Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaten en iyi yaptığımız iş rakibi motive etmek.
    bir tane kilolu abi vardı o başlattı bu diyaloğu.. durduk yere annesine sardı İlkerin oda döndü küfür etti bize sonra hep beraber başladık küfretmeye biz..manisanın golünden snrada zaten sahaya su sişesi çakmak para ne var attık..

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir tane kilolu abi vardı o başlattı bu diyaloğu.. durduk yere annesine sardı İlkerin oda döndü küfür etti bize sonra hep beraber başladık küfretmeye biz..manisanın golünden snrada zaten sahaya su sişesi çakmak para ne var attık..

Aferin la sana yetiştirebildiniz mi bari ben göremedim de.

He bu haftaiçi boş araziye git fırlatma, cirit atma, gülle atma, taş atma, su atma çalış. Bir dahaki maça senden %100 isabet bekliyorum.

Güvenimi boşa çıkarma.
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Ne gerek vardı ki ? Marifet de değil hani. Joblayasım geliyor siizn gibileri
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Herşey bir yana maçın 40. dakikasında ''ne güzelde oluyor manisaya k...'' gibi bir tezahuratların mantıklı yanını biri bana açıklıyabilir mi.
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aferin la sana yetiştirebildiniz mi bari ben göremedim de.

He bu haftaiçi boş araziye git fırlatma, cirit atma, gülle atma, taş atma, su atma çalış. Bir dahaki maça senden %100 isabet bekliyorum.

Güvenimi boşa çıkarma.
            orada attık derken genel anlamda attık dedim..Ben hiç bişe atmadım sahaya o kadar kameranın önünde sahaya bişe atayım snra ceza gelsin ve babam ağzıma neyse..

Yorum

• Manisa'nın golünden sonra değerli iki dakikamızı boşa harcayan taraftarımıza da teşekkür etmek lazım.
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herşey bir yana maçın 40. dakikasında ''ne güzelde oluyor manisaya k...'' gibi bir tezahuratların mantıklı yanını biri bana açıklıyabilir mi.
                onlar bize karşıdan küfür ederken bizde onlara skor yönünden atıfta bulunuyoruz ne var bunda ?

Yorum

• İlk olarak phobia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selçuk kim bilmiyorum ama Egemen ve jaja gitmeseydi bizi kim tutacaktı onuda bilmiyorum.
                  abartıyorsunuz.

JAJA mı Adrianmı?
                  Umutmu Henruqie mi?

Cale mi cech mi

serkanmı celustka mı ?
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abartıyorsunuz.

JAJA mı Adrianmı?
                    Umutmu Henruqie mi?

Cale mi cech mi

serkanmı celustka mı ?
                    Jaja dışında haklısın. Ayrıca Egemen mi .... mi ? diyecek bir futbolcumuz yok..

Yorum

onlar bize karşıdan küfür ederken bizde onlara skor yönünden atıfta bulunuyoruz ne var bunda ?

bunun bağrılacağı zaman ve durum bellidir. dakika 40ta, skor 1-0 ken bağırılırsa kontrasını da golü yiyince rakip tribünden duyarsın.
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bunun bağrılacağı zaman ve durum bellidir. dakika 40ta, skor 1-0 ken bağırılırsa kontrasını da golü yiyince rakip tribünden duyarsın.
                        Tezcanlı insanlarız olsun o kadar..

Yorum

• İlk maçta yaygarayı koparmak bizlere yakışmaz arkadaşlar, bir iş kazasıdır oldu...Millet yenilmesine rağmen gık etmezken, gazeteler bizim hakkımızda olmadık, moral motivasyon düşürecek, taraftarı galeyana getirecek haberler yapıyor...Lütfen sağ duyulu olalım, bu maçın elbetteki telafisi vardır, zaten bu ülkede birinci olanı şampiyon ilan etmiyorlar artık

Yorum

• Bu bir puan bizi şampiyon yapacak.

Kahrolsun Play-Off.

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu bir puan bizi şampiyon yapacak.

Kahrolsun Play-Off.
                              Geçen yılda Manisaspor yenilgisinden sonra herkes aynı şeyi demişti..

Bu mağlubiyet bizi şampiyon yapacak

Bu laubali futbol ile bizden hiçbirşey olmaz.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen yılda Manisaspor yenilgisinden sonra herkes aynı şeyi demişti..

Bu mağlubiyet bizi şampiyon yapacak
                                Yapmadı mı Recep
                                Bu Manisa'da var bir keramet yazın bir kenara
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X