Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=abcabca;1918034287]üstte "management ıssues" yazıyor sanırım ayar çekiyorlar altta yayın devam ediyor

Teşekkürler ...
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu anda seyredebiliyorsan cevabımı aldım..Teşekkür ederim...Benim usta dün eoulsattan üzerinden verecek yalnızca dedi..Türksat uydusu üzerinden yayını bitirdi dedi...Adamın yeni çanak teklifinin gerçekliğini araştırıyorum.
      Senin usta biraz sallamış gibi abi, Türk kanalı Türksat üzerinden yayınını neden durdursun.
      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Rusya'da bitime 7 hafta kala Moskova derbisi oynandı, lider CSKA'yı deplasmanda perişan eden Dinamo Moskova puan farkını ikiye indirdi. Spormax'ten canlı yayınlanan karşılaşmada Dinamo Moskova, CSKA Moskova'yı 4-0 mağlup etti.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senin usta biraz sallamış gibi abi, Türk kanalı Türksat üzerinden yayınını neden durdursun.
          Teşekkür ederim..Ben de ustaya sallıyayım şimdi...

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bilmiyorum ama benim digiturk 2 kez kurulum yaptım ısrarla eulsatı seçmemi söylediler telefonda
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Gözünüzü seveyim yenilemeyin şu ligtv leri. Gerekirse gidin her maçı kahveden izleyin. Ben öyle yapacağım. Ölürüm de yenilemem.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ligin başlamasıyla birlikte İDDAA'ya hucüm eden sporseverler için Fenerbahçe Samandıra tesislerinde iddaa hattı kuruldu boşu boşuna para vermeden süper lig maç skorlarını önceden direk olarak alabilirsiniz;
                Tel: 0 216 311 62 25

Arkadaşlar arayın yukarıdaki numarayı harika geyik oluyor akşamki maç skorlarını sorun
                Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gözünüzü seveyim yenilemeyin şu ligtv leri. Gerekirse gidin her maçı kahveden izleyin. Ben öyle yapacağım. Ölürüm de yenilemem.
                  kahveye verdiğin para nereye gidiyor...?

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gözünüzü seveyim yenilemeyin şu ligtv leri. Gerekirse gidin her maçı kahveden izleyin. Ben öyle yapacağım. Ölürüm de yenilemem.
                    Farklı yollara saptık...Dediğini yapıyoruz da...Yinede bilgiye ihtiyaç var...

Yorum

• Bu macin kilit adami adrian olur
                      http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• Kahveye verilen para da ligtvye ödeniyor ama,orda sadece bir abone için ödeme yapılıyor. Evde olunca herkes kendi aboneliğini ödüyor kazandıkları para artıyor yani.

Yorum

• İlk olarak meseco tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ligin başlamasıyla birlikte İDDAA'ya hucüm eden sporseverler için Fenerbahçe Samandıra tesislerinde iddaa hattı kuruldu boşu boşuna para vermeden süper lig maç skorlarını önceden direk olarak alabilirsiniz;
                          Tel: 0 216 311 62 25

Arkadaşlar arayın yukarıdaki numarayı harika geyik oluyor akşamki maç skorlarını sorun
                          süpermiş, bende hemen arayım sorayım maç sonuçlarını ne olsa her şeyi önceden ayarlıyorlar.. ççççççççç
                          Emekleri çaldın yine.
                          Günahkarsın Fenerbahçe !
                          Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                          Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kahveye gidiyor. Kahveci o ücreti zaten sabit olarak ödüyor Lig Tv'ye. Ben gitsem de gitmesem de değişmiyor. Benim verdiğim para ise onların oluyor.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kahveye verdiğin para da lig tv ye gidiyor fakat, bu bir protestodur.
                              Emekleri çaldın yine.
                              Günahkarsın Fenerbahçe !
                              Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                              Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• bugün cska-dinamo maçını izledim inşallah 2 maçtada puanlar alacağız onlardan çok kötüler şu an çok
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X