Giray da canlı bomba modundan çıkmalı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Zokora, Tolga, Cech, Celu, Colman, Halil en iyilerdi. Serkan biraz vasattı. Alanzinho kötüydü. Alan-Sapara değişikliği yapılabilir. Veya Alan-Aykut değişikliği yapılıp Aykut la Colman yer değiştirebilir.Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!
Yorum
-
çok doğru söyledin, adamın daha önce interle çok maç yaptığı belli. tedirginliği yok.İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCech' i nasıl akıl ettikte aldık hayretler içindeyim. Adamın ayağına top yakışıyor napcağını biliyor usta.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
serkan hoca çıkarmazsa sen kendin çık...bu takımı azıcık seviyorsan..
seni pres yapsın diye oraya koymuşlar g.tünü kaldıramıyorsun..45 dakika bir adam bir tane top kapamaz mı yafenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
Alanzinho rezalet her zaman demisimdir yaptigi gereksiz calimlarla bazi arkadaslari kandirabilir ama attigi hic bir calimin faydasini görmedim cunku attigi calim sonrasi arkadasina pas atticagina rakibe veriyor ve ciddi ataklar yiyoriz...
Ikinci yariya Alanzinho suz cikmaliyiz Sapara hazirsa o girmeli 60 i bulmadan Serkanin yerine Aykut girmeli...
Takim iyi mücadele ediyor Alanzinho ve Serkan dökuluyor...
Yorum
-
Oldu o zaman biz kalkalim.İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün vurgulamıştım.
Şenol hoca risk alamaz, korkar.
Vittek ve Saparayı oynatamaz.
Şimdi gidişata göre oynatabilir diyeceksiniz.
Evet 1 gol yiyelim kurtarıcı olarak onları koyar. Bu Şenol hoca klasiğidir.
Yorum
-
Çıkışta top kaybediyoruz.Dikkat etmemiz lazım.İlk yarıda tecrübesiyle Zokora takıma liderlik yapıyor.Colman da iyi.Alan çok basit hatalar yapıyor.Halil hücumda top kayıpları yaptı fakat savunmaya oldukça yardımcı oluyor.-1461 TRABZON-
Yorum
-
Ortak fikir Alanzinho ve Serkan cok kotu.Halil cok yoruldu maci tamamlayamaz.Colman tam bir maestro.Tolga ya nazar degmesin.Glovacki aman dikkat,Giray da aman dikkat.Celustka ve Cech cok sogukkanli.Zokora tecrube.Henriqe yi bekliyoruz.
Yorum
-
Halil kazandığı top sayısı ortada arkadaşlar nasıl maç izlior anlamadım doğrusu ben çok beğendim çok top kazandı. ve defansa çok yardımcı oldu lütfen bu gözle izleyin ilerde etkisiz nedeni kalabalıklaşamayınca yalnız kalınıyorBenim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum