Adrian'ı herkes orta ikilinin önüne koyuyor ama Şenol Hocanın bunu düşündüğünü sanmıyorum , en azından bu zamana kadar denemedi .Ya sağda ya solda , o fizik gücüyle ve ağırlığıyla kanatta ne bekliyorsa Adrian'dan ? Anlamıyorum ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Aynen, form durumuna ve maçın sonlarına doğru da Zokora & Colman ikilisinden birisini çıkarır Aykut'u koyar ileride de Henri'ye de şans verilebilir.İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga - Celu - Cech - Giray - Glowacki = 3 yabancı defansta
Zokora - Colman - Adrian = 3 yabancı orta saha
Burak - Halil - Volkan
Böyle başlarız bence maça.
Yorum
-
- Şu ara ikiside olsada olur olmasada , ama bana göre Halil Burak yaparak Adrian diyebilirim ...İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet altı, kalan 3 tanesini say demek istedim kelime oyunu yapmaya gerek yok..
3 defansa, colman ve zokora ne etti 5
6. yı sen koy demek istedim...
henrigue mi adrian mı???Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Onu anlamayan tek kisi sen degilsin.İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian'ı herkes orta ikilinin önüne koyuyor ama Şenol Hocanın bunu düşündüğünü sanmıyorum , en azından bu zamana kadar denemedi .Ya sağda ya solda , o fizik gücüyle ve ağırlığıyla kanatta ne bekliyorsa Adrian'dan ? Anlamıyorum ...
Bu transferi ben istemedim, saga adam lazim dedim demeyemi getiriyor acaba?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
almak için varşova nın kapısında yatıyordu yönetim, şimdi şenol güneş istemedimi oluyor ?İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu anlamayan tek kisi sen degilsin.
Bu transferi ben istemedim, saga adam lazim dedim demeyemi getiriyor acaba?
Yorum
-
- Bana kalırsa Henriqe'nin sakatlığı tam geçmemiş , Benfica maçındaki adam bu olamaz...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
bizim asil sikintimiz sadece bu degil.İlk olarak zeki_bm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim en büyük sıkıntımız dikkatlerden kaçıyor ama "yeni bir takım" olmamız. 3 yıl önceki Erzun Yanal' lı süreci sil baştan yaşıyoruz malesef. son 3 maçta ilk 11 deki futbolculara bakıyorsun, geçen seneden sadece 4 futbolcu var. Gerçi o sene üçüncü olmuştuk, Bu sene de o seviyede bitirirsek sorun yok ama biraz sabır lazım işte. Bu takımın oturması bir kaç ay alacaktır. İnşallah puan kayıpları sınırlı olur bu süreçte. Bir şey daha, o sene hoca sezonu bitirememişti, İnşallah Şenol Hoca 10 yıl daha kalır bu takımın başında.
gecen senelerde selcuk-colman in yaninda bunlardan biri transfer olmuscasina ZOKORA kalitesinde bi oyuncumuzu daha almamis olmak!!
yillar onceki Fatig-gokdeniz_yattara-zymek 4 lusune bir Klas Forvet daha eklememek gibi yapmis oldugumuz hatalar...
bugunku hatamiz daha da fazla!!! savunmada min 2 cok iyi stoper eksikligi
ortasahada min 1 Zokora kalitesinde daha orta saha alternatifi
forvette ya PAWEL in uzerine dusmek yada cok klas bi Forvet eksikligi
Yorum
-
Şenol hocanın bas bas bağırdığı '' yerli stoper '' ihtiyacı işte bundan. Şu anda 3 yabancısını defans bloğunda harcamak zorunda kalan bir takımla karşı karşıyayız..Bu bizim için büyük handikap..
On libersunun da 2 si yabancı olursa.. maalesef forvete yabancı kalmıyor..
Şu anda karar verilmesi gerekn konu bu??
Ya Mustafa çok iyi form tutacak, Yada Serkan
Ya Halil form tutacak , Yada ferhat
**
Bana sorarsanız, Halil bu takımda en az 45 dakka garanti oynar..
Henrigue düzelmezse, hesap yapmaya gerek yok.. ona yer açmaya da gerek yok zatenYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
________________tolga________________
__celustka____giray____glowacki_____cech
_____________colman__zokora
________volkan_____adrian______halil
___________________burak
şu kadroyu artık oturtmanın vakti geldi... şenol hoca umarım formsuz serkan ve henrique yi keser.
m.yumlu yerinede glowacki derim, henrique beklesin kulübede nereye geldiğinin hala farkına varamadı galiba biraz düşünmeye fırsatı olur. artık seri yakalama vakti geldi rakipler puanları topladı geride kalmanın bir anlamı yok !
not : şenol hoca adrian ı sol kenara hapsetmekle neyi amaçlıyor çözemedim ziya doğan ın marcelinho olayına benzemeye başladı bu durum, tamam adrian ordada oynar ama fazla verimli olmaz, manisa maçına bakın birde ibb maçına bakın aradaki farkı görün.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 20.09.2011, 00:09."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Geçen sene topa sahip olur pas trafiğiyle rakipleri yorardık artık baskı kuramıyoruz bunun sebebi de bence adrian ortasahada zokora ve colmana hiç yardımcı olmuyor alıp vermesi oyun kurması gerekiyo takımı atağa kaldırması gerekiyor sonuçta 10numara pozisyonunda oynayan bi futbolcu ama ne kanat ne de orta saha gibi oynuyor.Ya adrian sorumluluk almalı yada orta sahaya sapara monte edilmeli benim düşüncem bu yönde.Forvettede Burak Halil veya Volkan iyi bi 2li oluşturabilir.KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
Kesinlikle bir sorun var , adam akıyordu ilk maçlarda şimdi bacaklarına beton dökülmüş gibi hareket ediyor .İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Bana kalırsa Henriqe'nin sakatlığı tam geçmemiş , Benfica maçındaki adam bu olamaz...
Yorum
-
Adrianin simdiye kadar oynadigi mevki belli. Senol Hocanin bu adami cizgiye yakin oynatmasinin sebebi baska ne olabilirki? Aklima ilk bu geliyor.İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmak için varşova nın kapısında yatıyordu yönetim, şimdi şenol güneş istemedimi oluyor ?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum