Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek tek bakıldığında Tolga, Adrian, Zokora, Burak, Giray, Celustka gayet iyiydi. Mustafa'yı da belki bu gruba katabiliriz.

Colman beklentilerin oldukça altındaydı. Hiç önemsemedi desek yeridir. Serkan uzun zamandır olduğu gibi yine kötüydü. Bir türlü geçen sezonun ilk yarısındaki Serkan'ı geri getiremedik. Volkan Şen takım oyununa katkıda bulunduğunda, paslaşmalarda iyiydi, ancak bire birde sıfırdı. Halil de pek sırıtmadı ancak hücuma neredeyse hiçbir katkısı olmadı. Alanzinho'nun neden oyuna girdiğini bile anlayamadım. Kesinlikle Aykut girmeliydi. O nedenle bana göre bugün Şenol Hoca da oldukça hatalıydı. Sadece bu yüzden değil. Onun da aklı biraz Inter maçında gibiydi. Inter maçında oynatacağı oyuncuları ve defans dizilişini denemeye çalıştı. Olmadı. Cech'ten pek bir şey anlayamadık. Henrique de fena değildi ancak arka direkte Alanzinho'nun çıkardığı topa vurabilmeliydi..
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Stoper konusunu Zokora'yı veya Aykut'u önlibero oynatarak çözebiliriz.
      Bordomavi.net

Yorum

• Böyle bir sacma beraberlik yok yaaa

Yorum

• Her zamanki gibi hemen herşeyi silip atıyoruz.

Az sakin
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Yahu takım hüzumda oynadı Henrique de gayet iyi oynadı bu Giray hastaları nerdeler ya ben onları merak ediyorum. Ben hala lafımdayım Giray değil Trabzonpor da bank asya da zor oynar.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serkan çok değil bundan 5 ay önce kral değilmiydi bu takımda,ne yaptı bu kadar aşağılanacak.
              Şenol Güneş ne yaptı???

Yarım sezondur maçları katleten Serkan'ı koru...Şenol Güneş'i 1 maçta as kes hemen...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zokora'nın mevkisi orta sahanın ortası değil önlibero oynasın sonra eleştirelim.
                Onun için önünde bi tane adam olması lazım. Bu maç yoktu mesela.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serkan çok değil bundan 5 ay önce kral değilmiydi bu takımda,ne yaptı bu kadar aşağılanacak.
                  Derdin ne görmüyormusun adamın hali akşam akşam milleti aşağılamak istemenin sebebi nedir
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 1-1 bittiğine göre olması gerekenden çok fazla ciddiyetle yaklaşmışız bu maça...

Yorum

• son 5 dk konsantrasyon ciddiyet "0"..
                      sık dişini kardeşim..
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stoper olayı çok canımızı yakacak bu sene, bile bile lades..
                        Bayılıyoruz bunu yapmaya, gerekli olan nokta transferi yapmıyoruz. Hoşumuza mı gidiyor bilmiyorum. 3-4 sene forvet almadık. Şimdi bi 3-4 sene de stoper almayız. 4 ayda stoper alamadık ya 4 ay. Kumandayı almaya üşenip sevmediği kanalı izleyen adamlar mı yönetiyor bu takımı anlamıyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• TRABZONSPOR 1995-1996 KADROSU

Ayaktakiler : Tolunay, Metin, Abdullah, İskender, Ogün, Cengiz Oturanlar : Şota, Lemi, Fatih, Ünal, Hami

TRABZONSPOR 1996-1997 KADROSU

Ayaktakiler : Tolunay, Ogün, Abdullah, Metin Aktaş, İskender, Osman Oturanlar : Şota, Ünal, Okan, Lemi, Hami

Şimdi birde Volkan Şen'e, Halil Altıntop'a bakıyorum da efsane kadroda olmak istiyorlarsa kendilerini futbola adamalılar...İnşallah Georgi Nemsadze gibi oyuncuların alındığı bir dönem daha yaşatmazlar bize.Yoksa Misse Misse, Christian Brüls, Jabi, Fathy Papy gibi yalan olurlar...

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu takım hüzumda oynadı Henrique de gayet iyi oynadı bu Giray hastaları nerdeler ya ben onları merak ediyorum. Ben hala lafımdayım Giray değil Trabzonpor da bank asya da zor oynar.
                            Mustafa dururken Giray'a sallamak
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her zamanki gibi hemen herşeyi silip atıyoruz.

Az sakin
                              ....ben inceleyecem zaten ozellikle senol gunes sayfasinda yazilanlari mactan onceki sayfalarda....
                              ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Güneş ne yaptı???

Yarım sezondur maçları katleten Serkan'ı koru...Şenol Güneş'i 1 maçta as kes hemen...
                                Kardeş Şenol hocamıza transferde ve oyuncu değiştirmedeki pasifliğinden dolayı kızıyorum,haksız olduğumu sanmıyorum çünkü bugünkü tablo onu gösteriyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X