Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hocamizda bu maci yeterince önemsemedigi degisikliklerinden ve oyun ici rotasyonlarindan gözüküyordu bence

eger antrönörün bile bu görüntüyü veriyors oyuncu ne düsünsün...

Yorum

• @magicyattara

Murat 3 senede oluşmuş bir orta sahayla daha 3 maç yan yana oynamamış bir orta sahayı kıyaslamak ne kadar adil.

Bunu yapmayalım ilk 11 inde 6 yeni futbolcusu olan bir takımdan söz ediyoruz.

Zokora 31 yaşında doğru sahi Xavi kaç yaşındaydı.31 yaş o seviyede bir oyuncu için en verimli yaş.

Vurun ama öldürmeyin.

Bu takımın defans kurgusu iyi değil ve mevcutlarla bu nasıl düzelir bilmiyorum.
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Serdar Aziz gibi bir stoper bu takim icin ilac olurdu.
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim için adrian ve volkan tam bir hayal kırıklığıydı alanzinhoyu saymıyorum bile

colman ayağına topu alınca başını kaldırıp etrafı analiz ediyor alanzinho ise yaralı dana gibi manasız mansız biyere toslayıncaya kadar koşuyor

adrianın pasları tek kelimeyle berbattı 2-3 pozisyon pas beceriksizliği yüzünden harcandı yaptığı asistte bile hatalıydı buraka dua etsin
          Sende abi futbolu bilmediğinden şüphem yok.. Nyse kalsın

Yorum

• ...arkadaşlar ...colman ...bir maçın ardından ..derbi veya büyük bir maç varsa o maçta aklı sonraki maçta oluyor....bugünde aklı inter maçındaydı....bu ilk kez olmuyor....

...aklı sahada olan bir colmanın neler yaptığını hepimiz biliyoruz....bu yüzden eleştirirken düzgün eleştiri yapalım....

....avrupa maçları için gerçekten kadromuz iyi ancak lig maçları için aksayan bölgelerimiz var....ligdeki bu açığı hırla ve koşarak aşmamız lazım yok sa böyle çok canımız yanar...
            deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
            ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
            ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kadronun geniş ve kaliteli olduğuna katılmıyorum..

Bence bu kadro çok kaliteli isimlerden oluşmuyor..Şenol Güneş de buna sık sık vurgu yapıyor..hem gidenlerden "en iyileriydi" diye bahsetti hem de son basın toplantısında "30 kişiden bir 11 çıkartamayabilirsiniz" dedi..bence hoca da bu kadrodan memnun değil..
              Bende bunu anlatmaya çalışıyorum geçen senenin 23 kişilik kadrosu bu senenin 30 kişilik kadrosunda daha kaliteli.

Şenol Hoca ısrarla gidenlerin yeri dolmadı derken biz Selçuk'u aramadık diyoruz ne kadar ilginç değil mi?
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gole kadar gayet iyi oynadıklarını belirten Güneş, �Golden sonra kopukluklar başladı. Skora göre rehavette kapıldık ve dirençsiz oynadık. Pas hatalarımız vardı, pozisyonlarımız vardı ama 11'e 11 iyi oynadığınız bir oyunda rakip eksikken kötü oynamak konsantrasyonu eksik olan oyuncunun bıraktığı izlerdir. İkinci yarı rakibimiz ne kadar dirençli ve inançlı ise biz o kadar dirençsiz ve inançsız oynadık. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçı, milli takımlardan dönen oyuncular vardı ama mazeret değil." dedi.

Hangi yeri okuyarak bunu anladın kardeşim bana söylermisin?

Resmi siteden alıntıladım bu arada.
                ''Yedek oyuncuların sahaya girdikten sonra oyun eksikliği beni üzdü. İlk 11'de düşündüğüm oyuncuları dinlendirmemem, gerekirse yarın kadroya almamam gerekiyor. Bana gösterdiği hareket o oldu''

Ajansspor'dan alıntıladım bende. Buradan Henrique'yi çıkarıyorum ben.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yediğimiz golde defans %20 orta saha ise %80 suçlu bana göre... golde hem zokora hem colman pres yapmadılar, oysa bütün maç iyiyidiler. biraz şans da yanlındaydı rakibin. olur böyle hatalar. önemli olan ders çıkarmak.

daha iyi olacağımıza inanıyorum Allah'ın izniyle. bu kadro bu ligi yine şampiyon tamamlayacak inşallah.
                  %1000 defans ve Colman suçlu, adam asisti yaparken sanki Colman oyunda yokmuş gibi vurdum duymaz bir bakışı var. Mustafa ile Giray da bizim gibi adamlar izliyor. Defansa acilen çözüm bulunmalı yoksa şampiyonlar liginde şamar oğlanına çevirirler bizi.

Yorum

• selçuk'u değil ama egemeni arayacağız bu sene
                    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                    -ismail-

Yorum

• Henüz erken , takımın en kritik bölgelerinde nöbet değişmi olmuş , daha bir bu kadar hiç denenmemiş oyuncu var . Takıldığımız maç varsın Manisa olsun . Bu seneki derdimiz Manisa değil .

96. sayfada hem 96 senesindeki tezgahı hemde Eylülün ortasında lig başlatan geçen seneki ahlaksız oyunu anarak , bu sezon çok daha başka ufuklara yol açacağız diyor ve temenni ediyorum .

Takımımız Inter karşısında gereken özveriyi sahada gösterecektir .

Yorum

• Selçuk için ağlamaya gerek yok gitmek istedi gitti yeri de doldu sorun defans takım düzene girecek ama defansın düzene girmesi imkansıza yakın.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• rakip mi 10 kişiydi biz mi hiç belli değildi geriye neden çekildik bu kadar bu kadar laubali oynanır mı skoru ondan sonra ne yaparsan yap resmen 1 puanı adamlara hediye ettik

Yorum

• Bizimkiler 1-0 önce gectikten sonra adeta oyunu biraktilar ve bi antreman maci havasina girdiler sanki böyle devam ederlerse dibe vururuz yoksa onun haricinde biz cok iyi bi takim olma yolundayiz, hadi SIKIYORSA intere karsi böyle oynasinlar ama öyle olmayacak cok önemseyerek ciddiyetle maca cikacaklar.

Yorum

• İlk olarak tufekcib tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sende abi futbolu bilmediğinden şüphem yok.. Nyse kalsın

benim futbolu bilmek gibi iddiam yok sen benden daha bilgili isen paylaş olsun bitsin
                              "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                              (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burağı kacırıpta bir tane bile pozisyon bulamadık kontrodan...yoksa macı koparırdık...selcuk gibi pas atan yok burağa...
                                Ne yalan söyleyeyim ben selçuğuda egemen'ide mumla arıyorum. İsterseniz kıvın sövün ama maalesef ki böyle ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X