Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapmadı mı Recep? Hatta ben ilk ve tek mağlubiyetimiz bu olacak demiştim bir farkla yanılmışım.

Siz maçı çıplak gözle izlediniz, daha iyi farketmişsinizdir ama golü yiyeceğimiz o kadar belliydi ki.

Yorum

• Vardır bunda da bir hayır. Geçen sezon kendi evimizde yenilmiştik Manisa'ya. Ama ondan sonra fırtına gibi estik. Allah'ın izniyle bu senede böyle olacak. Takımımızın zamana ihtiyacı var.

Yorum

• Kora kor, dişe diş oynayacak futbolculara ihtiyacımız olacak
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kimsenin günahını almayalım ama Manisalı oyuncuların bu kadar sert oynamasının nedeni sadece ligin başlangıcı olması değildir herhalde.

Bizim oyuncular da ayrı telden çaldılar.1-0 önde olup, 10 kişi rakibine elini kolunu sağlandıra sağlandıra gol attırıyorsun.Takıma ciddi uyarı gelmesi gerekiyor.O kadar paraları sahada dolaşsınlar diye almıyorlar.

Yorum

• hata olur,koşarsın,çırpınırsın,ayak topuna kafa uzatırsın,mücadele edersin,arkadaşına yardım edersin vs vs vs yenilirsin veya berabere kalırsın o zaman hepsini sırtımda taşırım ayakta alkışlarım.

---rakip sıradan her sene küme düşmemeye oynayan ve bize ters gelen bir takım manisa,bizim gole kadar bizden daha iyi gol pozisyonlarına girdiler tolga % 100 2 tane net poz.çıkardı yinede çok şık bir gol attık ilk yarının sonunda rakip 10.kişi kalmış.

---ikinci yarı futbolcu nasıl psikolojiyle maça başlar hocalarımız veya takım kaptanı futbolcu arkadaşlara şunları deseydi bu rakip bize ters geliyor her sene canımızı yakıyor dişimizi sıkalım bunların unutamayacağı bir ikinci yarı çıkartalım farka gidelim bunların bize karşı psikolojik ve skor anlamındaki üstünlüğünü yok edelim lige fırtana gibi başlıyalım bjk de yenilmiş hadi arkadaşlar diyen oldumu acaba....bizimkiler 10 kişi kalmış rakip karşısında sanki eksik biz gibi oynadılar yinede pozisyon bulduk ikiyi bulabilirdik ama
            bu sululukla gol atamassın 35 lik murat erdoğanın peşinden 80.dak.oyuna giren alanzinyo baskı yapmıyor sonra hata bizlerde diyor bi lider oyuncu çıkmazmı kardeşim ikinci yarı takım dökülüyor bir sorumluluk alayımda bir gol atayıp takımı rahatlatayım veya rakibin arkasında koşayımda rakibin gol pozisyonunu eriteyim diye...sonrada ilk haftadan gergin olmayın diyorlar rakiplerde kaybetti diyorlar rakipler 11/11 oynadılar.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yapmadı mı Recep
              Bu Manisa'da var bir keramet yazın bir kenara
              İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yapmadı mı Recep? Hatta ben ilk ve tek mağlubiyetimiz bu olacak demiştim bir farkla yanılmışım.

Siz maçı çıplak gözle izlediniz, daha iyi farketmişsinizdir ama golü yiyeceğimiz o kadar belliydi ki.
              Yaptı mı resmi olarak ?

Gazeteler ne diyor.

Şampiyon sahalara iniyor

(Fener için)

Yorum

• Yemişim öyle şampiyonu,

Onlar kendini kandırsın,burada UEFA onaylı,organik,canlı kanlı şampiyon duruyor.

Bizim medya ne demiş ne yazmış umrumda değil,

Çarşamba şampiyon İtalya'da sahaya çıkıyor gerisini bilmem..

Taklitlerimizden sakının..

Annenizin liginde iyi şikeler
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Herşeye negatif bakıyoruz.Geçen yılda manisaya puan verdik bunlar olabilir.Daha ilk maç rakiplerimiz bjk gs yenildi.Fenerin bugün napacağıda belli değil.Kaldıki orduspor yeni bir takım.Manisa geçen yılki kadroyu korudu ve ekstra oyuncular aldı.Biz daha yeni bir takımız.

Belki bu beraberlik bizi kendimize getirecek .Ben takımdan umutluyum.
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• tamam kadrodan 5 isim yeniydi ama 10 kişilik rakibi yenmeliydik, umarım bu gelecek maçlar için ders olmuştur...
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• şenol hocam oyuncuları azarlarken oyuncularda patavatsız yapmayıp hatalarını kabul etmeleri iyi bişe maçlara daha hırsla cıkacaklardır cunku bulundukları durumları ve aldıkları para bunu gerektiriyor

Yorum

• maç hakkında söylenecek fazla bişey yok. taktik hatalar . laubali futbolcularun çoğunlukta olması. yanlış oyuncu değişiklikleri. bir maç bitmeden diğerini düşünme psikolojisi. saçma ve bize yakışmayan bir maç oldu maalesef . ama sağlık olsun ben bu takıma güveniyorum. ama en çok üzen şeylerden beri taraftarda bir bütünlük olmaması toplasan 150 adam bağırdı benim ricam maçı oturarak izleyecek adam gitsin evinde kahvede izlesin benim neşemi kaçırmasın orada . ****ayrıca burdan zokora ya ayrı bir parantez açmak lazım kendisine çok teşekkür ederim. maçtan sonra seyirciyi selamlayan tek futbolcu oldu. helal olsun işte böyle adamlar olursa futbolcu seyirci barışır mağlubiyette bile seni alkışlar yeter ki iyi oyna orada o forma için o seyirci için olduğunu bil.
                        ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• takım daha yeni inşallah ŞL daha uyumlu oluruz. bu lig maçıdır telafisi olur şenol hoca bu takımın başındayken sıkıntı olmaz. güveniyorum ben hocama

Вы попали по адресу!

Yorum

• Maçın genelinde 2 temel sorun göze çarptı...

1- Çok sayıda transfer olması nedeniyle takımın oturmaması.....

2- Egemenin yerini hala dolduramayışımız.....

Bu iki sorunu çözersek geçen yılkinden daha kaliteli bir takıma kavuşuruz...
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu maçın 90 dakikasını izleyeceğim bir yer varmı ?

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçın genelinde 2 temel sorun göze çarptı...

1- Çok sayıda transfer olması nedeniyle takımın oturmaması.....

2- Egemenin yerini hala dolduramayışımız.....

Bu iki sorunu çözersek geçen yılkinden daha kaliteli bir takıma kavuşuruz...
                                cok guzel bir yorum olmus aynen katiliyorum.

Insallah bu Adrian bize ex askimizi unutturacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X