Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok fena heyecan başladı şimdiden..
    Şu beklenti içinde olan fenerlilere utandırırız inşallah..
    Keşke adrian ve burakda olsaydı
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Son 12 saat 15 dakika...
      '9'
      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Arkadaşlar şimdi Star Tv yi aradım akşamki maç uydu için şifreye girecekmi diye sordum??? cevap: HAYIRRRR.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Keşke adrian ve burakda olsaydı
          maçla ilgili aklıma gelen ilk düşünce burak ve henrike nin rakip alanda yapacağı koşular oluyor. sonra burak ın cezalı olduğunu hatırlıyorum. sonra birdaha aklıma geliyor. sonra burak ın cezalı olduğunu hatırlıyorum...

Yorum

• ‎2012 deeeeeeee, şampiyonlar ligindeeeeeeeeee. Rüya ligi başlıyor. Şampiyonlar Ligini rüyasında görenler, Volkan Demirel'in bir lafı vardı, bildiniz mi?
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ‎2012 deeeeeeee, şampiyonlar ligindeeeeeeeeee. Rüya ligi başlıyor. Şampiyonlar Ligini rüyasında görenler, Volkan Demirel'in bir lafı vardı, bildiniz mi?

bu mu

ççç

Yorum

• arkadaşlar uydudan şifreye giriyomuş star tv bunun için herhangibir şifre vs bişeler varsa bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi
                HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar şimdi Star Tv yi aradım akşamki maç uydu için şifreye girecekmi diye sordum??? cevap: HAYIRRRR.
                  İlk olarak Bülent Dizman 53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar uydudan şifreye giriyomuş star tv bunun için herhangibir şifre vs bişeler varsa bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi
                  ....................................

Yorum

• Şampiyonlar ligi hayalimiz de gerçek oldu,
                    iyi ki varsın TS
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 1- Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Zokora, Colman, Sapara, Halil, Henrique
                      2-Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Aykut, Zokora, Colman, Sapara, Halil, Henrique
                      3- Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Zokora, Colman, Sapara, Halil, Henrique, Vittek

En mantıklı kadro 2. seçenekteki fakat korkarım ki ilk seçenekteki kadroyla sahaya çıkacağız.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• star tv nin uyduya şifre koyma hikayesi uydusu olanlara maç saatinde ekranın kararması anlamına geliyor. çözümü ise 3-5tl ye satılan dandik bir anten bulmak yada gazoz kapağı, çatal, tencere kapağı gibi çoğaltılabilecek nesneleri antene bağlamak...

dipnot:şifre koyuyorlar mı bilmiyorum. şifre koyarlarsa paniklemeyin diye söylüyorum...

Yorum

• dijitürkü olanlar izleyebilecek sanırım...
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dijitürkü olanlar izleyebilecek sanırım...
                            şifre koyarlarsa asıl digitürklülere yansıtırlar. rakip firma sonuçta. digitürk dekoderinden tv izlediğim zamanlarda ntvsporda ve stardaki maçlarda şifre koyuluyordu...

Yorum

• Az buçuk Şenol hocayı tanıdıysam

Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Zokora, Serkan, Colman, Halil, Henrique, Pawel(Vittek) kadrosuyla çıkarız.
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şifre koyarlarsa asıl digitürklülere yansıtırlar. rakip firma sonuçta. digitürk dekoderinden tv izlediğim zamanlarda ntvsporda ve stardaki maçlarda şifre koyuluyordu...
                                insanları zorla illegal işler yapmaya itiyorlar...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X