Çok gereksiz korku ve panik havası var diğer takımlar kayıpsız mı gidecek göreceksiniz fb nin haftalarca kazanamayacağı günler gelecek.biz de 4-5. Haftalardan sonra çok daha farklı olacağız takım uyum süreci yaşıyor.
Ben de oyle dusunuyorum Ozcan abi.. Medya yine Fenerín lehine kenetlenme zirvalariyla hava yaratmaya calisiyor.. Maclari tek tek incelersek Ordu macinda Fatihin kacirdigi goller ile Antep macindaki Antep'ín rezil oyunu Fenerin 2'de 2 yapmasini sagladi.. Ben Fener'in boyle IBB'yi yenebilecegini dusunmuyorum.. Sikebahce yakinda galibiyet alamayacaktir..
Bizim icin de aynen oyle durum.. Uyum surecini erken atlatirsak iyi olacak ama malesef kayip yasayarak atlatma evresini geciriyoruz.. Takim tam kadro haline 1 2 hafta sonra gelir diye umuyorum..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
ya beyler, neyin pesindeyiz biz? tamam yenildik, 2haftada 5 puan biraktik.
ama birakinda okadar olsun, takim yeni, karsinda "okadar övdükleri Galatasarayi" yenen takim var. birakinda bu sene 3-4 olalim ( hala sampiyonluk samsimiz var ), ama önemli olan Sampiyonlar ligi. Tur atlayalim, birakin 4.olalim ligde, ama tur atlayalim !!
Manisa ve Belediye maçında gördüğüm şuki biz bu sene gol atmakta çok zorlanacağız sanki. Burak olduğu zaman bunu bi şekilde başarırız ama olmadıgı maclarda cok saç baş yolabiliriz. Beğenilmeyen umutu çok ararız gibime geliyor.
Şu patates tarlasında oynanan oyundan sonra hiçbir futbolcuyu eleştirmek hakkaniyete sığmaz. Real MAdrid gerizekalımıydı da geçen sezon 1 haftada zemini değiştirdiler. Bozuk zeminde oynana Real maçını da hatırlıyorum bizim takımdan farkı yoktu. Başarılar ayrıntılarda gizlidir ama bizim yönetim zihniyetinin henüz bu ayrıntıları yakalayacak kapasitesi yok!!!
TAma rakibin istediği zemin, atmosfer yok...Sonuç normal.
Ama tarlada oynanan maçtan sonra ŞEnol Hoca istifa diyeni mi ararsın, Cecch filho topçu diyeni mi ?
Şu taraftar zihniyetinden de kurtulmak lazım acilen!!!
bir de dünkü maçta eleştirilecek belki de en son kişilerden biri mustafa yumlu. adam sol stoper oynadı. bölgesinden hiç pozisyon vermedi. yenilen golde giray ve cech in çok bariz adam paylaşım hatası vardı. (hala öğrenemediler top gol olmaz, golu futbolcu atar, önce adamı tutacaksın, topa iki kişi koşmayacaksın).
mustafa yumlu, iki kez topla ileri çıktı, başarılı şekilde. rakip ceza alanında gelen ortalardan birine kafa vurdu az daha gol oluyordu. dünkü maçta kesinlike giraydan, cechten ve serkandan daha iyi oynadı. böyle düşünmeyen maçı bence bir daha izlesin.
ya beyler, neyin pesindeyiz biz? tamam yenildik, 2haftada 5 puan biraktik.
ama birakinda okadar olsun, takim yeni, karsinda "okadar övdükleri Galatasarayi" yenen takim var. birakinda bu sene 3-4 olalim ( hala sampiyonluk samsimiz var ), ama önemli olan Sampiyonlar ligi. Tur atlayalim, birakin 4.olalim ligde, ama tur atlayalim !!
ne saçma örnek gazsarayı bğizden başka öven yok merak etme ne yani samsun ğs yi yenerse bizdemi yenileceğiz
şike ile kirlenmiş bir ligte,hala şike soruşturmasının içinde olan bir takımın mücadele ettiği ligte sonuçları pek ciddiye almamak lazım
ben zaten bizim takımın maçlarını bile izlemiyorum fener düşürülene/karar çıkana kadar.
sizde pek ciddiye almayın bence
zaten çok güzel bir oyunda sergilemiyormuşuz
takımında sergilemesini pek beklemiyorum
çünkü hatırlatırım bu takımdan 8 kişi gitti.
bu takım-eğer taraftar şenol hocayı yollamazsa- ancak seneye tat verir.
çok acele etmemek lazım
sabredip beklemek lazım
sabır bu günlerde en çok ihtiyacımız olan şey olacak.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
bir futbol takımının oynadığı maçlardaki kalite farkı bizdeki kadar olursa o takımın büyük olduğundan bahsedilemez
yerli oyuncuları tek tek gönderen yönetim acaba hiç vicdan azabı çekmekte midir merak ediyorum
avrupada bu sene çok başarılı olsa bu takım ancak seneye avrupa kupalarına gidemezse daha mı iyidir
bu yerli kadrosu ne ligi ne de avrupa maçlarını kaldıramaz
2-3 senede bir avrupaya gitmekle olmaz bu işler
10 senede bir büyük bir takımı yenip kendimizi avuturuz ancak
ne saçma örnek gazsarayı bğizden başka öven yok merak etme ne yani samsun ğs yi yenerse bizdemi yenileceğiz
ben onu demek istemedim. ibb iyi takim, GS ye kök söktürdü.
GS, sende taktir edersinki iyi transferler yapti, yanlismiyim, düzelt beni ozaman.
O GS`yi ezdi bu takim. tamam diceksin,kardes bizde Inter i yendik, ibb yimi yenemicez diye, bende orda iste BU FUTBOL derim.
Benim demek istedigim, dün coook üzüldüm, ama takmaya degmez.
benim icin Lig bu sene 2.sirada, zaten tadi tuzu kalmadi ligin. Bizim icin önemli olan CL !!!
Yorum