Play-off grubuna,normal sezonda alınan puanların yarısı taşınıyor..Bu yüzden birinciyle aramızda 25 puan fark oldu mu play-off grubuna kalmamızın hiç bir anlamı yok çünkü o puan farkı play-off grubunda da kapanmaz
Koyu bir Samsunspor taraftarı olarak alınan sonuca Samsunsporum galip gelmiş gibi sevindim.. Tebrikler İstanbul Büyükşehir Belediyespor..... Tokatlayıp bize gönderdiniz elinize sağlık.. Haftaya bide biz şamarlayacağız i.neleri.. Boz Baykuşlara selamlar.. İyi yoldasınız arkadaşlar... Samsundan kucak dolusu selamlar...
2. ligde oynamaya mahkum böyle takımlar böyle adamlara televizyonda bile topu göstertmiyceksin hak etmiyorlar çünkü.
yaa bide lig bu bakalım gecen sezon gibimi olacak 34 hafta sonunda tavan puan 80 mi olur 60 mı olur görecegiz ben 65 tavan puan diyorum çünkü lig gercekden zorlu artık...
Usta türkiyedeki maçların hepsi böyle maç oynanma süresi çok düşük oyuncular sürekli kendilerini yere atıyorlar sürekli oyun duruyor hakemlere suç bulmuyorum ben oyunun sürekli durması da izleyenler için çok can sıkıcı bişey.
aslında hakem konusunda haklısın. İBB nin oyuncuları kapandılar ve faullü oynadılar, oyunu da soğutma çabasındaydılar. geçen maçta da aynıları oldu ama inter maçındaki hakeme bakınca çok eksik bizim hakemler.
biz bu defans hattıyla direk ve yandan yüksekten gelen toplarla fazla zorlanmayız ama ne zaman rakip yerden oynarsa devamlı gol yeme riskimiz var.ne yumlu nede giray bu cins bir kesici değil.maça gleince daha 5. dakikada henrique ve adrian ın maça konsantre olmadıkları belliydi.ama takımın diğerindede bilhassa hucum hattında bir tutukluk var.nedense bir türlü hızlı oynayamıyoruz.oyuncularımız zevkle oynamaktan ziyada zorunlukla maça başlamış gibiydiler.başarılı olmak istiyorsak ilk önce oyundan zevk almalıyız.
ikinci bir onuda kadro derinliğimizin olmaması.şimdi o kadar oyuncumuz var demeyelim, isim vermek istemiyorum ama yabancı oyuncularımızdan yüzde kaç verim alacağımız mechul.standart bir oyun ve devamlı bir performans ortaya koyacaklarını sanmıyorum.maçı alıp götürecek oyncumuz ve takımı coşturacak oyuncumuz eksik.
umarım şenol hoca buna bir an önce çözüm bulur.
Arkadaşlar hiç merak etmeyin bu takım ne playoff u en kötü ilk 2de olur bu yıl. Rahat olun.
31-32 kişilik kadroyu da idare etmek kolay değil. Her maç kadro değişiyor. Bundan dolayı birkaç maç sıkıntı yaşayabiliriz ama takım oturduğu zaman göreceksiniz bu takım hem kupada hem ligde hem de avrupa da iyi işler yapacak.
- İçimizdeki hainler halay çekmeye başlamış desenize ...
Bir angut sitesinde, bordomavi nete sızma yapanların ifadelerini okumuştumda,fırsatçılık kollayan üyelerin acelesinin nedenini merak ediyorum..Rakip taraftar benim karışmamı istiyor da ,benden olduğunu söyleyen bu anda ne istiyor...Niyetin ne olursa olsun angutlarla aynı halaya durmanın alemi ne...Biraz ölçü,bir miktar da akıl..
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
celutska defansa mustafa sağ bekte oynasa daha iyi olmazmı celutska girdikten sonra serkan orta sahaya geçti ama onun yerine aykut geçse daha faydalı olmazmıydı şu erende hazır olsa sol tarafa monte edebilsek iyi olurdu
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum