Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Digitürk Web Tv Kotayı Nası Etkiler Maçı Satın Alsak ??
    kotayı aşarsınız
    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şenol hoca oyuncuların aklından o maçı çıkarmaya çalışıyor, sen diyorsunki iyice akıllarına sokalım
      Oyuncular gitsin üstlerini değişmeye o arada göstersinler

Yorum

• VUSLAT'a son 1 saat 20 dakika
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Allah yar ve yardımcımız olsun, dik oynayın uşaklar.

Yorum

• bana da link lazım
            ßèn ßu à$Kà MùhùRLù¥ùM . .!!
            ßLacKSèá T¡GèR !!. .~

Yorum

• stad boş gibi resimler onu gösteriyor yazık..
              Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Digitürk Web Tv Kotayı Nası Etkiler Maçı Satın Alsak ??
                Kota derdinin olmaması lazım maç izlemek istiyorsan.. Bağlantın hızlıysa ve kotayı sorun etmeyeceksen alma lig tv bulunur hal çaresi
                Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Mutlaka almamiz gereken bir mac.Adrian-Volkan Sen ikilisine cok is dusuyor.

Yorum

• Eğer statta 1 tane bile boş koltuk varsa binlerce kez yazıklar olsun Trabzon'da ki taraftara. Takımı 4 aydır görmemişsin. Bunun yanında takım tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar liginde tarihi bir galibiyet almış 3 gün önce. Hiç değilse bunun hatırına gidin be. Bugün sizin yerinizde olupta o statta maç izlemek isteyen Dünya'nın her yerinde milyonlarca insan var. Mersin İdman Yurdu gibi dandik takım bile 50 liradan maraton biletini yok satıyor.
                    En son Muhammed tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 18:49.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eğer statta 1 tane bile boş koltuk varsa binlerce kez yazıklar olsun Trabzon'da ki taraftara. Takımı 4 aydır görmemişsin. Bunun yanında takım tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar liginde tarihi bir galibiyet almış 3 gün önce. Hiç değilse bunun hatırına gidin be. Bugün sizin yerinizde olupta o statta maç izlemek isteyen Dünya'nın her yerinde milyonlarca insan var. Mersin İdman Yurdu gibi dandik takım bile 50 liradan maraton biletini yok satıyor.
                      Katılıyorum.Bugüne kadar bir tek laf bile etmedim Trabzon'daki seyirciye.Ancak bu maç takım İnter'i deplasmanda yenmiş destan yazmış onu bırak ilk maç taraftar aylar sonra takımı görecek ve o stad boş olacak akıl alır gibi değil Trabzon şehrine yakışmaz bu inşallah dolar ki ben full çeker diyorum.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Insallah alacagiz..

Stad dolmali....
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• "Ve Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndayız. Tribünler maalesef dolmayacak gibi "

Yunus Emre Sel

Yorum

• Biraz havaya girelim.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bugün bu stad'da 1 koltuk boş olsun hiç laf etmediğim Trabzon'da ki taraftara laf edeceğim. Trabzon'da ki taraftarlar Trabzonspor takımına çok küçük geliyor diyeceğim. Gitmek için imkanım olan 1 maçı kaçırmadım. Takım ilk defa sizinle buluşuyor hafta içi yazılan bir tarihten sonra hemde. Orada 1 koltuk boş olsun yazıklar olsun diyeceğim.

Yeni stadımız İstanbul'da yapılsın mantığını savunacağım.

Yorum

• Lig Tv yayına bağlandı.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X