Demin açtığım başlık etkili olmuş anlaşılan. Keşke silinmeseydi. Orda yazıyordu şifre probleminin nasıl çözüleceği.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun boyutunu nasil kücültebilriim, twitt hesabinda kullanabilmek icin
hangisini istiyosan onu kullan renkdaşHerkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet oyle, yurtdisinda eurostar var. Uefa.com maclari satiyor, her ulkede ayri bir yere yonlendiriyor. Ben oyle satin aldim.
digitürkwebtv da listede startv yok istesekde para ile izleyemiyecegiz orada, bosuna kayit oldum oraya oz aman ?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim digiturk üm var izleyebilecekmiyim maçı arkadaşlar2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim digiturk üm var izleyebilecekmiyim maçı arkadaşlar
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hangisini istiyosan onu kullan renkdaşTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet renktaş, digiturk için hiç bir problem yok.
birde Digitürk'e söverler
Ne kadar sorunsuz bir yayıncı yahu
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa.com dan mi satin alacagiz maci ?
digitürkwebtv da listede startv yok istesekde para ile izleyemiyecegiz orada, bosuna kayit oldum oraya oz aman ?Browse an extensive library of videos from the UEFA Champions League 2025/2026 official website. Includes top goals, classic match highlights and much more.
Bu sayfadaki live match streaminge girerseniz ya direk burdan, ya da anlasmali oldugu kanalin sitesinden maci satin alabilirsiniz. Ulkeden ulkeye degisiyor sanirim fiyatlama.
Yorum
-
İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarasal yayında sıkıntı olmaz dimi?Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnizca internetten den abiRüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
Su sifre olayi neden bu kadar dert yahu anlamiyorum, sayfalardir konusuluyor. Bu kadar korkuyorsaniz bir el anteni sokarsiniz tvye sifre girince, mis gibi izlersiniz. Maci tvde izleme sansiniz var, nelere takiliyorsunuz.
Yorum
Yorum