Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray da canlı bomba modundan çıkmalı..

Yorum

• Tam bir Jaja maçıydı, gününde olan bir Jaja mahfederdi açık söylüyorum. Bir adam eksiltsek gol yapacağımız pozisyonlar oldu.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Zokora, Tolga, Cech, Celu, Colman, Halil en iyilerdi. Serkan biraz vasattı. Alanzinho kötüydü. Alan-Sapara değişikliği yapılabilir. Veya Alan-Aykut değişikliği yapılıp Aykut la Colman yer değiştirebilir.
        Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cech' i nasıl akıl ettikte aldık hayretler içindeyim. Adamın ayağına top yakışıyor napcağını biliyor usta.
          çok doğru söyledin, adamın daha önce interle çok maç yaptığı belli. tedirginliği yok.
          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İkinci yarı daha dikkatli olmalıyız. Özellikle son 15 dk... İnter takımımızı ilk yarı tarttı. Umarım ikinci yarı biraz daha derli toplu oynarız...

Yorum

• serkan hoca çıkarmazsa sen kendin çık...bu takımı azıcık seviyorsan..
              seni pres yapsın diye oraya koymuşlar g.tünü kaldıramıyorsun..45 dakika bir adam bir tane top kapamaz mı ya
              fenerbahçe dünya pisliğidir..
              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Alanzinho rezalet her zaman demisimdir yaptigi gereksiz calimlarla bazi arkadaslari kandirabilir ama attigi hic bir calimin faydasini görmedim cunku attigi calim sonrasi arkadasina pas atticagina rakibe veriyor ve ciddi ataklar yiyoriz...

Ikinci yariya Alanzinho suz cikmaliyiz Sapara hazirsa o girmeli 60 i bulmadan Serkanin yerine Aykut girmeli...

Takim iyi mücadele ediyor Alanzinho ve Serkan dökuluyor...

Yorum

• Formda ve tam takım bir Trabzonspor bu kadar kötü bir İnter'i perişan ederdi. Ama maalesef sahada 2 kötü takım var.
                  Hakemin faul kriterleri bizim bildiğimizin dışında.

Yorum

• Halil Harika Oynuyor. Sırtı Dönük Top Tutuyor

Yorum

• Celutska ve Cech oh be ya bir takımın beki olması ne güzelmiş ah işte ligte bir yerli stoperimiz olsaydı

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün vurgulamıştım.

Şenol hoca risk alamaz, korkar.

Vittek ve Saparayı oynatamaz.

Şimdi gidişata göre oynatabilir diyeceksiniz.

Evet 1 gol yiyelim kurtarıcı olarak onları koyar. Bu Şenol hoca klasiğidir.
                        Oldu o zaman biz kalkalim.

Yorum

• Çıkışta top kaybediyoruz.Dikkat etmemiz lazım.İlk yarıda tecrübesiyle Zokora takıma liderlik yapıyor.Colman da iyi.Alan çok basit hatalar yapıyor.Halil hücumda top kayıpları yaptı fakat savunmaya oldukça yardımcı oluyor.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Ortak fikir Alanzinho ve Serkan cok kotu.Halil cok yoruldu maci tamamlayamaz.Colman tam bir maestro.Tolga ya nazar degmesin.Glovacki aman dikkat,Giray da aman dikkat.Celustka ve Cech cok sogukkanli.Zokora tecrube.Henriqe yi bekliyoruz.

Yorum

• Halil kazandığı top sayısı ortada arkadaşlar nasıl maç izlior anlamadım doğrusu ben çok beğendim çok top kazandı. ve defansa çok yardımcı oldu lütfen bu gözle izleyin ilerde etkisiz nedeni kalabalıklaşamayınca yalnız kalınıyor
                              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• erman toroglu saçma sapan konusmasa daha güzel olacak gibi bu maç. birde alanzınho çıkmalı.. mumkunse halil de !
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X