İlk olarak Fatih tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Oyunculara takılıp kalmak çözüm değil. Zamanında "Ah Şimek olsa.", sonrasında "Ah Selçuk olsa." dedik. Belki iki sene sonra "Ah Zokora olsa." diycez. Değişen oyuncular olacaktır, değişmeyen Trabzonspor'a sadece oyuncular üzerinden bakmamak olmalıdır.
İyi kadro kurulmadığı için 1 ve 5 eylüle kadar eleştiri yapılabiirdi, normaldir. Ama bundan sonra elimizdeki kadro bu."Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."
Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...
Yorum
-
Tebrikler Dorukhan geçen sezon başının tablosu ancak bu kadar güzel çizilebilirdi.İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Abi, bende sana geçen seneki kadronun zaaflarını sayayım. Sol bekimiz berbat, Cale orayı yol geçen hanına çevirmiş. Ortasahada alternatif yok, colman veya selçuk'a bir şey olsa yerini dolduramayız. Ceyhun maalesef çok formsuz. Sağ kanatta hocamız Burak Yılmaz gibi birisini oynatıyor, neden böyle yapıyor ? Bu adam tam bir kazma. Forvetimiz Umut Bulut, bir türlü kurtulamadık bu adamdan.
Geçen sezon aynen bunları düşünüyorduk. Noldu peki ? 82 puan. Bu sezonun kadrosu her türlü geçen seneden daha iyi. Yerli oyuncular konusunda zaafımız olduğu doğrudur, o konu da haklısın.
Yorum
-
Bir sorun çıkar illaha saat farki çıkar konsolosluk kapanır birşeyler olurİlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemekle olmuyor kardeşim biz hep bundan çektik Şenol Hocam ın karakterine insanlığına %100 inanırım ama sanki biraz küstüm oynamıyorum havası var.Yahu sen alex feguson u Trabzonun çık şu oyuncuyu beğeniyorum de ben de göreyim o beğendiğin topçuyu almayan yönetimi.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
bu maçı ölçü almıyorum,saha kötü takım kötü kısaca herşey kötüydü.inter maçındaki oyunumuz bize ilerisi için çok önemli,o maçtan sonra şenol hocayı ve takımı değerlendirelim..bizim iyi rakibe karşı iyi ,kötü rakibe karşıda kötü oynama hastalığımız aynen devam ediyor.
Yorum
-
selçuk ve egemen şenol hoca gelmeden önce her maç sonu en çok küfür edılen futbolcuların başında gelıyordu.yaptıkları pas hatalarını saymaya matematık pröfesörü bıle yetmezdı.koduğumun çobanlarıydılar yanı.ıkısının yerı falan yok takımda.süper takım oluşturuldu.ıkıde bır şenol hoca kadro kısitlı demış yalanları yaymaya calısan arkadaşlar bırakın bu işlerı.takımı destekleyın kardesım.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Emre kadar hızlı oynayamasa da Selçuğun oynadığı takım emreninkinden daha önce takım olur..İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şey iddia ederken somut bilgi gerekli. Ben Selçuk'a gelen bir teklif hatırlamıyorum. Belli ki sen de hatırlamıyorsun. Dedikodu bile olmadı. Üstelik en büyük hayalinin Avrupa olduğunu da kendi ağzından duydum.
Herkesin bir futbol görüşü var saygı duyarım. Benim görüşüme göre de Selçuk ne İspanya ne de İngiltere gibi tempolu liglerde tercih edilmez. Çünkü kendisinin tempolu oynama yeteneği yok. Bazı renktaşlar bu özelliğini tempoyu ayarlıyor şeklinde ifade ediyorlar (Murat kesinlikle direk sana değil, futbol yorumcuları da böyle söylüyor
) ama asıl söylenmek istenen ya da istenmeyen
tempolu oynayamadığıdır. Milli maçlarda da Emre ile oynadığında her zaman figüran rolünde kalır.
Mesela Gökhan Gönül, her yıl Avrupa'dan teklifler alır. Çünkü Avrupa çapında bir oyuncu. Mesela Arda, işte gitti. Selçuk kocaman bir balondur. Kötü oyuncu demiyorum. Gereğinden fazla şişirilmiş bir oyuncudur.
Gs nin transferlerine bakarsak her biri menajer transferi. Ülke Avrupa'nın Katar'ı haline geldi. Sezon sonu bahsettiğiniz oyuncuların ve bizim yabancılarımızın durumunu hep birlikte görürüz.
Ben Selçuk süper yıldızdır demedim ki abi..eğer takım olmaya çalışıyorsanız ve bu süreçte sabırlı oyunculara ihtiyacınız varsa,Selçuk bu adamlara verilecek ilk örnektir..Herkese Merhaba
Yorum
-
...ya henrique nin ne suçu var anlamış değilim...henrique son yıllarda gördüğüm en iyi fırvet...girdikten sonra da gayet güzel oynadı...ne yapması gerekiyordu...hocaların maçtan sonra direk oyuncuları hedef alan sözleri şık olmadı benceİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehenruqie haftaya patlama yapacak bi yere yazın.Şenol hocadan mesajı aldı.....
Yorum
-
bu takıma sahip çıkmalı.Yeniden takı olmaya çalışan bir ekibizki aldığımız oyuncularında büyük çoğunluğu kaliteli adamlar.Yediğimiz gol tekrar belirtiyorumki mustafa-giray yetersizliği ve haftaiçi olan inter maçı düşüncesi.Ayrıca yapılan çoğu değişiklikte inter maçında zinde kalmak içindi.Halilin çıkması cech'in alışması,henrique nin aynı şekil...Bu kadar basit düşmeyelim formdan taraftar olarak benceTrabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması
...
Yorum
-
Diğer bir eleştirim de şenol hocaya. Bu takımı sahaya sürüyor ama kimin nerede oynadığı bile belli değil. Maçı izlerken başım döndü resmen. Adrian, volkan şen, burak ve halilin tam olarak hangi mevkide oynadıklarını anlayamadım.
Diğer bir konu şu bek olayı. Geride de kim nerde oynayacak belli değil. Celustkayı stoper olarak aldık adam stoper hariç her yerde oynadı savunmada bu özelliği olmamasına rağmen. Celustka bek oynayacak bir oyuncu değil, mustafa yumlu da bek oynayacak oyuncu değil. Celustka sol bekte oynuyordu sonra adam sağ beke geçti yerine marek cech geldi. Sonra sağ bekteki serkan da ileride bir yere gitti tam nerede oynadığını da anlamadım.
Kısacası şenol hocaya eleştirim sürekli oyuncuların yerleri değişiyor bana göre bu çok büyük bir dezavantaj.
Yorum
-
şenol hocanın ve ünal hocanın mac sonu röportajlarını yeni izleme imkanım oldu gayet yerinde tesbitler özellikle şenol hocanın 2. yarıda giripte üzerine düşeni yapmayan kişi cezasını çekecek dedi bu kişide herhalde alanziho oluyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum