İlk olarak hermann hesse tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Sadri Şener 82İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisaspor:1- 1: Sadri ŞENER, Maç sonucu...
Şikebahçe 82
geçen sezon sonu
Yorum
-
Futbolda dün yok bugün var.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan çok değil bundan 5 ay önce kral değilmiydi bu takımda,ne yaptı bu kadar aşağılanacak.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
daha ilk mactan taraftarin onune atilmamali futbolcular, henrique kotu etkilenirse ne olacak, adam 11 de oynamayi beklerken yedek kaliyor, ben senol hocanin ilk hafta yaptigi bu aciklamalarindan oturu kizdim"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Benim aklima birseyler geliyor ama... Yok ya, olmaz öyle sey^^İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan çok değil bundan 5 ay önce kral değilmiydi bu takımda,ne yaptı bu kadar aşağılanacak..
Yorum
-
- Eleştirelim ama öldürmeyelim arkadaşlar , hemen saçmalamaya gerek yok ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
ciddi manada Serkan,yumlu,colman,alanzinho bu performansla 18 dısında kalır
Hocanın marifeti cıkacak ortaya bakalım genis kadroyu ne kadar kullanacak
Bence tek eksik bolge stoperALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Hocam Serkan'ın en büyük hatası şu geçen yılın ortalarında muazzam bir performans gösterip Milli Takıma seçilmemesinden sonra hayata ve futbola küsmesidir..İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan çok değil bundan 5 ay önce kral değilmiydi bu takımda,ne yaptı bu kadar aşağılanacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum