Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen yıl genelde kısa paslarla oynayan bir orta sahamız vardı..kısa ve bol pas yapıyorduk..Zokora nedense kısa pas yapmıyor..aldığı tüm topları ters tarafa uzun atıyor..sisteme uyumuzluk diyebiliriz buna..bu yaştan sonra da ne kadar uyum sağlar Allah bilir..
    Yine Selçuk diyeceğim kızacaklar bana.

Selçuk takımın ritmini de iyi ayarlıyordu mesela...
    Bordomavi.net

Yorum

• İlkyarı takımımız Mustafa'nın uzun toplarına mahkum bırakıldı inanamıyorum.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bugün Senol Hoca´yi elestirebilecegim tek sey (ki bunu hep yapiyor), rakip uzun oyuncusunu oyundan aldiginda, iki agir stoperden birini degistirmeliydi..ister direk, ya da mevki olarak!
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umarım gerçekten ders olmuştur bu maç. Beraberliğe takılmıyorum hiç ama bu ciddiyetsizlik bir daha olmamalı .
          KAtılıyorum abi. BElki 5 tane daha atıcaktık ama işte.. Olmadı.. Çok konsantresizdik

Yorum

• Samsun gibi takımlar böyle davrandığı sürece ilerleyen senelerde tekrar hak ettikleri 2. lige dönecektir
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              samsunun taraftarının nasıl olduğunu biliyoduk zaten de, adamlar için 55 dakkada şampiyon samsun yazdık koskoca tabelada.
              şimdi keşke öyle saçma bişey yapılmasaydı diyorum.
              rize bize yeter gerisi hikaye...

oda bızım saflıgımız bosver takma...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen yıl genelde kısa paslarla oynayan bir orta sahamız vardı..kısa ve bol pas yapıyorduk..Zokora nedense kısa pas yapmıyor..aldığı tüm topları ters tarafa uzun atıyor..sisteme uyumuzluk diyebiliriz buna..bu yaştan sonra da ne kadar uyum sağlar Allah bilir..
                Hüseyin'e kısa pas atıyor diye kızardık. Selçuk'u da defans arkasına uzun atıyor diye sevmiştik
                Murat orta sahamız son yüzyılın en iyisi az biraz sabır.

Yorum

• Colman'ın akılların nerede olduğunu söyledi açık açık;

Rakibin direncini kıramadıklarını kaydeden Colman, ''İyi bir başlangıç yapamadık ama önümüzdeki tarihi maça bakmamız lazım'' dedi.

Resmi Site

Yorum

• umarım Şenol hoca Henrique'yi ilk 11'e almama gibi bir hataya düşmez.Ben bugün Henrique'nin takım arkadaşlarından daha fazla bir laubaliliğini de görmedim

Yorum

• Bunu 10 defa yazdım yine yazıyorum

Bu ikili ortasaha sevdasından vazgeçmedikçe her maçımız tehlikede. Geçen sezon arkada Egemn gibi çabuk bir defans ilerde Umut gibi bir pres canavarı varken bile ikili ortasaha oynadığımız maçlarda ecel terleri döktük. Bu sene ne Umut ne Egemen var ama biz hala ikili ortsahada diretiyoruz. Acilen Aykutun ortsaha kugusunda yer alması şart.

Yorum

• cska bugün 5-0 yenildi onlarda bizim gibi rezil oluruz sampiyonlar liginde diyormudurlar acaba bi mac kötü gecti diye takimdan ümit kesilmez.

Yorum

• yav 50 tane adam aldık dahla mustafa giraya kaldık bunlarla bu iş olmaz maçta ilk 20 dakka adamlar topu ileri çıkaramadı

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla hocam esas soru şu sen olsan bu lige giray mustafa ve glo yla başlarmısın bunnun suçlusu kim.
                            Aynen doğru biz niye boşa yırtınıyoruz ki vallaha iyi dedin renkdaşım sorunun kaynağına bakmamız lazım 20 milyonu ne yaptılar acep Sadri şenerin kendisine dediği gibi futboldan anlamam, yani hayırdır ne kulübü yönetiyorsun. Şenol hocada transferde bir kelam etmez zaten, olan bize oluyor her zamanki gibi.

Yorum

• Takımda altyapı tekniği olarak (yerden, sert, isabetli) en iyi pas atan Zokora.

Yorum

• acıkcası sportoto şikeligi benim için önemli degıl önemli olan ş.ligi.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X