İlk olarak tsloner tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk yarıya kadar dayansak çok iyiİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper konusunda Yönetim hatali. Umarim ilk yariya kadar idare edebiliirz, yoksa isimiz zor.
Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocamız da Gs-Samsun maçında tribünde Ünal Aysal'ın yanında.
Hocaya laf yok, iyi calisiyor.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
ama stat etkisi de var o stada kısık sesle bile konuşsan etki eder.bize ilk iyi bir stat lazımİlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarlık nasıl yapılır bizimkler galatasaray seyircisiniseyretsin.. Ölü eşşeği oynatır o taraftar
Yorum
-
Halil in yerine Adrian,Adrianın yerinede Saparayı koyarsak süper olur.İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------Tolga--------------
--Celustka--Giray--Mustafa--Cech-
----------Zokora--Colman--------
------------Adrian---------------
--Volkan-------------------Halil--
------------Burak----------------
Yorum
-
Kazanmaktan başka bir şans ve alternatifin olmadığı ve kabul görmeyeceği bir maç aksi bir sonuçta bırakın şampiyonluğu sivas ile küme düşmeme mücadelesi veririz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Saçmalamayın gerçekten ya!İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanmaktan başka bir şans ve alternatifin olmadığı ve kabul görmeyeceği bir maç aksi bir sonuçta bırakın şampiyonluğu sivas ile küme düşmeme mücadelesi veririz.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
Fazla abartmayalım o kadarda değil hocam.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanmaktan başka bir şans ve alternatifin olmadığı ve kabul görmeyeceği bir maç aksi bir sonuçta bırakın şampiyonluğu sivas ile küme düşmeme mücadelesi veririz.
Yorum
-
İşte arkadaş sene başından beri problem bu taraftar ve yönetim hatta şenol hoca dahil sanki afyonlanmış herkes, hangi takımın oyuncusu, hocası veya yönetici olduklarının farkında değiler. Anadolu takımları güçlendi bir bursa veye eskişehirden geri kalırsa bu takım ligden çekilsinler. Büyük konuşacam ;ama böyle olcaksak bir daha ş.liginde oynamayalım bunlar nasıl bir takım oldu..İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek kardeşim puan kaybı önemli değil nasıl olsa ilk 4 e gireriz . Saçmalığın daniskası.Taraftar böyle düşünüyorsa futbolcu ne düşünür ! kendinize gelin tuttuğunuz takım trabzonsporAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
sen saç malama Trabzonun tarihinde gördünmü 3 maçta 1 puan hastamısın nesinİlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçmalamayın gerçekten ya!Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Arkadaşlar şu bir gerçekki biz şampiyonlar ligi sebebi ile kendi ligimize konsantre olamıyoruz.Özellikle inter maçı öncesi ve sonrası bunun çok bariz olduğu ortada.
Sahada hangi maç olursa olsun sadece ve sadece o maça motive olmamız ve o maçı düşünmemiz gerekiyor.Bu motivasyon işi.Yoksa bu takımları (Manisa,İbb) yenemicek kadar kötü değiliz.
Birazda özellikle ilk yarı tempoyu arttırıp maçı neden forse rtmiyoruz onuda anlamadım?Özellikle içerdeki maçları?? Çünkü normal tempoda oynarsanız gol atma şansınız düşer.Zaman geçtikçe Gol yemeyen rakibin direnci artar ve maçın son çeyreğince golü atar gider.Bakınız Manisa ve İbb maçları.
Unutmayalımki Aynı şeyi bizde İntere yaptık ve yendik.Bu oyun bu kadar basit.(ibb ve manisa gibi)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum