aynı arkadaşlar şimdi tam tersi tutum içinde , yer yer iş hakaret boyutuna da varıyor .

Nereden tutsan elinde kalıyor . Hak vermeye çalışıyorum , iş mantığımı aşıyor .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Resmen kickbox mücadelesi gibiydi..

Samsun'dan iyidik..

Halil ve Colmam micti oyunun icine

Ama olsun...

C'tesi kesin kazaniriz

Bu arada Firat Aydinus berbat ötesi mac yönetti?!!
                          15 sert müdahaleden sonrasini saymadim. Önümüzdeki mac hepsini sayip buraya yazmazsam taraftar degilim!
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu arada maç sonrası neden sevindiğine anlam veremediğimiz samsunun kalecisi ;

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Jaja ortasahadan ilerde ne olursa oynar , Adrian oynayamaz bana göre...
                              bugün ardian forvet oynatıldı bazı dakikalarda,bu böyle devam ederse adrian transferi fos çıkmaya devam eder.Ne zaman ortsa sahada Colman ile yan yana oynar işte o zaman çok daha etkili olur.Forvet oynatılmaya devam ederse yıpranır gider verim alamayız
                              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - 3 maçtır aynı filmi izliyoruz ama suç yine eleştiren taraftarda oldu , bu arada taraftarda ne kadar kötü insanlarmış be , valla ne güzel memleket
                                Olabilir ama bazı kişileri silmekte olmaz ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X