Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4-3-1-2 oynayacaklarını düşünüyorum

-------------Tolga-------------

Celustka--Glowacki--Giray--Cech

--------Zokora--Colman--------

Halil-------Sapara-------Henrique

------------Vittek---------------
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 10:42. Sebep: Adrian
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• aksam olsun dıye sabırsızlıkla beklıyorum.heyecanlıyım da.
      inş istediğimiz bir sonuc alırız.
      ben beraberlık beklıyorum. defansları cok iyi degıl 3-4-3 oynarlarsa ıns oynarlar bızım ısımıze gelır. ılerıde halıl ve henrıque ıs yapar kontraatakla.defansa guvenmıyorum ama defans hattımız yuregını ortaya koymalı.glo ya cok ıs dusuyor.
      2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Adrian cezalı.
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Star TV şifreye girme ihtimali bence çok yüksek.

Daha önceki maçlarda şifre giriyorlardı.

Trabzonspor özel girmeyebilirler.

Size tavsiyem eğer maç şifre girerse digitürkwebtv üye olup oradan Startv izlemenizdir.

Eğer illa Tv'den izleyecekseniz , normal anten bulmanız lazım bir yerden.

Yada çatal,bıçak
          Hatırlatmakta fayda var ..
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• ilerde halil tek forvet oynarsa pasif kalabilir diye düşünüyorum şahsen.idman eksiği vs yoksa vittek iyi bir tercih olabilir.

Yorum

• Tecrübeli oluşu nedeniyle Halil ilk 11 de başlamalı diye düşünüyorum....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her şey bir yana...

Artık 30 sene evvel Liverpoolu....

27 sene evvel İnteri yendik muhabbetini bırakmamız yeni başarılara imza atmamız gerekiyor.......

Yoksa genel arenada gitgide ismimiz silinmeye yüz tutacak.....
                bir yandan da dev klüplerden fark yiyen 3 ezik takımın son maçlarda rakiplerinin paf takımlarını yenerek hava yapmalarını da düşünürsek esas interi yenmek çok büyük bir prestij olacaktır...

Yorum

• Bir hatırlatma:
                  2010-2011 sezonu Serie A kapanış puan durumu:
                  Takımlar
                  1 Milan 82
                  2 Inter 76
                  3 Napoli 70

Inter 2011-2012 sezonu ilk maçı:
                  Palermo 4 - 3 Inter

Yenildiler moralleri bozuktur. Bizim için gollü bir beraberlik çok büyük avantaj olacaktır.
                  Şampiyonlar ligine ilk adım: www.trabzoninter.com
                  Şampiyon TS!!!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tecrübeli oluşu nedeniyle Halil ilk 11 de başlamalı diye düşünüyorum....
                    Abi ben de aslında kararsızım Şenol hoca en iyisini yapacak elbet.

tecrübe konusunda da Vittek Halil den avantajlı olabilir.

dünya kupası, lille , nürnberg vs oynamış bir futbolcu. dünya kupasında yanlış hatırlamıyorsam 5 gol attı.

ama halil de iyi bir tercih olabilir tabi.

Yorum

• Serkan sağ kanatta etkili olabilir mi renktaşlar?

Saparayı sağda, alanzinhoyu solda oynatsak?
                      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hatırlatmakta fayda var ..
                        Türk takımlarının maçlarında girmiyorlar.Yabancı takımların birbiriyle oynayacakları maçları yayınlayacaksalar şifre giriyorlar.Kaç senedir bu böyle.Zaten birkaç kişi aramış sormuş cevabını almış..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• - Halil ilk 11'de başlarsa içimden bişeyler diyeceğim...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• halil santrafor değilde 10 numara gibi düşünsek nasıl olur?
                            -----------Tolga-------------
                            Celustka--Glowacki--Giray--Cech
                            ---sapara---Zokora--Colman
                            ------------halil
                            -----henrique--pawel(vittek)
                            bu da güzel bir kadro ancak bence inönüdeki bjk lig maçı gibi oynayacağız. soldan henrik sağdan halil çalı dibinden fırlar gibi atağa çıkacağız muhtemelen...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serkan sağ kanatta etkili olabilir mi renktaşlar?

Saparayı sağda, alanzinhoyu solda oynatsak?
                              italyan takımına karşı fizik gücü yüksek adamlar tercih etmeliyiz bence. alanzinho sahada kaybolabilir. belki ikinci yarı oyun sıkışınca işimize yarar.

sapara sağ kanat oynayabilir mi o da belli değil adam orta saha-forvet arkası oynuyor genelde bildiğim kadarıyla.

neden bilmem, ilerde vittek de faydalı olabilir şeklinde düşünüyorum.
                              En son el fanatico tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 10:50.

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi ben de aslında kararsızım Şenol hoca en iyisini yapacak elbet.

tecrübe konusunda da Vittek Halil den avantajlı olabilir.

dünya kupası, lille , nürnberg vs oynamış bir futbolcu. dünya kupasında yanlış hatırlamıyorsam 5 gol attı.

ama halil de iyi bir tercih olabilir tabi.
                                Vittekin antrenman eksiği olabilir....

Sonuçta Şenol Hoca biraz defansif bir kadro düşünsede en hazır olanları oynatacaktır....

Ama Serkanın biraz dinlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X