Vittek: The end........ Kahrolası kader ama çare yok boyun eğmekten başka.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
- O pozisyonda Zayette'nin pek bir kabahatini göremedim ben açıkçası...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Beddua ediyosun sen bir nevi topçuya nerden biliyosun sen bu adamın böyle bir darbe alacağını hayırdır erdin mi ?İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ve 2-3 arkadaş burda Vittek sakat topçu 4 maç oynayamaz bu sene dediğimiz zaman bizi düşman ilan edenler,mesajlarımızı silen yöneticiler nerde şimdi merak ediyorum,ben onlarlan öbür dünyada yüce Allah huzurunda hesaplaşacağım.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
Normalde bağ yırtıkları ortalama 6 ayda iyileşir, Onur'da olduğu gibi, gerçi Tayfun'un ki biraz daha uzun sürdü. Eğer bir yıl diyorlarsa muhtemelen aynı dizde aynı sakatlık ikinci kez olmuş olabilir veya yanlış bilgilendirme olabilir...Trabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
-
Vittek sakatliginda sucu birazda zeminde arasak. Vittek kronik sakat Glowacki kronik sakat ama ikiside zeminin azizliginie ugrayarak sakatlandi. Belki Zemin böyle olmasaydi sakatlik olmayacakti."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Kasap bir tkım kuran Avcı'yı millet öve öve bitiremiyor. Futbolu çirkinleştirmek adına elinden ne geliyorsa yapmıyor mu bu adam? Nerde oyun zevki, nerde organizasyon? İstediği kadar puan toplasın bu anlayışla mı başarı kazanacak? Kimse bunları görmüyor...
Yakındır İstanbul'un üçüzlerine transferi...
O zaman göreceğiz A.Avcı'yı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Ulan bişeler de doğru gitsin

Yorum