Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vittek: The end........ Kahrolası kader ama çare yok boyun eğmekten başka.....
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Ben ve 2-3 arkadaş burda Vittek sakat topçu 4 maç oynayamaz bu sene dediğimiz zaman bizi düşman ilan edenler,mesajlarımızı silen yöneticiler nerde şimdi merak ediyorum,ben onlarlan öbür dünyada yüce Allah huzurunda hesaplaşacağım.

Yorum

• Adam zaten 29 yasindaydi zaten. Yazik oldu, getcektenniyi bir futbolcu ama bu sakatliktan sonra toparlanmasi zor. Kötü haber üstüne kötü haber. Allahtan inter macini aldik. Yoksa idimiz zordu

Yorum

• - O pozisyonda Zayette'nin pek bir kabahatini göremedim ben açıkçası...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben ve 2-3 arkadaş burda Vittek sakat topçu 4 maç oynayamaz bu sene dediğimiz zaman bizi düşman ilan edenler,mesajlarımızı silen yöneticiler nerde şimdi merak ediyorum,ben onlarlan öbür dünyada yüce Allah huzurunda hesaplaşacağım.
            Beddua ediyosun sen bir nevi topçuya nerden biliyosun sen bu adamın böyle bir darbe alacağını hayırdır erdin mi ?
            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bugün sakatlanmasa yarın sakatlanacaktı Cangele ile aynı kaderi paylaşıyor Vittek.
              Bordomavi.net

Yorum

• Normalde bağ yırtıkları ortalama 6 ayda iyileşir, Onur'da olduğu gibi, gerçi Tayfun'un ki biraz daha uzun sürdü. Eğer bir yıl diyorlarsa muhtemelen aynı dizde aynı sakatlık ikinci kez olmuş olabilir veya yanlış bilgilendirme olabilir...
                Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Vittek sakatliginda sucu birazda zeminde arasak. Vittek kronik sakat Glowacki kronik sakat ama ikiside zeminin azizliginie ugrayarak sakatlandi. Belki Zemin böyle olmasaydi sakatlik olmayacakti.
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• zaten kötü oynuyodu alsaydı hoca keşke dışarı.Aslında çok şey bekliyordum vittek ten kötü oldu ya

Yorum

• Aslında bu sakatlıgı herkes bekliyordu ama cok cok erken oldu malesef

Yorum

• Belki Vittek yerine düzgün bir forvet alırlar.
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 1 yıl mı Ulan bişeler de doğru gitsin

Yorum

• Kasap bir tkım kuran Avcı'yı millet öve öve bitiremiyor. Futbolu çirkinleştirmek adına elinden ne geliyorsa yapmıyor mu bu adam? Nerde oyun zevki, nerde organizasyon? İstediği kadar puan toplasın bu anlayışla mı başarı kazanacak? Kimse bunları görmüyor...

Yakındır İstanbul'un üçüzlerine transferi...

O zaman göreceğiz A.Avcı'yı...

Yorum

• Alex sakatlansa da 3 yıl oynayamasa .....................
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X