Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Senol Hoca, özellikle bugünden sonra nesteri vuracaktir, bundan eminim. Gecen sezonda manisa maci ile kendimize gelmistik, simdi ilk hafta olmasi sans

Sampiyonlar ligi maclarina motive olurlar ama daha yildiz olmadan, oldum havasina girenlere ne demeli?

Diyorum ya, futbolculara garanti para dagitirsaniz, takim dengesini kurmakta zorlanirsiniz.

Macin sadece ilkyarisini dogru dürüst seyredebildim. Her ne kadar sistem oturmamis olsa da, bu kadar lakayitlik olmaz...
    Hoca neşteri umutun içinde unuttu keza son kullandığı vakit liverpool maçı zamanındaydı sanırım şimdi kalkıp fransalara gidemez, bir operasyon beklemeyin..

Yorum

• Şampiyonlar ligini oynayacak defansa bak rezillik ama 20 milyon Euro kar elde ettik ses etmeyin.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• egemen ne yaptı bu hafta ya, burak falan ilerdeki oyuncular defansa gelmeli takım oyunu oturucaktır o aman bu ligi sallarız rahat olun bu tür musibetlerin şimdiden olması iyidir koşmadan kazanamazsınız , manisa 10 kişi kalınca gevşedi bizimkiler bunlar bize gol atamaz diye düşünüdler futbol tuhaf bir oyundur koşmak zorundalar şenol hoca formsuz bi kaç maçtır ama düzelecektir merak etmeyin adrian henriqe çok iyiler burak biraz şımarmış gibi göründiü çeluska yada glo stoperde olabilir hoca boyumuzun ölçüsünü aldık derken futbolculara sesleniyordu egemen falan hikaye umut kadar koşmak zorunda birileri böyle dönmezlerse çok ararız onu... birileri hocaya serkanla orta sahada uğraşacağına aykut ve sezeri denemesini söylemeli...
        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
        RİLKE

Yorum

• Egemen'i severim de iki milli stoper bugün aynı golü yediler. Defansın göbeğinden bir çok pozisyon verdiler.
          Bu Mustafa'nın yetersiz olduğu anlamına gelmez.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Futbolda dün yok bugün var.
            Az sabredin yahu...
            Bu mantıkla devam edersek Colman'ı da atalım gitsin öyleyse...

Yorum

• Kötü başladık, kötü gitmez inşallah.

Ama görünen şey, ışığın olmadığı.

Geçen sezonu mumla aramayız inşallah...

Yorum

• aykut--zoko--sapara

denemeye deger.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• alt tarafı 2 puan sezonun başı kasmayın bu kadar yahu.

Güzel günler yakındır İnterden alınacak bir puan, herşeyin ilacı olacaktır
                  Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeş Şenol hocamıza transferde ve oyuncu değiştirmedeki pasifliğinden dolayı kızıyorum,haksız olduğumu sanmıyorum çünkü bugünkü tablo onu gösteriyor.
                    Adam birşey denedi...Belki de Inter maçında Celustka sağbek, Cech solbek düşünüyor...Onu denedi, pahalıya patladı bu...İlk maçta böyle olması iyi oldu...Şamarı ilk hafta yedik...

Yorum

• rezillikten baska bısey degıl yorum yapmaya bıle degmez.beraberlıge sukretmek lazım manısa bızden daha ıyı oynadı.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• anlaşılan birşeylerin değişmesi için illaha testinin kırılması gerekiyo
                        Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Cok enterasan yillardan beri 10 kisi kalan cogu takim bize ters gelmistir 1-0 giden macta 2,inci gelmeyince birseylerin olacagi pis pis kokmaga basladi ve oldu kadronun genis olmasinin riskleride var ideal kadroyu bulana kadar cok sikintilir cekebiliriz cok cabuk toparlanmamiz lazim hem ligi hemde cl ikisi birden gume gidebilir manisa,yi hafife alanlar ileride oynayan oyuncularina baksinlar kahe makakula isaac bizdekilerden pek asagi degil

Yorum

• abartmaya gerek yok bu sisteme göre sadece 1puan kaybettik.takım yeni ilk 3-5 hafta bunlar olucaktır...

Yorum

• Ben laubalilige sinir oluyorum sanki 5-0 öndesin taraftarda oley çekiyor antipatik oluyor.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok yakışır yakışır giray ı eleştirmeye kalktık ne karakterimiz kaldı ne fıtboldan anlamamız.Aha gördük giray ı.Daha İnter le oynayacaz.
                                Giray konusunda haklı olabilirsiniz ama şunu söyleyebilirim giray uyumlu bir oyuncu yani yanındaki kötüyse o da kötü iyise o da iyi. Yanına puyolu koy sırıtmaz
                                Ama yinede iyiydi bugün, mustafa değilde başka biri olsa golü yemeyebilirdik. Yediğimiz gol colman mustafa ikilisine aittir.
                                En son Aker tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 22:52.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X