Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kişiliksiz ve vurdum duymaz oyun..

tek forvet, 10 kişi yat defansa

1 yıldır aynı rezil futbol.
    cik da sen oynat o zaman 10 kisi ofansla baslamayin gene senol hocaya sallamaya 3 tane net pozisyonu kaciriyor futbolcular hoca ne yapsin ?
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Senol Hoca kac haftadir durgun.. Sanki zorla duruyor orda.... Resmen eziyet cekiyoruz ya
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• bölede gol yenmez yahu... giray asist yaptı... son günlerin kralı tolgada yenmeyecek golü yedi... neyseki yukardakilerde takılıyor... fark açılmadan yakalamak lazım... bu ezikler iyice dalga geçmeye başladılar...
        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak Cenk ÇAÇAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne demek ben kurmadım bu kadroyu..
          Durmasın o zaman orda...
          Hakikaten ya her sene aynı laf hoca moca değilsin o zaman sen.

Yorum

• colman orda pas atsa ofsayt olucaktı zaten.
            ama o kadar ruhsuz oynuyorki inanamıyorum artık ona.
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Beklentileri yüksek tutarsaniz böyle olur iste. Hayal kirikligi büyük olur.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Boş kaleye atamıyorsun hoca ne yapacak.
                Bir tane düzgün yorum.Gördüm şükür.
                Colman Allaha havale ediyorum seni

Yorum

• sadri başkana selam olsun mitat halis hoca olsun hocanın zerre kabahati yok selçuk egemen ceyhun umut jaja elinde tutamayan bir yönetim stoper isteyen hocaya almayan yönetim suçlu hoca yokya

Yorum

• - Futbolcularda "Lan bu ne ya Ş.Ligi gelsede prim yapsak" havasındalar resmen ,ben onu bunu anlamam kardeşim futbolcu kenara bakıyor ve ruhunu kaybetmiş bir Şenol Güneş görüyor , yahu derdin nedir Hoca ....
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Of ulan offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• oyuncular top oynamıyor.
                        hücum hattı yok.
                        sadece burak yetmiyor.
                        savunma rezalet.
                        son 10dk demek gol yemek demek.

Yorum

• En formsuz Şenol Hoca kim ne derse desin..

3 maçtır gol yiyeceğimiz belli hiç bişe yapmıyor.

gol olduktan sonra 'belliydi böyle olacağı' diyor.

Önce Hoca toparlanmalı
                          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Şenol hoca kadroyu kurmadıysa ne işi var takımın basında. .

Herseyi zamanında yapacaksın istemiyorum de bitir öle aldıktan sonra ben zaten istemiyodum flan deme

Yorum

• Şu an itibari ile ligdeki en kötü takımız bana göre Ankaragücü ve Sivas'la beraber.....

Yorum

• inter maçında 1-0ı geçtim beraberliğe yatmak zaman geçirmek süre kazanmak doğru olandı.. ama kendinden 2-3 gömlek hatta üstüne 10 kişi takıma (manisa) karşı skora yatmak ne demek ya 1-0dan sonra rakip kaleye gitmedik gidemedik değil gitmedik resmen bireysel 1-2 çabayla gittik.. böyle futbol olmaz olsun sene 1970-80 değil artık modern futbolda 1i atan 2yi kovalamalı hele ki rakip senden daha güçsüzse direncini kırmak için mutlaka 2yi bulmalısın bu futbol zihniyeti oldukça bugün kazansak da yarın kaybedecektik bugün kaybettik yarın yine kaybedicez.. Trabzonspor geçen sezonun ilk yarısındaki gibi oynamalı korkmadan rakibin üstüne gitmeli.. yeter da çıldırdık artık bu kadar olmaz..
                                TRABZON SPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X