Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ....değerlendirme veya eleştirir yaparken dikkat edilmesi gereken şey .....takımın gerçekten geniş ve kaliteli oluşu bir yana ...hem teknik taktik olarak..hemde hırs olarak hiç bir şey ortaya konulmayışıdır.....

....bu takım gerçekten kaliteli ...fakat sen eğer 1-0 önde olduğun ve 10 kişi kalan rakibin karşısında bu kadar şuursuz ...bu kadar lakayt bu denli hırssız oluyorsan bunun ne inter maçıyla ne bireysel performansla ne ligin başı olmasıyla açıklanacak bir yanı olamaz ....

....yani üzülerek söylüyorumki bu oyunun en baştaki sorumlusu ...şenol hocamızdır....

...eksik bir manisaya karşı defans oyuncusu(cech) kadroya almak sonra karar değiştirip atak oyuncusu almak(alanzinho)...tutarsız bir davranıştır....

ben zannetmiyorumki hoca devre arasında ...çocuklar rakip onkişi az daha tempo yapın iki yi atalım rahatlıyalım diyecektide oyuncular defansa yatacaktı...sorumsuz lakayt oynıyacaktı...hiç zannetmiyorum....

.....sen defansa yat ....sonra gereksiz yere tempo yapma sonra yok efendim sonradan girenler isteneni veremedi.......senin oyununun kaderi sonradan girecek adamına bağlıysa zaten işin çok zor demektir....
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alanzinho bu takimin 18´ine girmeyecek oyuncularin basinda geliyor...Senol Hoca bu hafta ona bu mesaji yolladi!

Senol Günes´in lig icin defans göbegini bir an önce kararlastirmasi lazim.
      Beni bircogunuz elestirebilir ama su an Giray-Tayfun ikilisinden daha baska bir cözüm görükmüyor!

Zaten Senol Hoca´nin niye o kadar düsünceli oldugu anlasilmiyor mu??? Hep dedim "Nicelik degil, Nitelik istiyorum"
      Tayfun mu etmayın futboldan soğurum hayata küserim tayfun demeyin bana hele de şampiyonlar liginde aman aman.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak tufekcib tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadece 3 tane pozisyon kafamdan sayarım adamın önünden koşarak aldığı.. Fakat selçuk denen şahsiyet afedersin ama gerçekten bişe yapmıyordu..
        Mesela rakip nasıl 10 kişi kaldı ?

Yorum

• Şu Rıdvan şerefsizi bizim maçları yorumlamasın ne yapabiliriz bunun için..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam 20 milyon euroyu boşuna saklamıyoruz heralde.Play-off'ta tüm kilitleri açacağız..
            sen bak gör o para nasıl buhar olacak bir kimse bile almadan. sonra birileri burda borç 200 trilyon diye diye ömrünü çürütecek.
            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu forumda bir cok taraftar Futbolun "F"'sinden anlamiyor.
              Bence olayın psikolojik yönü de var. Bence bazılarının hırsları gözlerini kör ediyor.
              TRABZONSPOR
              Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
              Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
              ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• zokora için son bişey daha söylemek istiyorum,
                bence colman yeteri kadar kendini bu maça veremediği için zokoranın üzerine normalden fazla yük bindi orta sahada.
                colman böylemiydi geçen sene?
                çok daha diriydi,
                bi maçta top çıkmasın diye nasıl hamsi gibi atlamıştı topun arkasından.
                bu maçta o isteği yoktu.
                bu nedenle zokora ortada tek kaldı yinede elinden geleni yaptı.
                ilerleyen günlerde daha iyi olacaklarını düşünüyorum kimse ümitsiz olmasın şimdiden...
                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• yenseydik şimdi burakın jeneriklik golünü konuşacaktık...
                  paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen abi aynen. Çok kırılgan orta sahamız var. Geçen sene de çok farkı yoktu diyecem katılmayacaksın
                    Geçen yıl çok iyiydi orta sahamız..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haklısın abi, Cech harika gibi yorumlarda vardı onları göz önüne almadan sordum o soruyu.

nasıl yani cech iyi değil miydi? bir solbek olarak, bindirmeleri, pasları kötü müydü. bu kısa sürede daha ne olabilirdi. hani fikrinizi savununda, başkalarının fikirlerine" fikirlerden bahsediyorum" saygılı olun bence. cech iyiydi . henriqede iyiydi. iyi olmayan bugün için şenol hocaydı.

Yorum

• Elde ki herkes değerlendirilmeli.

Sezerden Tayfuna, Boradan Erene kadar..

Yorum

• zoruma gitti..

45.dak.bir kişi eksik oynayan takımdan gol atmadan gol yiyoruz.kesinlikle ilk maç filan dinlemiyeceksin önlemini alacaksın herkes için.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu Rıdvan şerefsizi bizim maçları yorumlamasın ne yapabiliriz bunun için..
                            İzleme Benim Gibi Küfür ettiğiniz Adamı İzlemeyin,Dinlemeyin,Okumayın...
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim nacizane fikrim geçen sene Selçuk'un serbest vuruşlarından çok goller atmıp maçlar kazanmıştık. serbest vuruşlarda bence daha etkili olmalıyız.
                              Bu konuda Adrian'a güven bence.

Yorum

• İlk olarak karaozgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocamızın açıklamalarını izlemedim ama maçın geneline bakınca ben hoca olsam bu tarz açıklamaları Colman, Alan ve azda olsa Yumlu için yapardım.

Dediklerini anlamak için Colman'ın maç içindeki Jaja'lığına, Alan'ın yenilen golde Murat'ı kovalamasına, Yumlu'nunda golü bizim gibi seyretmesine bakardım.

Bence en fazla Colman'a kızıyordur hoca. Yenilen golde iyi bakarsanız taca doğru kaçıyor. Hele ilk yarıda korner dibinde yediği bir çalım varki, dillere destan. Esas önemli olan çalımı yemesi değil zaten. Esas önemli olan sanki hiçbirşey olmamış gibi davranması. Geçen senenin ikinci yarısındaki Jaja'yı gördüm bugünki maçta sanki.

Alan ise bildiğimiz Alan. Ne uzuyor, nede kısalıyor. Mal bu, bununla idare edeceğiz artık!..

Hocanın dediği gibi;
                                "Sol ayaklı bir stoper alamadık..."
                                1. 1000% haklisin agabey, karsilasmayi izlerken en çok kizdigim 2 olay bu...

2. hoca transfer yapma hakki bitmeden 1 2 hafta önce "sol ayakli stoper almaliyiz" demeliydi, deseydi, sonra kusura bakmasin ama yaptigi zirlamak olur, almaliydikmis, Egemen gideli 3ay oldu, bulamadin mi bu sürede sol ayakli, sol da mecbur degil gözünün dibinde Dany var, begenmiyor mu onu hoca ?? gitsin Mustafa'siyla götürsün tüm seneyi o zaman, bir de yaslanmis ve ne yapacagi nasil sakatlanacagi belli olmayan Glowacki'siyle
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X