Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim dikkat çekmek istediğim iki husus var.
    1- 21.yy Türkiyesinde ve Trabzonunda şampiyonlar liginde oynayan bir takımın stadında elektriklerin kesilmesi beni utandırıyor.Bu defalarca başımıza gelen bir hadise ne yazık ki.
    2-Ligi şampiyon olarak bitirmiş ve şampiyonlar liginde oynayan bir takımın 3 ay sonra evindeki ilk maçta trübinler dolmuyor ve mevcut taraftardan da ses soluk çıkmıyor.

futbola gelince hep söyledim yine söylüyorum,objektif baktığımızda kapasitemiz bellidir. Her zaman haddini bilerek oynamalı takım. Bu kadar gazla futbol değil uçuş yaparız ancak. Taraftar içinde öyle..

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu kadar futbol takip ediyonuz bari Türkiyedeki yabancı sınırlamasından haberi olsun bari arkadaşların,saçma sapan konuşmasınlar...

Kafasına göre konuşuyorlar işte
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• lille maçını kazansınlarda isterse ligde 2 maç daha versinler.Ligi boşverin şikecilerin hepsi duruyor ligin bi anlamı yok zaten.
        En son lizarazu tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 22:31.

Yorum

• Şenol Güneş bugün çok hatalıydı oyuncu değişiklikleri konusunda ama buradan ona istifa diye seslenenlere

HADEEEEEEEEEE BEEEEEEEEEEE'den daha fazla şeyler yazardım da kimsenin kalbini kırmak istemem...

Sonuçta 1 maç kaybettik...

Ama Serkan Balcı'nın uzun süre dinlenmesi şart...
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• 55 misafir...

Hepinize selam olsun!

Rahat olun siz. Eceliniz olacağız!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak Yılmaz'a ceza bekliyorum açıkçası. Bir sene takımı sırtladı diye bu kadar basit cezalar alması oldukça saçma.
              Kardeşim Burak ne yaptı söylesene bir ya ? Melo ya ceza verme Burak'a ver nasıl iş ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ne Egemen ne Selçuk tek arayacağımız adam Jaja.Hücümda takımı organize eden sorumluluk alan pozisyon yaratan oyuncuydu.
                Beklemekden başka çare yok oyuncuların bir an önce birlikde oynamaya alışmaları gerek.
                Henrique Şenol hocamızın başını baya ağrıtacak mevkisi belli değil adamın nerede verimli olacağı muamma
                En son Mesut tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 22:31.

Yorum

• - Bu takım bazı taraftarlara çok fazla malesef...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• şikebahçe taraftarının takındığı tavır da olan renktaşlar var çok üzücü valla.
                    Hoca çek git diyen mi ararsın,şu şu isim harici hep adam değil diyenimi,bu takım 15. olur diyeni mi.Şike yi savunanları gördüğümde diyecek kelime bulamıyordum şimdi de hafızam durmak üzere.Eleştirmek en doğal hakkınız ama belden alta vurmayın Allasen
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Transferler bittiğinde yazmıştım. Maalesef bizim söylediğimiz çıktı! Ne diyelim şimdi?

Kadro lig için yeterli değil! 1-2 eksikte gümleriz.
                      Gümledik.
                      Daha çok gümleyeceğiz.

Türkiyede 10 yabancı ile oynayamıyorsunuz!!
                      Yerli kadromuz YE-TER-SİZ!!!

Devre arasına kadar ligden kopmayız inşaallah dediğimde bunu Şenol hocaya küfür addedenler oldu!
                      İkinci hafta 5 puann kayıp...
                      Bu yerli kadrosu ile daha çok kaybedeceğiz buna emin olun.

Tırnak yiye yiye bi hâl olduk..
                      Yakında parmakları da yeriz!!!

Yorum

• Maçın başı elektrikler gitti, zeminin halini gördüm. BEraberlik iyi sonuçtur dedim.

TAm da İbb nin istediği futbol ortamı vardı, oynatmama üzerine kurulu bir rakip... Patetess tarlamız sağolsun ekmeklerine yağ sürdü. Futbolcu değişiklikleri tuz biber oldu.Sonuç normal.

Samsun'un halı gibi zemininde doğru 11 le bu takım yeniden kendini bulacak, kötü zemini görmezden gelip takıma sallayanlar pişman olacak!

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Okadar forvetimiz var hepsini toplasan 1 burak etmez.. Colman ve Zokara haricinde berbattık.2 haftada 5 puan fark bravo..Okadar bağırdık STOPER diye.Mustafaya kaldıysak ohoooo
                          Kesinlikle Pawel i oynatmalıyız. Yoksa halimiz çok perişan olacak.

Yorum

• Maçı İzlemedim Ama Herkes Henri Kötü Diyor

Bana Göre Son Zamanlarda Çok Formsuz

Maçta Koşmuyor Yani 2 Adım Atsa Topu Alacak Gitmiyo

Ayağına Top Bekliyor
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Adamlar geçen yıl 9 puan farkı bir şekilde!! kapatdılar..

Daha 2. hafta 5 puanın lafımı olur süper!! ligimizde bizde bir şekilde kapatırız...

Play oflarda trabzonspor demek para demek lig tv yapar bi kıyak sanki yapmadığı işmi...
                              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Cech diye birini aldık rakibin senin alamadığı ziegleri aldı.Oynadığı oyunlar ortada
                                Her maç gol atan yada attıran Jaja yı sattın yerine Adrianı aldın
                                Oyun kurucu Selçuğu sattın yerine kimseyi alamadın.Ön libero Zokorayı aldın taraftar tepkisinden
                                Forvet umutu sattın henrigue yi aldın
                                Haşarı çocuk Yattarayı sattın Halili aldın
                                Diğer satıp alınanlar bence çok önemli değil
                                Bu dizilişle hücum etme ve gol atma şansın çok zayıf

İstanbula gitmeye göz kırpan Burak satmaya devam ettikçe ve bu dizilişle oyun disipsinsizliğiyle abartmıyorum ilk 8 e giremeyiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X