Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu günleri de gördüm ya ölsem de gam yemem artık.
    Sözün Bittiği Yerde Biz Başlarız

BordoMavim

Yorum

• Yıllarca bu arenada mücadele etmek için uğraştık, hayal kurduk. Sonunda nasip oldu. Benim için skor önemli değil açıkçası. Oynayacağımız 6 maçın haklı gururunu yaşayıp, keyfini çıkaracağım. Sahada ezilmeyelim yeter. Gruptan çıkmışız çıkmamışız o kadar da mühim değil.

Allah yardımcımız olsun her maç
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnter bizi yenemeyecek. En kötü beraberlikle sonuçlanır bu maç. İçim çok rahat.

Ya yenerse?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          insan insana bunu yaparmı yaaa
          fenerlilere ne zamandan beri insan muamelesi yapılıyor ki
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Kuzenlerim arkadaslarim milanodalar

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Vittek 11'de olsa daha iyi olur bence

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya yenerse?
                Dünyanın sonu değil. Farklı bir skor olmazsa, burda rövanş maçında hesaplaşırız.

Yorum

• cech in defansif yönü zayıf demişti uğur abi yanlış hatırlamıyorsam, sıkıntı yaratabilir bu durum
                  Entropi İyidir.

Yorum

Dünyanın sonu değil. Farklı bir skor olmazsa, burda rövanş maçında hesaplaşırız.
                    Evet degil iste, bende tam olarak buraya takiliyorum zaten. Neden israrla maglup olmayiza getiriliyor olay anlamiyorum. Olsak ne olacak?

Sonucta oynadigimiz takim Inter, daha 1-2 yil önce SL Sampiyonu olmus bir takim.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yıllarca bu arenada mücadele etmek için uğraştık, hayal kurduk. Sonunda nasip oldu. Benim için skor önemli değil açıkçası. Oynayacağımız 6 maçın haklı gururunu yaşayıp, keyfini çıkaracağım. Sahada ezilmeyelim yeter. Gruptan çıkmışız çıkmamışız o kadar da mühim değil.

Allah yardımcımız olsun her maç

Aynen böyle düsünüyorum bende.

Yorum

• pankart guzel ve yanlis olmus.ognuno di noi trabzon herbirimiz trabzon demek.bize her yer trabzon " per noi ovunque e' trabzon"(trebisonda) seklinde yazilabilir.ek bilgi olsun

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet degil iste, bende tam olarak buraya takiliyorum zaten. Neden israrla maglup olmayiza getiriliyor olay anlamiyorum. Olsak ne olacak?

Sonucta oynadigimiz takim Inter, daha 1-2 yil önce SL Sampiyonu olmus bir takim.
                          Kendi adıma cevap vereyim. İçimde çok yoğun hissetmedikçe ben yeniliriz demem. Benim için her daim kazanmak için çıkıyor sahaya Trabzonspor. Bu yüzden de içimde kötü bir his yok, mağlubiyet beklemiyorum diyorum.

Yorum

Kendi adıma cevap vereyim. İçimde çok yoğun hissetmedikçe ben yeniliriz demem. Benim için her daim kazanmak için çıkıyor sahaya Trabzonspor. Bu yüzden de içimde kötü bir his yok, mağlubiyet beklemiyorum diyorum.
                            Hepimiz icin gecerli bu, yanliz benim icimde kötü bir his var, ben maglubiyet bekliyorum.

Yorum

• Dik oynayalım başımız dik olsun yeter.

Yorum

• Beraberlik bile mükemmelin ötesinde bir sonuç olur.
                                İnter bu italya şampiyonu.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X