İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Oyuncular gitsin üstlerini değişmeye o arada göstersinlerİlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hoca oyuncuların aklından o maçı çıkarmaya çalışıyor, sen diyorsunki iyice akıllarına sokalım
Yorum
-
Kota derdinin olmaması lazım maç izlemek istiyorsan.. Bağlantın hızlıysa ve kotayı sorun etmeyeceksen alma lig tvİlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDigitürk Web Tv Kotayı Nası Etkiler Maçı Satın Alsak ??
bulunur hal çaresi
Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
-
Eğer statta 1 tane bile boş koltuk varsa binlerce kez yazıklar olsun Trabzon'da ki taraftara. Takımı 4 aydır görmemişsin. Bunun yanında takım tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar liginde tarihi bir galibiyet almış 3 gün önce. Hiç değilse bunun hatırına gidin be. Bugün sizin yerinizde olupta o statta maç izlemek isteyen Dünya'nın her yerinde milyonlarca insan var. Mersin İdman Yurdu gibi dandik takım bile 50 liradan maraton biletini yok satıyor.En son Muhammed tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 18:49.
Yorum
-
Katılıyorum.Bugüne kadar bir tek laf bile etmedim Trabzon'daki seyirciye.Ancak bu maç takım İnter'i deplasmanda yenmiş destan yazmış onu bırak ilk maç taraftar aylar sonra takımı görecek ve o stad boş olacak akıl alır gibi değil Trabzon şehrine yakışmaz bu inşallah dolar ki ben full çeker diyorum.İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer statta 1 tane bile boş koltuk varsa binlerce kez yazıklar olsun Trabzon'da ki taraftara. Takımı 4 aydır görmemişsin. Bunun yanında takım tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar liginde tarihi bir galibiyet almış 3 gün önce. Hiç değilse bunun hatırına gidin be. Bugün sizin yerinizde olupta o statta maç izlemek isteyen Dünya'nın her yerinde milyonlarca insan var. Mersin İdman Yurdu gibi dandik takım bile 50 liradan maraton biletini yok satıyor.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Bugün bu stad'da 1 koltuk boş olsun hiç laf etmediğim Trabzon'da ki taraftara laf edeceğim. Trabzon'da ki taraftarlar Trabzonspor takımına çok küçük geliyor diyeceğim. Gitmek için imkanım olan 1 maçı kaçırmadım. Takım ilk defa sizinle buluşuyor hafta içi yazılan bir tarihten sonra hemde. Orada 1 koltuk boş olsun yazıklar olsun diyeceğim.
Yeni stadımız İstanbul'da yapılsın mantığını savunacağım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

"
Yorum