Eğer saçma sapan hatalar yapmazsak ilk yarıdaki gibi defanstan çıkarken falan boş topları rakibe verdik hep 1 puan alacağımızı düşünüyorum. Defansta bomboş topu Glowacki adama teslim etti. Zokora gerçekten çok iyi oynuyor, onun gibi 1 oyuncumuz daha olsa öne daha çok oynayabilirdik.
Alanzinho > Aykut yada Alanzinho > Sapara değişikliği bekliyorum. Sapara 45 dakika oynayabilir herhalde, geldiği takımda da antrenman yapıyordu bu adam değil mi.
Biraz gerçekçi olalım. karşımızda inter var ( bu gözde büyütmek açısından değil ).. Ve ilk şampiyonlar ligi maçında inter gibi bir takımın karşısında Alanzinho'nun takım dengesi bozması dışında TRABZONSPOR'umun oyunundan gayet memnunum. Çok iyi Motive olmuşlar..
2. Yarı paniklemeden devam edersek.. ve hücumlarda biraz daha akışkan ve akılcı olursak beraberliğe %40, galibiyete %60 pay biçerim..
İnşallah..
En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 03:44.
MART AYINDAN ÖNCE OLAN DARIDAN, KOCASINDAN SONRA KALKAN KARIDAN, LACİVERTİN YANINA KONULAN SARIDAN HAYIR GELMEZ GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞ !!!!!!!!! (ZIVALIGENÇLER) Giresun >> Görele >> Zıva ... (TRABZONSPOR)
Şuanki İnter'e karşı iyi oynuyoruz. 11de başlayan Alanzinho olayına anlam veremedim ve acilen de çıkması gerektiğini düşünüyorum.
Sapara girsin bir şey olsun ama Alan'ı alın lütfen. Sinirlerimi bozdu!
Giray gereksiz hareketler yapıyorsun yapma ne olur.
Henri istediği pozisyonları bulamıyor gibi.
Rakibimiz hücum oynuyor, defansta kritik hatalar olmazsa, biraz da kendimize güvenip iyi ataklar yapabilirsek bu maçı almamız için bir engel olmayacak.
Haydi Fırtına, al bu maçı.
herşeye rağmen takım şl nasıl oynanması grekiyorsa öyle oynuyor.maceraya şova gerek yok.unutmayalım futbol basit bir oyun.tek eksiğimiz özel bir futbolcu.şenol hocamın taktiğini sevdim.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum