İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle0-3 cok rahat alırız.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
bunlar çakal gibi, şampiyonlar liginde başarısız sonuçlar almamızı bekliyor. şenol hoca bunun bilincinde olduğuna eminim. manisa maçındaki durumun bununla alakalı olduğunu düşüünüyorum. avrupa maçlarında müthiş sonuçlar bekliyorum. avrupada alacağımız her başarılı sonuç bunların yüzüne osmanlı tokadı gibi patlayacaktır
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoper diye diye can birakmadilar bizde ulan yalvarttilar bizi.... hayret birsey ya...
rakip inter stroper giray-glo... sakatlanan olursa mustafa yumlu...
tüh size be
solda cech sağda serkan.
en kötüsü Adrian ve Burak gibi Manisaspor'a karşı en hazır gördüğümüz iki oyuncunun forma giyemeyecek olması.
1 puan alırsak muhteşem olur.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İnter kadrosuna bakınca ben olsam sahaya çıkmadan isimlerden korkarım. İnşallah oyuncular iyi konsantre olur.
Nedense içimi korku sarıyo bu başlığa girince.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnter kadrosuna bakınca ben olsam sahaya çıkmadan isimlerden korkarım. İnşallah oyuncular iyi konsantre olur.
Nedense içimi korku sarıyo bu başlığa girince.
büyük bir lig deiz ama fafori olmayan takimlarin bu lig de basarili olabilecegini gösteren takimlarda var.''
futbolda hersey var.Trabzonspor
Yorum
-
------------------TOLGA------------------
SERKAN-----GLOWACK----CELUTSKA---MAREK
------------ZOKORA------COLMAN---------
---HENRİQUE--------SAPARA-----ALANZİNHO-
-------------------VİTTEK-------------------
..............
tuhaf mı oldu acaba yav.....
Yorum
Yorum