Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önce adrian dönüyo
    sonra şenol hoca
    sonra burak
    ilk gruptan çıkınca takım oturacak ve volkan da gelicek
    devre arası defansa takviye
    hedef CL en az çeyrek final
    sonra İnşaAllah hakkımız 7 verilecek ve sezon sonu da 8

Allah.ım TS.lu olmak ne güzel şey
    onur, emek, başkaldırı...
    kendine karşı #direnTRABZONSPOR
    LiverpoolFC

Yorum

• Elendiğimiz Benfica manchester ile 1-1 berabere kalmış ama deli gibi top oynamışlar...
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Elendiğimiz Benfica manchester ile 1-1 berabere kalmış ama deli gibi top oynamışlar...
        Hazırlık maçı yaptığımız Benfica.

Yorum

• Karadeniz Fırtınası, deplasmanda kazandığı çok önemli 3 puanın yanı sıra ilk kez mücadele etmesine karşın Devler Ligi'ne galibiyetle başlayan ilk Türk takımı unvanını da elde etti.

Vay beeeee
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• fenerlilerin bu kadar kuduracağını beklemiyordum. kemal sunal rahmetli ne de haklıymış. fener için mahmut hoca bir Trabzonspor iki.

Yorum

• Lube Ayar saçmalamaya başladı twitterden fena koyduk bu sefer ççç
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hazırlık maçı yaptığımız Benfica.
                Platini sağolsun ama cezasını çekiyoruz samedim

Ah Adrian ne vardı da gördün kırmızıyı

Yorum

• UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

bir numara duruyoruz
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Dünkü maçta Alan yerine Adrian olsaydı maçı çok daha rahat alırdık ama hepsinden ALLAH razı olsun...

Bu gurur önce futbolcularımızın ve teknik kadronun,sonra taraftarın yani bizlerin,en sonunda da fbliler hariç tüm türk takımlarının

Yorum

• Renkdaslar Italyadan Almanyaya yeni döndüm inaninki kelimelerle ifade edilemez bir duygu bunu orda yasamak. Golden sonra bizim gözlerimden yaslar akmaya basladi sesimde kalmadi zaten konusamiyorum okadar bagirdik cagirdik duymussunuzdur gerci haberleri sms yoluyla aliyorduk. Cok berbat bi yerde olmamiza ramen(kale arkasinin en üst blogu) süper destek verdik. Avrupanin cesitli yerlerinden gelen rankdaslarima yeniden tesekkür etmek istiyorum, bukadar cileye ramen 100 lerce kilometre gelip takimimizi desteklediler allah razi olsun. Birtek tuhafima giden bu Milan halkinin bizi sevgi gösterileriyle karsilamalari oldu, ve orda anladikki bizde Fener neyse oradada Inter oymus. Neyse biraz size ordaki ortami ve duygularimi paylasiyim dedim simdi balli süt icip yatarum asaa..
                      En son Cilgin1986 tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 14:29.

Yorum

• angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
                        Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
                        Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
                        Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

arkadaslar bjk li taraftar bunu angutlar gibi düşünüp yazmış
                        o yuzden angut mode on sonunda da off var
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• beyler
                          Lube Ayar her an intihar edebilir. 5 yaşındaki çocuk gibi şeyler yazmaya başlamış. yani buraya kopyalayamam çünkü ceza alırım müstehcen ve bir o kadar tutarsız.
                          psikolojik durumu hiç ama hiç iyi değil.ciddiyim.fazla gitmez böyle, yazık annesine, babasına..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

7500 ne yahu real 6000

EDİT: puanmış

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              236 takım

1. Trabzonspor
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X