Zokora Sahanin acik ara en iyisiydi ya hangi Maci izlediniz.1 Top bile kaybetmedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu kadar ince görmeyinİlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine bize oyun yapmış tff fikstürde, galatasarayı takip ediyoruz en kızdığım şey, gsye yenilip gelen takım bize direnecek, şuna yönetim bişe diyemedimi fikstür çekiminde.
Geçen senede feneri 2 hafta ile izliyorduk.
He benim düşüncemde gs yenerse moralleri bozulcak ve düşene bir tekme de biz vurucaz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Alanzinho yerine Aykut hamlesi daha yerinde olmaz mıydı ? Her maçta mutlaka Aykut geçen sene de Ceyhun'u alırdı hocamız. Bu sene Alanzinho'ya dönmüş. Tek eleştirim bu.En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 01:40.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Yine başlamış kelle avı...
Ben çok rahatım bu lig beni ilgilendirmiyor.
Çarşamba günü mühim.
Kadro sıkıntısı var.
Adrian. Keşke cezalı olmasaydın...Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Bu takım ligde şampiyon olabilecek ve şl de de belli bir başarı elde edebilecek kadroya sahip bir takım.
Önemli olan bu takımı bir takım haline getirebilmek.
Topu kaybedince oyuncuların yarısı rakip sahada kalmasın. Hepsi topun arkasına geçsin ve takım savunmasına katkıda bulunsun. Böylece takım hem daha fazla süre bir arada kalır, birbirine daha yakın oynar, birbirine daha kolay yardımcı olur ve en önemlisi de oyunculardaki yetenekleri daha da açığa çıkartır. Yoksa burak top kaybetsin ilerde beklesin top gelmesini diğer 2-3 oyuncu da öyle olursa burada bir takımdan söz etmek saçma olur.
Yorum
-
Şike olaylarından sonra futboldan soğudumu hissetmiştim ve test ettim bu maçta.Maçlarını kacırmazdım ama izlemek istemedi canım.
Çarşamba günü bambaşka .Şimdiden başladı heyecan
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bu takımın takım olması 6 7 haftayı bulur fazla yara almadan takım ruhunu yakalayabilmek dileği ileİlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım ligde şampiyon olabilecek ve şl de de belli bir başarı elde edebilecek kadroya sahip bir takım.
Önemli olan bu takımı bir takım haline getirebilmek.
Topu kaybedince oyuncuların yarısı rakip sahada kalmasın. Hepsi topun arkasına geçsin ve takım savunmasına katkıda bulunsun. Böylece takım hem daha fazla süre bir arada kalır, birbirine daha yakın oynar, birbirine daha kolay yardımcı olur ve en önemlisi de oyunculardaki yetenekleri daha da açığa çıkartır. Yoksa burak top kaybetsin ilerde beklesin top gelmesini diğer 2-3 oyuncu da öyle olursa burada bir takımdan söz etmek saçma olur....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Adaş Adrinanın Cezası kalkmadı mı yav...İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine başlamış kelle avı...
Ben çok rahatım bu lig beni ilgilendirmiyor.
Çarşamba günü mühim.
Kadro sıkıntısı var.
Adrian. Keşke cezalı olmasaydın...Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
ayni egemenin oynadigi besiktas savunmasini bugun delik desik ettiler.hemde gobekten eskisehir onca pozisyon buldu..neredeydi egemen?İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYediğimiz gol Egemen'i hatırlattı bana...Olsaydı o golü yemezdik eminim..
yedigimiz gol bana gecen seneki manisa macini hatirlatti.gol attik adamlari sallamadik sonra boyumuzun olcusunu almistik.bugunde aynisi oldu.
elestirilecek cok konu var ama bu maci kaybetmemizin esas nedeni ciddiyetsizlik.
kirmizi karttan sonra nasilsa mac bizim dedik ama yemedi tabii..
Yorum
-
Çarşamba günü umarım böyle futbol oynamayız..
Adrian her yönüyle farklı olduğunu gösteriyor bu arada"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum