Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tolga
    celustka giray yumlu cech
    aykut colman
    burak adrian eren(sapara)
    pawel
    samsun iyi takım dengeli oynamalıyız, gerçi biz deplasmanlarda iyi oynuyoruz, manisa maçını ciddiye almadıkları için puan verdik, belediye maçında gol atmamız gerektiğini alanzinho girince farkettik ilk yarı rakibi boğsak gol atardık 2 tane can/zayatte ikilisine gol atamayını dövüyorlar ikisi de kazmanın önde gideni vittek le başlamak yerine yerden ve kısa paslarla hücumu denesek hem vittek i kazmalara yem etmeyecektik hem de maçı alacaktık neyse tren kaçtı iki haftalık şenol hoca eren sercan sezer herkesi kullanmalı avni akerde ısıran bir takım olmalıyız..deplasmanda dengeli ve fizik gücümüzü orantılı kullanmalıyız...

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsunlardan vazgeçmiş gibiyiz, tek gollü galibiyetler istemiyoruz

şaka bir yana, henrique nin oynasada oyunun farketmeyeceği, çünkü takımın güzel oynayacağını düşünüyorum.

Allah yanıltmaz inşaallah bizleri.Hayırlısıyla kazanırız inş.
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Aykut 11 oynamalı. Kadro da..

Tolga-Serkan-Giray-Celustka-Cech-Aykut-Zokora-Colman-Burak-Adrian-Henrique.... Aykut olmazsa...

Tolga-Serkan-Giray-Celustka-Cech-Zokora-Colman-Sapara-Volkan-Adrian-Burak....
        iki kadroda bence çok iyi olur güzel seçim arkadaşım!
        KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• Üzülerek de olsa colman veya zokora yı dinlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum.. Şimdi için değil, 27 eylül için plan yapmalıyız..

----------------Tolga--------------
          Celustka---Giray----Mustafa---Cech
          --------------Aykut---------------
          ----Colman----Sapara----Adrian----
          --------Burak-------Pawel-----------

Zokora ve glo yedek.. Bir de eren ve sedat ı da görmek istiyorum ama şans bulabilirler mi bilmiyorum..
          20+10+20+11 = 61
          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üzülerek de olsa colman veya zokora yı dinlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum.. Şimdi için değil, 27 eylül için plan yapmalıyız..

----------------Tolga--------------
            Celustka---Giray----Mustafa---Cech
            --------------Aykut---------------
            ----Colman----Sapara----Adrian----
            --------Burak-------Pawel-----------

Zokora ve glo yedek.. Bir de eren ve sedat ı da görmek istiyorum ama şans bulabilirler mi bilmiyorum..
            27 eylül ü düşünüyoruz ama, ligde durum çok kötü, bu maçtan 3 puan aldık aldık.

Yorum

• ibb maçından önce içimde bir sıkıntı vardı ve ilk yarı golu atarsak kazanırız yoksa maçı kaybederiz diyordum ve çıktıbu maç için inanılmaz şekilde içim rahat,ilk golu erken atarsak farka koşarız ve burak gol krallığı için bu maçta patlama yapacak diye hissediyorum

Yorum

• Burak yazar Allah'ın izniyle...
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Şampiyonlar liginde grup son maçı 2 aralıkta bildiğim kadarıyla..bu çarşamba maç oynatma muhabbetini 2 aralık sonrasına taşıyabilirlerdi..devre arası tatilini kaldırırlardı..yani bir şekilde kaybedilen 1 ay telafi edilirdi..

tffnin bize ve bjkye yaptığı büyük terbiyesizlik..faşistlik ve intikam alma duygusu..kasti olarak yaptıklarından hiç kuşkum yok..bu anlayışla bu lig kan gölüne döner..hepsi şerefsizdi de maa yönetiminde ki kadar şerefsiz olanına ilk kez rastladım..aziz yıldırımın bu işlerde parmağı olduğundan eminim..alçaklık ancak bu kadar alçakça yapılabilirdi..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• Yalnız herkez bi kadro yazmış herkez şenol güneş mübarek 24 saat adamlarla iç içe olan 50 seneyi geçiktir futbolla uğraşan 20 senedirde antrönörlük yapan şenol güneş değilde siz biliyorsunuz daha iyisini.

Yorum

• Hucüm Varyasyonlarında Kilit İsim Vittek'in Sakatlanması Kötü Oldu.Maçtan Çok Onun Sakatlanmasına Üzüldüm.4-4-2 Halil ve Burak..Tahminim.
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• "5 yıl aradan sonra ilk kez karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında bugüne kadar oynanan 48 maçta takımımız 28, Samsunspor ise 11 galibiyet elde ederken 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda takımımız rakip filelere 85 gol atarken kalesinde ise 42 gol gördü."

(UEFA)

Yorum

• Burakin donmesi bize yarayacaktir. Sezonun ilk galibiyetini aliriz umarim

Yorum

• bu çarşamba-pazar maç olayı amma zevkliymiş
                            bi de ligde kazanabilirsek premier lig takımı taraftarı gibi hissetcem
                            hem lig , hem CL
                            onur, emek, başkaldırı...
                            kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                            LiverpoolFC

Yorum

• en 3 gol atmamiz lazim ki isi garantiye alalim. Insallah Birtane atip yine yatmaya kalkmayiz.
                              Su isi bide ilk yarida bitirmeye baksak artik.

Yorum

• Tolga
                                Celustka(Serkan) Glowacki(Mustafa) Giray Marek
                                Colman Zokora

Halil Adrian(Alanzinio) Burak
                                Brozek
                                Mecburen Celustka veya Glowacki yerine bir türk koymamız gerekiyo.
                                Yoksa ikiside takıma konulmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X