Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nasıl yani cech iyi değil miydi? bir solbek olarak, bindirmeleri, pasları kötü müydü. bu kısa sürede daha ne olabilirdi. hani fikrinizi savununda, başkalarının fikirlerine" fikirlerden bahsediyorum" saygılı olun bence. cech iyiydi . henriqede iyiydi. iyi olmayan bugün için şenol hocaydı.
    Abi Cech'e kötü demedim ben yanlış anlaşılma oldu sanırsam.

Demek istediğim Henrique 30 dakika'da çok kötü oynadı olarak nitelendiriliyor, Cech 15 dakika'da Harika oynadı olarak nitelendiriliyor bunu demek istedim.

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim nacizane fikrim geçen sene Selçuk'un serbest vuruşlarından çok goller atmıp maçlar kazanmıştık. serbest vuruşlarda bence daha etkili olmalıyız.
      Adrianı izlediniz mi bilmem ama çok fena kullanıyor firikikleri, mükemmel ortalar açıyor.

Yorum

• Golümüz çok güzeldi adrianin sitilini biraz şikecilerin Alex'e benzetiyorum olumlu transfer ama defans Allah'lık.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak holaysa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cech'i inter maçında solda celu'yu sağda oynatmak istiyorsa bu oyuncuları bu mevkilerde denemek istemiş olamaz mı, oyuncu değişikliklerinden ziyade ruhsuzluk ve disiplinsizlik bana koyuyor. Alan sadece yılda 2 maç kazandıracak ve diğer maçlarda hiçbir halt yapmayacaksa sözleşmesi dolmadan satılmalı. Türkiye ligi fizik gücü de istiyor, adama üflesen yere düşüyor zaten. Alan yerine diri saparayı her zaman tercih ederim.
          Maçın berabere bitmesi. Yediğimiz golden anlaşılacağı üzere defansın ortası çok kötü. Kısaca Mustafa Yumlu bu takımda direkt oynayacak kapasitede ya da çeviklikte bir oyuncu değil.

Yorum

• Serbest vuruşları Colman dururken Zokora'ya kullandırtmak büyük haksızlık bence yanlış yapıyor teknik ekip.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• Bugün Egemen ve Selçuk olsaydı emin olun kaybederdik maçı.Tamam takım daha oturmadı.Orta sahada top yapacak ve defanstan top çıkaracak kimse yok.Mustafa ve Giray olmadı.İyi bir stopere ihtiyacımız var.Beğenmesenizde bir Lugano çok işimize yarardı.Bir de bizde şut atacak adam yok.Attığimız şutlar çok cılız.

Yorum

• bu takım selçuğu falan aramaz rahat olun; bu takımdaki tek sorun geçen seneki mücadele ve puan kaygısını yeniden oluşturmaktır; ayrıca play of sistemine lig içindeki puanlardan avantaj taşınıyor o yüzden ligde önemli ilk dörtle bitmiyor her şey...
                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                RİLKE

Yorum

• fenerle bursa samp. ligine gtmeliymis trabzonlular kusura bakmasn falan dyor

Rıdvan şerefsizi demiş faceden

İzleyen var mı dedimi böyle bişey..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• benim için adrian ve volkan tam bir hayal kırıklığıydı alanzinhoyu saymıyorum bile

colman ayağına topu alınca başını kaldırıp etrafı analiz ediyor alanzinho ise yaralı dana gibi manasız mansız biyere toslayıncaya kadar koşuyor

adrianın pasları tek kelimeyle berbattı 2-3 pozisyon pas beceriksizliği yüzünden harcandı yaptığı asistte bile hatalıydı buraka dua etsin
                    "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                    (ALINTIDIR)

Yorum

• Yabancı sayısı arttıkça başarı oranı artmıyormuş demekki.Yerli oyuncu kalitesinin artması gerektiğini söyledik durduk oynatmadığımız yabancılar varken yabancı transfer etmeye devam ettik.
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen yıl çok iyiydi orta sahamız..
                        Bence de iyiydi tabii ki ama yine 2'si yalnız kalıyordu rakip rahatça geçiyordu orta sahayı onu demek istiyorum Ben orta sahada oynayanlardan değil de daha çok onlara yardım etmeyenlerden kaybediyoruz diye düşünüyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu konuda Adrian'a güven bence.
                          Zokora bırakırsa neden güvenmeyelim..

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben kaçırmışım. Kimlerden teklif geldi. Dedikodu dışında somut örnek var mı ?
                            Bir tek tane bile dedikodusu yok sadece bir tane bile yok.Selçuk kimden teklif almış bir tana söylesin arkadaş sadece bir.
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim için adrian ve volkan tam bir hayal kırıklığıydı alanzinhoyu saymıyorum bile

colman ayağına topu alınca başını kaldırıp etrafı analiz ediyor alanzinho ise yaralı dana gibi manasız mansız biyere toslayıncaya kadar koşuyor

adrianın pasları tek kelimeyle berbattı 2-3 pozisyon pas beceriksizliği yüzünden harcandı yaptığı asistte bile hatalıydı buraka dua etsin
                              Adrian'mı :O Yapma gözünü seveyim..
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• rıdvan dilmen şerefsizi saçma sapan konuştu

trabzon ile beşiktaş'da gönderilmemeliymiş vay efendim neden gönderilmiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X