şenol hoca bu ligi umursamadığı her halinden belli!!! lakin bu forumdaki taraftar toplululuğu ne ola ki!!!!geçen yıl bize onca sevinç ve onuru yaşatan takıma bu puanları toplatan td uzaydan mı gelmişti yoksa hala takımın başında mı? ha unutmuşum buradaki her taraftar hayatındaki her işi her zaman doğru yapmıştır. hiç yanlışları olmamıştır. yürüyün be kim tutar sizi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
buraka verse ofsayt olacakti, kesin verirdi yoksa...İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman efendi futbolcumusun yoksa artistmisin...hava toplarina kafa vurmaz, bos pozisyonda atamiyorsan ver buraga atsin bos kaleye hayret bisey ya...:@Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
-
böyle bir lige başlangıç hatırlamıyorum. en kötü sezonlarımızda bile ilk hafta bir şeyler yapıyordu. 3 haftadır galibiyetimiz yok çok fena."Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
Yorum
-
Mustafa yoktu ama sonuc ayni. Buda takim oyununu iyi oynamadigimizi gösteriyor. Yani sorun Mustafa degildi, onu anlamis olduk.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum