Ben 2 sne önce kötü giderken belediyeye 6-1 yapmıştık ya aynen öyle bir maç bekliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
3 puan alamasak bile kesin yenmeliyizİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç farklı .Bu sefer 3 puanla tanışacağız
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
Zokora Orta Alanda 3 Maçtır Güreşmekten kaçamıyor ki
Derin ve Geniş Kadromuzda Lille Maçından Üst düzey performans Almamız için Dinlendirilmesi Taraftarıyım..
Sadece Zokoraya Değil Takımdaki Bazı isimlerde Hafta Sonu Dinlendirilmeli...Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Şenol hoca için bu maç çok önemli.Açıkcası taraftar için çok önemli benim için Ş.ligi daha önemli ama taraftara anlatamazsın
O yüzden risk almayacaktır Şenol hoca.Mutlaka kazanmak için süpriz aramayacaktır.
ne pawel ne serkan nede aykutun ilk 11 oynaması İMKANSIZ
Ligtv nin verdiği kadro ile çıkacağını düşünüyorumSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Geniş kadromuzun olduğunu hiç düşünmüyorum valla.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
sayı olarak geniş ama vasıfsız bir sürü adam dolu..İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeniş kadromuzun olduğunu hiç düşünmüyorum valla.
Yorum
-
Hazırlık maçında izledim bu aralar oynacağını hiç sanmıyorum.İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren fena topçu degil hoca kullansa keşke
Çok zayıf şuan için.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşallah ilk yarı skoru alırız da Zokora yerine Aykut oyuna girer...
Zokora çok iyi ama 70-80 den sonra yoruluyor ve oyundan düşüyor...1 maç dinlense kendine gelecektir...
Ayrıca Giray'da dinlensin diyeceğim ama çok çok zor

80den sonra yorulması normal değilmi??
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum