Su futbolu oynatan hocaya ve su futbolu oynayan oyuncuları akN yönetime selamlar ... !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
60 dan sonra bas bas bağırdım, gol geliyor... gol geliyor.. gol geliyor...
zaman oynamayın... gol yiyeceğiz... kaybolan süreleri çok arayacağız diye bağırdım durdum....
ama yok ben gördüm gol yiyeceğimizi ama şenol hoca görmedi....
Bu kadar amatörce bir takım kurgusu ve yenılmek için sahaya yayılan bir takım olamaz... bugun yıllardan sonra ilk defa takımımdan utandımYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
bende onu diyecektim arkasında bizim oyuncu var onun da arkasında hiç kmise yok. ama giray öyle bir kafa vuruyor ki adamın ayağına tolga tabi şaşırıyor öyle sağdan geliğ sola giden topa ani vuruşa napsınİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBravo Giray yine Rakibe müthis Assist.
Yorum
-
bu takımdan hiçbir cacık olmaz kaç mactır aynısı 1-0 öne geçtin mi yaslan geriye sanki karşında barceloma madrid var altı üstü götü boklu samsun manisa var ayıptır yahu iki tane top çevirmekten mi acizsiniz onuda yapamıyorsanız bırakın bu işi,kapatalım dükkanı yazkıl ya gerçekten çok yazık...ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
Kimse teknik heyete yüklenmesin. Bastan beri yanlis bir Transfer Politikasi izleyen bir Yönetimimiz vardi.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Ne defansi ya, bu takimda is yok..İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Defans da Is yok.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum