Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su futbolu oynatan hocaya ve su futbolu oynayan oyuncuları akN yönetime selamlar ... !
    McLas was Here

Yorum

• bu takım hep son dakikalarda yiyor golü ve beni sinir ediyor bu olay..her hafta son dakikalara doğru gol yiyoruz bu takım ilk dörde giremez...
      BORDOOO-MAVİİİİİİ

Yorum

• 60 dan sonra bas bas bağırdım, gol geliyor... gol geliyor.. gol geliyor...

zaman oynamayın... gol yiyeceğiz... kaybolan süreleri çok arayacağız diye bağırdım durdum....

ama yok ben gördüm gol yiyeceğimizi ama şenol hoca görmedi....

Bu kadar amatörce bir takım kurgusu ve yenılmek için sahaya yayılan bir takım olamaz... bugun yıllardan sonra ilk defa takımımdan utandım
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bravo Giray yine Rakibe müthis Assist.
          bende onu diyecektim arkasında bizim oyuncu var onun da arkasında hiç kmise yok. ama giray öyle bir kafa vuruyor ki adamın ayağına tolga tabi şaşırıyor öyle sağdan geliğ sola giden topa ani vuruşa napsın

Yorum

• bu takımdan hiçbir cacık olmaz kaç mactır aynısı 1-0 öne geçtin mi yaslan geriye sanki karşında barceloma madrid var altı üstü götü boklu samsun manisa var ayıptır yahu iki tane top çevirmekten mi acizsiniz onuda yapamıyorsanız bırakın bu işi,kapatalım dükkanı yazkıl ya gerçekten çok yazık...
            ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Bu malubiyette kim sorumluysa Allah belasını versin . Şenol Hocam ayıptır günahtır 1-0 a yatıyorsun oyuncu değişikliklerine bak ulan neler yazıcam yazamıyorum colman

Yorum

• 3 haftadır aynı şeyi izliyoruz rakipler puan kaybetmiş ulan insan hırslanır biraz yahu 1-0 nereye kadar atsana 2 yi.Saol colman bütün zevkimizin içine ettin.
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• bu sonucun tek sorumlusu şenol güneştir 2. yarı başında ilk yarı sahada gezen serkan'ı oyunda tutan nerdeyse ilerde tek top yaoan oyuncu olan adrian'ı dışarı alan samsunspor'dan korkup defansa çekilen şenol güneş'i kınıyorum !!

Yorum

• BU LAZIM BU!

7

Yorum

• Bu kadroyu ben kurmadım diyor kısaca Şenol Güneş ama anlayana!
                      Bordomavi.net

Yorum

• Kimse teknik heyete yüklenmesin. Bastan beri yanlis bir Transfer Politikasi izleyen bir Yönetimimiz vardi.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Defans da Is yok.
                          Ne defansi ya, bu takimda is yok..
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Şenol Güneş sportif direktörlüğe mi nereye geçiyorsa geçsin, Ünal Karaman teknik direktörümüz olsun. En hayırlısı bu.

Colman, eyvallah dostum! Harbiden eyvallah!
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Lille maci sonrasi ortalik fena halde karisicak...
                              Kelleler bile gidebilir suanki tabloylan maalesef...

Yorum

• Geçmiş olsun

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X