alanzinho-halil out,sapara vittek in
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Adrian'ı çok arıyoruz orta sahada.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
halil çok kolay top kaybediyor alan konuşmaya değmez serkan celuya dua etsin colmanı beğendim zokora ilkyarı sonuna doğru oyundan biraz koptu cech gayet iyi henriq tek başına kalmasa belki kötü gözükmeyecek tolga mükemmel"Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
Budur. Son cümleye %100 katılıyorum.İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün vurgulamıştım.
Şenol hoca risk alamaz, korkar.
Vittek ve Saparayı oynatamaz.
Şimdi gidişata göre oynatabilir diyeceksiniz.
Evet 1 gol yiyelim kurtarıcı olarak onları koyar. Bu Şenol hoca klasiğidir.Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
Halil insiyatif aldığından kaybetmesi normaldir ama Alanzinho kaçak oynarken kaptırıyor. İkisinin farkına dikkat edelim...Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Ilginc valla. Karsimizda dunyanin en onemli takimlarindan Inter var ve ilk yari topla esit oynamisiz, 0-0 ile gitmisiz soyunma odamiza ve memnun olan yok. Ben Ingiliz bir kanaldan izledim ilk yariyi, adamlar Inter karsisinda verdigimiz mucadeleye sasirip durdular. Inter, her hizlandiginda aha simdi Inter baskiyi kurar ve golleri atar derken yine oyunu onlarin insiyatifinden almayi basarmisiz. Benim burada ekran basinda basim donup, kalbim kut kut atiyor, sonucta sahaya cikan bizim usaklarin da ayaklari titriyordur acayip. Karsinda iki yil oncenin bu kupanin sahibi var sonucta.
Afedersiniz ama gecen yil bu arenada olan takim ilk macinda kendi sahasinda 4 yemisti. BJKsi 8 yemisti falan. Yani bizim daha ilk macimiz gruplarda. Mac keske boyle bitse. Bu skor bence mukemmel otesi bir skor, ama acikcasi eninde sonunda Inter'in tecrubesiyle falan bir hatadan, baskidan golu bulacagini zannediyorum. Ama keyif aliyorum takimimdan, su macta, su arenada takimimi seyretmekten..."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
halilin geriye gelmesinin sebebi alanın hataları .. zaten hücum edemiyoruz.. üstüne sürekli basit top kayıplarından hücum yiyoruz.. napsın ilerde uzun top mu beklesin.. ister istemez savunmaya yardıma geliyor adam.. iyi de ediyor.. orta saha derli toplu olsa halil geri mi gelir ?"Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yorum
-
Dalga mi geciyorsun? Colman muthis top oynuyorİlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman-Sapara Alan-Vittek değişiklikleri gerekiyor bence.
Yorum
-
O kondisyon bir tek Burak'ta var.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique topu hep ayagina bekliyor, Burak'i cok aratiyor..
Sabaha kadar koşu atabilecek kondisyon var Burak'ta.
Burak ve Adrian olsa pozisyonlara girerdik çok rahat.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum