Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tayfun mu etmayın futboldan soğurum hayata küserim tayfun demeyin bana hele de şampiyonlar liginde aman aman.
    Bak yazmisim, lig icin.

Bunun icin bana kizma, git Sadri Sener´e kiz..Senol Günes niye bu kadar dertli???
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...arkadaşlar ...colman ...bir maçın ardından ..derbi veya büyük bir maç varsa o maçta aklı sonraki maçta oluyor....bugünde aklı inter maçındaydı....bu ilk kez olmuyor....

...aklı sahada olan bir colmanın neler yaptığını hepimiz biliyoruz....bu yüzden eleştirirken düzgün eleştiri yapalım....

....avrupa maçları için gerçekten kadromuz iyi ancak lig maçları için aksayan bölgelerimiz var....ligdeki bu açığı hırla ve koşarak aşmamız lazım yok sa böyle çok canımız yanar...
      Pardon avrupa maçları için kadromuz iyi mi? Benfica maçını hatırlatırım. Adamlar resmen acıdı bize. Yoksa görürdün kaç kaç bitiyodu.

Yorum

• Sadece zaman diyorum. İlk 5 haftalık süreçte fazla kayıp yaşamazsak. Bu takımın makine düzenini alacağına inanıyorum.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Sezonu zaten erken acan ve 3 resmi mac oynayan trabzonspor bugün cok kötüydü...
          Kimse gelipte daha ilk mac veya lig uzun maraton demesin...
          Rakip 10 kisi 1-0 öndesin ve nasil oluyorsa her atakta manisaya o kadar bos alan birakildiki bir an biz mi 10 kisi oynuyoruz diye düsündüm....

10 kisi oynayan rakibe karsi 1-0lik skoru koruyamiyorsan bi problemin var...
          Cünkü tuhaf olan kontra ataktan gol aradik ondan sonra ve manisa atak oynadi...

Senol hoca bu takimi hemen toparlamali ve bir kac kisinin kulagini cekmesi lazim...

Ve son olarak söylemeden edemeyecegim: mustafa yumlu nasil trabzonsporun topcusu hala anlamis degilim..demek besiktasa bi gol atmak bir futbolcunun gelecegini acayip bir sekilde sekillendiriyor...
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence de iyiydi tabii ki ama yine 2'si yalnız kalıyordu rakip rahatça geçiyordu orta sahayı onu demek istiyorum Ben orta sahada oynayanlardan değil de daha çok onlara yardım etmeyenlerden kaybediyoruz diye düşünüyorum.
            Engin-Colman-Selçuk'un beraberce pres yaptığı maçları izledik..bu adamlar oyunu 2 yönlü oynayan adamlardı..şimdi bu pres gücünü bulmamız çok zor görünüyor..
            Herkese Merhaba

Yorum

• takımı hiç beyenmedim takımın maç eksigi var bireysel olarak yeteekli ler tsms tskım olsrsk rezil durumdayızçççç
              1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadronun geniş ve kaliteli olduğuna katılmıyorum..

Bence bu kadro çok kaliteli isimlerden oluşmuyor..Şenol Güneş de buna sık sık vurgu yapıyor..hem gidenlerden "en iyileriydi" diye bahsetti hem de son basın toplantısında "30 kişiden bir 11 çıkartamayabilirsiniz" dedi..bence hoca da bu kadrodan memnun değil..
                Doğru takımıın hocası benim ya ondan oda eleştiriyor.Kardeşim çık de ki ben bunları istiyorum bunları istemedim.Eğer senin isteiğine göre yapılıyorsa transferler koyarsın tepkini.Gerçi hocanın en çok karşı çıktığı transferin henriuque olduğu yönünde yorumlar var

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ''Yedek oyuncuların sahaya girdikten sonra oyun eksikliği beni üzdü. İlk 11'de düşündüğüm oyuncuları dinlendirmemem, gerekirse yarın kadroya almamam gerekiyor. Bana gösterdiği hareket o oldu''

Ajansspor'dan alıntıladım bende. Buradan Henrique'yi çıkarıyorum ben.
                  Resmi Site dışında ki hiç bir siteye itibar etmemeni öneririm ama senin bileceğin iş tabi.

Yorum

• Zokora Orta Alanda tek Başına Top Kesip,Atak kesip,Top dağıtmaya çalıştı...90 Dakika Boyunca Oyundan Kopmadı,Mücadele etti,Kazanma Hırsı Üst Seviyede idi..

Ya Colman ?

Objektif olalım Arkadaşlar...Yorumlarda Duyular Değil Düşüncüler Ön Planda olsun...

Klavyeden daha Sağlıklı Yorumlar Çıkacaktır..
                    En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 23:55.
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende bunu anlatmaya çalışıyorum geçen senenin 23 kişilik kadrosu bu senenin 30 kişilik kadrosunda daha kaliteli.

Şenol Hoca ısrarla gidenlerin yeri dolmadı derken biz Selçuk'u aramadık diyoruz ne kadar ilginç değil mi?
                      kadroda 31 oyuncu var ve şenol hoca memnun değilse gitsin bir aynaya baksın . şenol hoca bu takımın sadece td değil, taraftar ondan çok şey bekliyor hatta herşeyi bekliyor... şenol hoca camia üzerinde ki gücünün farkına varsın. benim bu camiada en güvendiğim insan şenol hocadır ama ne yazık ki o kendine o kadar güvenmiyor!!!

Yorum

• Selçuk'un da, Egemen'in de... Yeter da arkadaşlar, 4 aydır aynı muhabbet. Gidenleri anmak yerine, yeni takımdan nasıl maksimum verim alınır onu düşünmek lazım.
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Maci nasil olursa kazaniriz havasindaydik...Neyse ilk mac yinede problem degil...

Colman beni deli ediyor...kötü hali cekilmez...sapara olmasi iyi oldu en azindan zaman zaman oturur...

Kadro gecen seneden banko iyi zaten biraz tempo yapinca farkimiz ortaya cikiyor.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak oflu başar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yav 50 tane adam aldık dahla mustafa giraya kaldık bunlarla bu iş olmaz maçta ilk 20 dakka adamlar topu ileri çıkaramadı
                            50tane adam aldıkta bunlar içinde stoper yok
                            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Geçen sezonun takımı dağılırken transferde yanlış üstüne yanlış yapıldı.Takımdan giden yerli futbolcuların yerleri yabancılarla doldurulmaya çalışıldı bu da uyum sürecini uzattı.

Konuşmak için erken ancak bu kadroyu toparlamak için bir 20 milyon Euro daha harcamayız umarım...
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doğru takımıın hocası benim ya ondan oda eleştiriyor.Kardeşim çık de ki ben bunları istiyorum bunları istemedim.Eğer senin isteiğine göre yapılıyorsa transferler koyarsın tepkini.Gerçi hocanın en çok karşı çıktığı transferin henriuque olduğu yönünde yorumlar var
                                Basın Toplantısında Dedi Ya... Haziran Ayındaki Toplantıda...
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X