Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ligtv.com un verdiği kadro:
    ------------Tolga
    Celutska, Giray, Glowacki, Cech
    Serkan, Colman, Zokora, Sapara,
    --------Halil, Henrique

Ayni benim düsündügüm Kadro (belki Sapara yerine Alanzinhoda olabilir) Ama Formasyon degisik olacak bence:

---------------------------------Tolga------------------------------------
    Celustka-----------Giray--------------------Glowacki---------Cech-----
    ------------------------------Zokora--------------------------------------
    -------------Serkan----------Colman------------------Sapara(Alanzinho)
    ------------------------Halil------------------------------------------------
    ---------------------------------Henrique----------------------------------

Belki ilk bakisda ayni gözükebilir ama daha defansif bir Formasyon
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• ne olur ne olmaz bende bi ariyim dedim alo star hattını...
      Sayın ve de çok sevgili Özge hanım hangi platformda olursa olsun yayının şifresiz olucanı söyledi. Sağolsun.

Ama bu medyaya hiç güvenmediğim için bi terslik olursa numaran var bende dedim kapattım
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Bu aksam bizim aksamamiz.

Umarim Trabzonspor gibi oynar iyi bir acilis yapariz.

Inanilmaz duygular icinde olacagimiz kesin.
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Uyduda şifreye girmeyecek değilmi? Ntvspor misali

Yorum

• Inter’e Morattisilin!
            Trabzonspor’un bugünkü rakibinde garip işler oluyor. Başkan Moratti, teknik patron Gasperini’yi uyardı, takımın 3-4-3 olan dizilişi, 4-3-1-2 olarak değişti!
            14/09/11 10:59

HTSPOR
            Trabzonspor’un bugün Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı Inter’de teknik direktör Gian Piero Gasperini’nin hayata geçirdiği yeni diziliş, İtalya’da büyük tepki topluyor. Sezon başında takımın başına geçen Gasperini’nin uyguladığı 3-4-3 dizilişinin Inter’e uzun vadede yarardan çok zarar getireceğini öne süren gazeteler, tecrübeli teknik adamın bu taktiği bir kenara bırakarak 4’lü savunmaya dönmesi ve 4-3-1-2 kurgusuyla mücadele etmesi konusunda değerlendirmeler
            yapıyor.

Hafta sonunda Palermo karşısında alınan 4-3’lük yenilgi Inter’in yeni taktiği 3-4-3’ü tamamen sorgulanmasına neden olurken, konu hakkında kulüp başkanı Massimo Moratti ilginç bir açıklamada bulundu. Moratti, Inter’in 7 yıl sonra ilk kez 4 gol birden yediği maçın ardından yaptığı açıklamada, Gian Piero Gasperini’nin 3-4-3 dizilişini bir kenara bırakması gerektiğini söyledi. “Taktiği değiştirip değiştirmemek hocanın inisiyatifinde olan bir konu. Ancak bana kalırsa artık değiştirmeli” ifadelerini kullanan Moratti, “Hiçbir zorlamaya ihtiyaç duymadan sorunlarla ilgili gereken çözümleri bulacak kişi kendisi” sözleriyle teknik direktörüne üstü kapalı bir mesaj gönderdi. Moratti’nin bu ifadeleri Mavi-Siyahlı kulübün internet sitesinde de yayınlanırken, İtalyan gazeteleri Inter’in Trabzon karşısında 4-3-1-2 dizilişiyle yer alacağını iddia etti.

Haber ne kadar doğru bilmiyorum ama her türlü taktik dizilişlerine hazırlıklı olmalıyız.

İnşallah puan/puanlar alırız bu akşam.

Yorum

• kadroya yazılacak bir numaralı isim serkandır.kimse serkansız kadro kurmasın bence...ayrıca neden beğenilmediğini de bilmiyorum.berbat olduğumuz manisa maçında bile serkan takımın en iyilerindendi.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Sapara uyum sorunu çekecektir.

Kağıt üzerinde kadro iyi belki,ama bilmiyorum ya. Hayırlısı bakalım.
                Entropi İyidir.

Yorum

• ALLAH bizi bu akşam utandırmasın .. özellikle dört gözle bizim fark yememizi bekleyenler mahçup olur inşallah

Yorum

• Bugünün macin keyfi kadar mac keyfi yok sanirim.. hele fenerlilerin yüzleri gözümün önüne gelince ,keyfimize diyecek yok.. vallah yenilsekte onlarin oraya gidememeleri ezikli yediyor.. bide burda askeri bi Puan aldik mi ge sen o suratlari..
                    Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• Fanatik'in "sampiyonu" Kadikoy'de evinde otururken, sevgili T-shirt baskili baskanlari Metris'de takim muhasebecisinin demledigi cayi yudumlarken biz ver elini InterMilan'la Championship'deyiz.

Bu aksam ne kadar kudurmus maglubiyetimizi izlemek icin ekran basinda olacak. Ama bizi izleyecekler o gorkemli atmosferde...
                      "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                      http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• Arkadaşlar kesin maç tardan uydudan izlenebilecekmi yoksa gidip normal anten mi alayım?? Kesin bişey yok diyorsanız her halukarda alayım bitane anten.

Yorum

• Uy ahhaa dinleyip havaya girelim bakalım

Yorum

• İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alo Star Hattı:
                            0 (212) 478 07 87
                            Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi
                            0 (212) 478 07 87 Alo Star Hattı'na yöneltebilirsiniz...
                            Star TV
                            Doğan Tv Center
                            34204/Bağcılar / İstanbul
                            Telefon : (212) 413 50 00

Arkadaşlar ben aradım şifreye girmeyecek dediler. sizde arayabilirsiniz...
                            İlk olarak Fatih Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar kesin maç tardan uydudan izlenebilecekmi yoksa gidip normal anten mi alayım?? Kesin bişey yok diyorsanız her halukarda alayım bitane anten.

Bende aradım her yerde şifresiz yayınlanacağını söylediler. için rahat etsin istiyosan sende bi ara.

burada yaz gene
                            Oscar CARDOZO
                            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• az önce facede fenerlinin birine şunu sordum

sizin şamp. ligi maçı bu akşammıydı dedim anında kapattı faceyi... yav ne büyük zevkmiş bu
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• En azından berabere kalsak ta şu fenerlileri sustursak.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X