Bu günleri de gördüm ya ölsem de gam yemem artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yıllarca bu arenada mücadele etmek için uğraştık, hayal kurduk. Sonunda nasip oldu. Benim için skor önemli değil açıkçası. Oynayacağımız 6 maçın haklı gururunu yaşayıp, keyfini çıkaracağım. Sahada ezilmeyelim yeter. Gruptan çıkmışız çıkmamışız o kadar da mühim değil.
Allah yardımcımız olsun her maç- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnter bizi yenemeyecek. En kötü beraberlikle sonuçlanır bu maç. İçim çok rahat.
Ya yenerse?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
fenerlilere ne zamandan beri insan muamelesi yapılıyor kiİlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsan insana bunu yaparmı yaaa
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Dünyanın sonu değil. Farklı bir skor olmazsa, burda rövanş maçında hesaplaşırız.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa yenerse?
Yorum
-
Evet degil iste, bende tam olarak buraya takiliyorum zaten. Neden israrla maglup olmayiza getiriliyor olay anlamiyorum. Olsak ne olacak?İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın sonu değil. Farklı bir skor olmazsa, burda rövanş maçında hesaplaşırız.
Sonucta oynadigimiz takim Inter, daha 1-2 yil önce SL Sampiyonu olmus bir takim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllarca bu arenada mücadele etmek için uğraştık, hayal kurduk. Sonunda nasip oldu. Benim için skor önemli değil açıkçası. Oynayacağımız 6 maçın haklı gururunu yaşayıp, keyfini çıkaracağım. Sahada ezilmeyelim yeter. Gruptan çıkmışız çıkmamışız o kadar da mühim değil.
Allah yardımcımız olsun her maç
Aynen böyle düsünüyorum bende.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Kendi adıma cevap vereyim. İçimde çok yoğun hissetmedikçe ben yeniliriz demem.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet degil iste, bende tam olarak buraya takiliyorum zaten. Neden israrla maglup olmayiza getiriliyor olay anlamiyorum. Olsak ne olacak?
Sonucta oynadigimiz takim Inter, daha 1-2 yil önce SL Sampiyonu olmus bir takim.
Benim için her daim kazanmak için çıkıyor sahaya Trabzonspor. Bu yüzden de içimde kötü bir his yok, mağlubiyet beklemiyorum diyorum.
Yorum
-
Hepimiz icin gecerli bu, yanliz benim icimde kötü bir his var, ben maglubiyet bekliyorum.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi adıma cevap vereyim. İçimde çok yoğun hissetmedikçe ben yeniliriz demem.
Benim için her daim kazanmak için çıkıyor sahaya Trabzonspor. Bu yüzden de içimde kötü bir his yok, mağlubiyet beklemiyorum diyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum