bu sonucun tek sorumlusu şenol güneştir 2. yarı başında ilk yarı sahada gezen serkan'ı oyunda tutan nerdeyse ilerde tek top yaoan oyuncu olan adrian'ı dışarı alan samsunspor'dan korkup defansa çekilen şenol güneş'i kınıyorum !!
Yönetimdir...!
Bende Yönetimi kiniyorum!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
yeter ulan! 3 maçtir once direk sonra 80den sonra gol ye yeteeeeeeeeeeer! 3 maçtir ayni senaryo! one geçiyoruz kapaniyoruz halbuki oyunumuzu oynamaya devalm etsek boyle olmazdi, bu takima yeni transferler hangisi katki yapiyor??????????? transferler koca sifir!! ama biz inter'i yendik avuturlar bizi!
Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Anti Şenol Hoca timi yine harekete geçmiş. Halil, Burak, ve Colman'ın kaleyle karşı karşıya pozisyonlarını Şenol Hoca mı çıkıp gol yapacaktı. Elindeki malzemeyle en yüksek verimi alıyor Şenol Hoca.
Hem namert şikecilere hem içimizdeki hainlere karşı mücadele ediyor.
Şerefsiz fenerasyonun atadığı şerefsiz hakemlerin yerine çıkıp, oyuncularımızı biçenlere Şenol Hoca mı kırmızı gösterecek.
Fırat Aydunus sen bir tetikçisin.
Adamlar balık bir gol atıp beraberliği kurtardılar. Şampiyon olmuş gibi sevindiler.
Samsunspor senin futbolda gelebileceğin en üst nokta budur. Trabzonspor'dan şansa bir beraberlik kurtarmak.
Wolfsburg Sampiyon oldugunda ilk Devreyi 8. bitirmisdi!
Sonra Sampiyon oldular.
Ligde her Takim su an birbirinden Puan alabilir, kimse öyle süper Formda degil.
Karabük Maci ile birlikde Insallah seri baslatir ve Puan farkini kapatiriz!
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum