Liverpool deplasmanı içinde herkes aynı şeyi söyledi gayette ofansif oynadık.Trabzonspor herzaman hucum etmelidir.Savunmayı elden bırakmadan iyi futbol oynamaya çalışmalıdır.
Ortasahada pas trafiği sağlayarak rakibin oyun kurmasını engellemeliyiz.
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yeni kadrolarda bu sezon gördüğüm en negatif noktamız orta saha arkadaşlar.. Defans ve Forvet noktalarında sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Ama orta sahada topla buluştuğumuzda kısa pas yapacak bir diziliş görebiliyormusunuz hiç ? Zokora ve ya colman topu ortasahada aldığında paslaşacak en yakın oyuncu nerden baksan 15-20m.. Bence orta sahayı kalabalık tutup, defanstan değil de orta sahadan kontra atak ile golu bulmak çok da zor olmasa gerek. Eğri oturup doğru konuşmak lazım, Karşımızdaki rakip inter ve burak Yılmaz yok.. Yani bu demektir ki kenardan bindirmeler ve uzun pas ile içeri ortalarla çok pozisyon harcamak yerine, orta sahadan kontra atakla ileri beraber hücum etmek çok daha özverili bir strateji olur diye düşünüyorum.. Kısacası Bu maçta orta sahamız ile golcülerimiz arasında bir kopukluk olmadığı sürece oradan '' 3 PUAN '' alacak gücümüzün var olduğuna adım gibi eminim.. Haydi hayırlısı..
MART AYINDAN ÖNCE OLAN DARIDAN, KOCASINDAN SONRA KALKAN KARIDAN, LACİVERTİN YANINA KONULAN SARIDAN HAYIR GELMEZ GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞ !!!!!!!!! (ZIVALIGENÇLER) Giresun >> Görele >> Zıva ... (TRABZONSPOR)
En son Murat 61 tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 17:27.
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum