twitter da limite takildik neyse burada devam edelim karadenizin hircin cocuklari #oynadikoyna
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
O zaman bende TAKDİR-İ İLAHİ mi acaba deyip yeni bir tartışma başlatayımİlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleINTER net çok yavaş yaw .. yeneceğiz inş. beraberlikte olur.
Dimi ama kaç gündür normal de neden bugün İNTERnet çok yavaş
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Yazdım senin yerineİlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwitter da limite takildik neyse burada devam edelim karadenizin hircin cocuklari #oynadikoyna
Kotam dolana kadar desteğe devam. Tüm renkdaşlar gelin tt olduk herkes okuyor yazdıklarımızı
Zafer mutlak inananlarindir...
Yorum
-
Nasıl yazılıyor nereye yazılıyor yeni kullanıyorum bu twitırıİlk olarak meseco tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazdım senin yerine
Kotam dolana kadar desteğe devam. Tüm renkdaşlar gelin tt olduk herkes okuyor yazdıklarımızı
Yorum
-
Geçen yıl ki gibi oynayacak Glowacki(Liverpool maçından hatırlayın)İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalesef bu defansla işimiz çok çok zor..
Bence de puanla döneceğiz bugün Milano'dan...
İnşallah...2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
bilbao maçı gelsin aklınaİlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalesef bu defansla işimiz çok çok zor..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum