İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir tane kilolu abi vardı o başlattı bu diyaloğu.. durduk yere annesine sardı İlkerin oda döndü küfür etti bize sonra hep beraber başladık küfretmeye biz..manisanın golünden snrada zaten sahaya su sişesi çakmak para ne var attık..
Aferin la sana yetiştirebildiniz mi bari ben göremedim de.
He bu haftaiçi boş araziye git fırlatma, cirit atma, gülle atma, taş atma, su atma çalış. Bir dahaki maça senden %100 isabet bekliyorum.
Güvenimi boşa çıkarma.uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
Ne gerek vardı ki ? Marifet de değil hani. Joblayasım geliyor siizn gibileriİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir tane kilolu abi vardı o başlattı bu diyaloğu.. durduk yere annesine sardı İlkerin oda döndü küfür etti bize sonra hep beraber başladık küfretmeye biz..manisanın golünden snrada zaten sahaya su sişesi çakmak para ne var attık..
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Herşey bir yana maçın 40. dakikasında ''ne güzelde oluyor manisaya k...'' gibi bir tezahuratların mantıklı yanını biri bana açıklıyabilir mi.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
orada attık derken genel anlamda attık dedim..Ben hiç bişe atmadım sahaya o kadar kameranın önünde sahaya bişe atayım snra ceza gelsin ve babam ağzıma neyse..İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAferin la sana yetiştirebildiniz mi bari ben göremedim de.
He bu haftaiçi boş araziye git fırlatma, cirit atma, gülle atma, taş atma, su atma çalış. Bir dahaki maça senden %100 isabet bekliyorum.
Güvenimi boşa çıkarma.
Yorum
-
onlar bize karşıdan küfür ederken bizde onlara skor yönünden atıfta bulunuyoruz ne var bunda ?İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey bir yana maçın 40. dakikasında ''ne güzelde oluyor manisaya k...'' gibi bir tezahuratların mantıklı yanını biri bana açıklıyabilir mi.
Yorum
-
abartıyorsunuz.İlk olarak phobia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk kim bilmiyorum ama Egemen ve jaja gitmeseydi bizi kim tutacaktı onuda bilmiyorum.
JAJA mı Adrianmı?
Umutmu Henruqie mi?
Cale mi cech mi
serkanmı celustka mı ?Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Jaja dışında haklısın. Ayrıca Egemen mi .... mi ? diyecek bir futbolcumuz yok..İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabartıyorsunuz.
JAJA mı Adrianmı?
Umutmu Henruqie mi?
Cale mi cech mi
serkanmı celustka mı ?
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar bize karşıdan küfür ederken bizde onlara skor yönünden atıfta bulunuyoruz ne var bunda ?
bunun bağrılacağı zaman ve durum bellidir. dakika 40ta, skor 1-0 ken bağırılırsa kontrasını da golü yiyince rakip tribünden duyarsın.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Tezcanlı insanlarız olsun o kadar..İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun bağrılacağı zaman ve durum bellidir. dakika 40ta, skor 1-0 ken bağırılırsa kontrasını da golü yiyince rakip tribünden duyarsın.
Yorum
-
İlk maçta yaygarayı koparmak bizlere yakışmaz arkadaşlar, bir iş kazasıdır oldu...Millet yenilmesine rağmen gık etmezken, gazeteler bizim hakkımızda olmadık, moral motivasyon düşürecek, taraftarı galeyana getirecek haberler yapıyor...Lütfen sağ duyulu olalım, bu maçın elbetteki telafisi vardır, zaten bu ülkede birinci olanı şampiyon ilan etmiyorlar artık
Yorum
-
Geçen yılda Manisaspor yenilgisinden sonra herkes aynı şeyi demişti..İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bir puan bizi şampiyon yapacak.
Kahrolsun Play-Off.
Bu mağlubiyet bizi şampiyon yapacak
Bu laubali futbol ile bizden hiçbirşey olmaz.
Yorum
-
Yapmadı mı Recepİlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yılda Manisaspor yenilgisinden sonra herkes aynı şeyi demişti..
Bu mağlubiyet bizi şampiyon yapacak

Bu Manisa'da var bir keramet yazın bir kenara
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum